günaydın hanımlar nasılsınız bakalım...ben de yarın doktora gidicem ama ilk defa tek başıma gidicem galiba bakalım ne diycek büyük ihtimalle karından hergün yapılan bi iğne varmış ya onu yapalım der kesin bakalım hayırlısı olsun ya ..hepimiz hamiş kalalım inşallahböyle gezelim:)
günaydın canım.bu ay dr bana bir iğne var o biraz daha garanti gibi ama pahalı bi iğne şimdilik gerek yok dedi bilgin var mı o iğneden acaba o karından yapılan iğneden mi.kkarından yapılanı klomenle yumurtaların büyümüyosa veriyolar diye biliyorum daha etkiliymiş
aleykumselam tatlım nasılsın
ıyıyım bende canım ya
evde canım önce ben kaptım pcyı bırazdan dışarı cıkcaz cıkmadan bakayım dedım
yumoş kontrolu mu var canım evet ya hava cok guzel bugun burda kanım kaynıyo valla ya yaz gelmış gıbı
neden kıskandın gıya cok guzel hamıe kıyafetlerı var nette ya bayıldım
gunaydın kızlar o bahsettıgınız iğneden ben kullanıyorum raporla almazsanınz evet bıraz pahalı 4. kullanısım benım sormak istedıgınız bışey varsa yardımcı olurum
iyi olur canım ya.raporu nasıl alıyorsun ben özele gidiyorum özelden doktorum verebilir mi yoksa fakülte yada devlet hastanesimi olmalı.normal fiyatı ne kadar raporlu olursa ne kadar .doktorum hiç rapordan bahsetmedi
işte bende onları alanları kıslkanıyorum ama bız alamıyoruz
bize sıra geldiğinde o beğendiklerimizi bile beğenmeyiz sanrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?