tatlım hayırlı olr inş.iğnen bende dr.iğne yaptığım gün iki gün ilişki birgün ara sonra ilişki der hepp
mrb canım iğnen hayırlı olsun bende perşembe gunu oldum iğnemı saat olarak degılde gun verdı doktorumm perşembe ,cuma bıde pazar gunu ama ben cumartesıyıde boş gecırmıycem inşallah tutturursun
nedense bende alışmışım kafa rahat iş yapmasam kimse karışmaz bana bu saatten sonra bende galiba istemem ama temenni gelirsede diycek söz yok başım gözüm üstüne zaten bütün eltilerim içinde bi tek bende şans yok hepsi akrabalr birbirine yabancı biri olarak dışlanıyorum sanki çok kötü ya
Sağolasın, inşallah hepimizinki faydalı olurda, gelir bebeklerimiz. Bana şey dedi, gündüz 12 de vuruldum, yarın gece 12 de dedi. Sonraki günlerde gün aşırı dedi. O yüzden sormuştum.
yani sevam öylemi kız kız rahimi adete hazırlamıyomu bende yumurtlama gününe kadr içmeyi düşünüyorum
senın işinde zor canım ya benım senın sorunların yanında benımkı hiç biliyorum ama napayım dayanamıyorum işte sesını çıkarmadıgın için eziyolar senı:95:
valla canım ben adetlıyken içtim ya az gelıyodu zaten hıçte cogaltmadı ya galıba adetle alakası yok son bı kac gun kala bende bırakırım olmazsa
banada birker dr.saat bile vermişti nedense gün aşırı bizi kesmiyo canım ama bu ay sanki çok sakinim ilacımı kafama göre alıyo ve hiç umutlu değilim
valla canım ben adetlıyken içtim ya az gelıyodu zaten hıçte cogaltmadı ya galıba adetle alakası yok son bı kac gun kala bende bırakırım olmazsa
bırakalım kızz me olur ne olmaz bıraktığın gün bende bırakacam hatta artık içme istersen bırakmaz çocuk oluşsun valla bitkiler rahimi temizler
Anladım, sen devamlı kullanıyorsun sanırım, ben ilk kez kullanıyorum doktor bir kereye mahsus yaptı. Olmazsa tüp bebeğe geçin dedi. Bende miyon var, bu ilaçların onu büyütebileceğini, ilerde başıma çok daha sorun çıkartacağını söyledi. O yüzden bir kereye mahsus dedi. İnşallah Rabbim bu ay hepimize bebeklerimizi verir canım..
kız insan konuşuncada haklsız oluyo şimdi o macunu kaullanmak isteyenler var yorum yapıyorum belki kabaca ama içimdeki o öfkeyi kusuyorum benim gibi kandırılmasınlar diye adam duysa çılgına dönecek 2011deki yorumlarda çok kötü milleti yönlendiriyorum görsünler diye ohh iyi yapıyorum doğruyu konuşmak hataysa hatalıyım hatırlıyomusun biri yazmıştı siz yalan konuşuyosunuz diye arkadaşım kullanmış çocuğu olmuş diye o yazanada bitek bana yazmış onun dışında k.k uğramamış bile oda o adamın arkdaşları.... konuşunca haksızsın anlayacağın devir kötü
bıraz daha içeyımm canım ya catlamazsa dıede korkuyorum ya ne yapacagımı bılmıyorum ya hamle kalan kadınlar hep adet olana kadar içimşler ya k.k dede okumuştum
evet canım hatırlıyorum bıraz dişini göster sustukca tepene cıkarlar hep susuyodum baktım ezecekler bak şimdi hiç bişey dıyemıyolar
öyleyse iç kız inş.çatlar benim dr.genelde istiyo yumurtam 21mm olsun yada daha fazla aşılamada yumurtam olmamıştı o kadar sanırım 2 tanydi o kadar büyüemiştide tabi çatlamaadıda şimdi baskın bi şekilde öksür ayakta alt karnında batma oluyomu
ben benim gibi kandırılmasınlar diye konuşuyorum yoksa yine usardım vala ama eşimin ailesine ses etmiyorum başımdan geçen son olayı yazacam sen olsan ne yapardın diye
evet canım hatırlıyorum bıraz dişini göster sustukca tepene cıkarlar hep susuyodum baktım ezecekler bak şimdi hiç bişey dıyemıyolar
dun gece cok oldu ya neden öle oldu anlamadım kıvrandım resmen bı öncekı gecede olmuştu ama hafıftı dun akşam daha fazlaydı çatladımı kı 3 taneydı ya yumoş
catlamıştr inş.senin nazarın tutmazsa tabiii
inşallah çatlamıştır yok bu sefer sevmedım gecenkınde 3 gunde bırden buyumuştu ondan nazarım degdı bu normaldı sadece degerım yuksektı
benim normalde akıntım olmaz bugün beyaz katı akıntım oluyo hayıtın faydasına bağlıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?