aminnn inş. canım ya çok kötü tüp bebekği banada istiyo hangi şehirdesin
benım kac gundur akıntınm var ya bugun bıraz daha azaldı inşallah tüpe gerek kalmadan olur canım ya bugun kacıncı gunun adetın
Bursa dayım canım, sen hangi şehirdesin? en son çare tüp bebek diyoruz ama olmazsa, mecburuz da. Bilmem ne yapcaz. Allah yardımcımız olsun.
5.gün adetim iki gün sürdü vee çoook az geldi seninde öyle olmuşmuydu kız kız tüp bebeğe inş.gerek kalmadan olur ya
evet canım benım 4 gun surdu ama toplasan hepsını bı gun anca kıstten öle oldu benım ilk defa
Arkadaşlar paylaşmak istedim dün gece ilişki oldu ve dün akşamdan başlayan şiddetli kasık ağrım nihayet geçti:26:
ve en önemlisi şiddetli ağrının yanında sağ kasığıma ani bir ağrı saplandı sadece bir kaç saniye:26:
inşaallah yumurtam çatlamıştır.doktor 3 gün ilşki önermişti bu gün ve yarında devam bakalım ne olacak
eğer gebe kalırsam mutlaka paylaşıcam burda inşaallah.
[ı]​canım bağcılarda medipol hastanesı acıldı kocaman unıversıte hastahanesı doktor oraya yonlerdırdı benı bı gıdıp konusucam bakalım..bı yandanda netten tüp ebbebk merkezlerını araştırıyorum..[/ı]
bende 9 unda iğne yaptırmıştım cnm aynı gündü senle diye hatırlıyorum ama senden bi gün öncehastalandım...senin iğnenin kaçıncı gününde adet oldun canım
benimde iğne tarihim sizinle aynı ama ben adet olmadım.normalde ne zaman olunması gerekiyor bendemi anormallik olduki.önceki aylarda kaçıncı günde oldunuzbende 9 unda iğne yaptırmıştım cnm aynı gündü senle diye hatırlıyorum ama senden bi gün öncehastalandım...
bende bu ay 3. Tedaviyi görüyorum iğneyle eğer olmazsa yazın türkiyeye geldiğimde tüp bebek deniycez rabbim muhtaç etmesin inşallah hiçbirimizi ben alman hastanesini düşünüyodum onunla ilgili baya övgüler duymuştum sonra bi hanımla tanıştım ferti-jin diye bi klinik varmış beşiktaş taraflarında 38 yaşında ilk çocuğuna ilk denemede kavuşmuş 44 yaşında da 2. çocuğuna yine ilk denemede orayı çok övdü heralde oraya başvurucam inşAllah bide maddi külfette var çok çok zor gerçekten tabi Rabbim muhtaç etmesin bizleri rızıklandırsın inşallah en kısa zamanda ...
​canım sende ne sorun vrdı benım tek tüpüm kapalı..açık olanda diğerinden zarar görmüş olabılır dıyor doktor..yanı hamıle kalmam cok zor ve tüp bebek önerdi banada..dediğin kliniği araştırıcam..inşallah fiyatları uçmamıştır..çünkü az buz bı para değil...rbbim yardım etse bize mucizelerimize kavuştursa bizi keşke..
ben de uzunca bi süredir forumu takip ediyorum, sayenizde biçok bilgi edindim :) benim hikayeme gelince; 4 yıllık evliyim, yaklaşık 1,5 yıldır korunmuyoruz ama gebe kalamadım. bu ay tedaviye başladık. eşimin spermiogramı normal çıktı, benim hormon testlerim de normalmiş. adetimin 4.günü klomene başladım, günde 1 tane 5 gün kullandım. bugün kontrole gittim, bir yumurtam olmuş. yaklaşık 17mm, sizce küçük mü? ovitrelle ignesi oldum bu sabah. cok duzenli adet oluyorum, hormonlarım da normal çıktı ama yumurtam ancak ilaçla 17mm olmuş. sorun yumurtalarımın büyümemesi mi diye merak ediyorum. düzenli adet görüp, yumurtlama sorunu olan var mı?
benmde hormonlarım normal ama yumurtalarımda pco görüntüsü var ve alaçsız büyümüyorlar maalesef canm
benimde iğne tarihim sizinle aynı ama ben adet olmadım.normalde ne zaman olunması gerekiyor bendemi anormallik olduki.önceki aylarda kaçıncı günde oldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?