ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

canım iğnem 250 dozmuş receteye baktım

malesef canım bende yapamıyorum bbek hıç aklımdan cıkmıyo

ahh şu kafayı bı rahatlatabılsek zten..biz psıkologadamı gıtsek napsak kafamız bu kadar takıkken nsl olacak bilmiyorum..

üzüldüm canım bende 16. gün adet olmuştum geçen ay,bende pek umutlu değilim bu aydan ama Allah'tan ümit kesmemek lazım zmanı değil demekki daha

bende çok üzüldüm cnm şimdi ne olacak kist olup aramı verılcek aşılamamı yapılcak ne olcak bılmıyorum...zaman bıze herşeyi göstericek...

bende üzülmiycem dedim ama olmuyormuş yine gözyaşlarıma hakim olamadım...
saol bitanem beni en iyi sizler anlarsınız...hayırlısı rabbime yinede şükürler olsun...

asyahayat benim iğnemde 250 yazıyodu senin?

Canım bana 10000 yaptı.2 adet 19 mm yumurtam vardı.2 gün oldu iğne yapalı sancılarım başladı.bakalım hayırlısı canım.senin yumurtalar kaç mm de iğne oldun canım

Son düzenleme:

bende bu ay doktoru dinleyip gün aşırı yapcam ama olmazsa önümüzdeki ay üst üste 3 gün denicem bakalım hepimiz için hayırlısı.

Canım bana 10000 yaptı.2 adet 19 mm yumurtam vardı.2 gün oldu iğne yapalı sancılarım başladı.bakalım hayırlısı canım.senin yumurtalar kaç mm de iğne oldun canım

hep sorardım bu kez unutmuşum ama çok güzel büyümüşler dedi. 10000 mi ovitrallemi bu

bende bu ay doktoru dinleyip gün aşırı yapcam ama olmazsa önümüzdeki ay üst üste 3 gün denicem bakalım hepimiz için hayırlısı.

bende bu ay üst üste dıcem bakalım hangısı kazanacak gün asırımı üst üstemı yoksa kırmızılarmı canım

canım sen koldan oldun dimi?ben bu ay kalçadan oldum prengli mi ne iğnenin adı? bana neden bu kadar yüksek yaptı acaba çatlamaz diyemi.bilemedim şimdi.

yok canım ben hep göbekten oldum şimdiye kadar kac tane olduysa hep ovitrelle ve göbekten daha etkılıymış ole demışlerdı

kızlar adetime 1 hafta var,kasıklarımda sancılarım olduğu için dayanamayıp bugün kanda beta hcg baktırdım hani ' 0 ' çıksında rahatca adetimi bekliyim diye ama 1.49 çıktı adet günüme daha çok olduğu için böyle çıkmıs da olabilirrrr,tam tersi düşebilir de...bir kaç gün sonra testi tekrarlamam gerekiyor...

bende bu ay üst üste dıcem bakalım hangısı kazanacak gün asırımı üst üstemı yoksa kırmızılarmı canım

Bu ay sen benden daha şanlısın canım senin 2.denemen dimi bu iğnelerle geliştirip sonra çatlatmada 2.denemen.inşallah tutar canım.burdan takip ederiz bir birimizi.benim bat:15 i seninde aynı bakalım hakkımızda hayırlısı.

canım iğneden sonra kaçıncı günü?inşallah yükselir.

evet canım bu benım 2. denemem kımısınde ıgneller işe yaramış kımısınde yararı olmamıs bakalım artık bızde nolcak inş. tutar canım ya

canım iğneden sonraki tam 13.cü günüm bugün..haftaya bugünde de ayın 5 i de adet tarihim...

inş. yukselır canım catlatma iğnesı olmasaydı yükselır derdım cunku daha bır hafta var iğnenın etkısı varsa boşuna ümitlendırmek istemem canım inş yükselır bebegın senınledır canım

inşallah canım yani ben 0 göriyim de ümidimi kesiyim diye erkenden yaptım, şimdi daha çok acaba??? oldum :18:

yok canım ben hep göbekten oldum şimdiye kadar kac tane olduysa hep ovitrelle ve göbekten daha etkılıymış ole demışlerdı

allah allah.ben hiç göbekten çatlatma iğnesi olmadım ben göbekten yumurta geliştirici iğne oldum sonra bir kere koldan bu ayda kalçadan çatlatma iğnesi oldum demekki her doktor farklı şekilde deniyo.hayırlısı ile sonucu pozitif olsunda nereden vurursa vursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…