allah allah.ben hiç göbekten çatlatma iğnesi olmadım ben göbekten yumurta geliştirici iğne oldum sonra bir kere koldan bu ayda kalçadan çatlatma iğnesi oldum demekki her doktor farklı şekilde deniyo.hayırlısı ile sonucu pozitif olsunda nereden vurursa vursun
inşallah canımyani ben 0 göriyim de ümidimi kesiyim diye erkenden yaptım, şimdi daha çok acaba??? oldum :18:
canım iğneden sonraki tam 13.cü günüm bugün..haftaya bugünde de ayın 5 i de adet tarihim...
allah allah.ben hiç göbekten çatlatma iğnesi olmadım ben göbekten yumurta geliştirici iğne oldum sonra bir kere koldan bu ayda kalçadan çatlatma iğnesi oldum demekki her doktor farklı şekilde deniyo.hayırlısı ile sonucu pozitif olsunda nereden vurursa vursun
anladım canım bir kac gün sonra tekrardan yaptırırsın kan testı ozaman bellı olur hiç idrar testı yaptın mı:44:
canım ya seni üzmek istemem ama şu anki duruma bakılırsa yok gibi duruyor ama kısmet belki geç döllenmedir çıkmamıştır.benim hesabıma görede 2-3 gibi hasta olman lasım.inşallah yükselir canım.
merhaba kızlar nasılsınız..
benim bugün itibariyle kırmızıları gördümiğnenin 16. gününde inş. siz görmezsiniz..cuma günü doktora gidicem şimdi ve büyük ihtimalle kistle karşılaşıp bı ay ara verıcez....
günaydın kızlar ben geldım doktordan hayırlısıyla iğnemıde oldum canımı cok yaktı ama ya 3gun ilişki verdı doktor her zaman gun asırı derdı bu sefer boyle dedı folık asıt verdı bırde karın agrın olabılır dedı dokwtor kızlar yumurtam catladı catlıcak heralde kızlar ya 3 gun ilişki verdıgıne gore bırde aranızda dedıgım tahlılı olan yok galıba inş. bu sefer tutar kızlar bendeolurum
canım çok üzüldüm benimdee 15.günüm sana eşlik edecem allah büyük bizlerede bende senin gibi kist oluşmuştr diye korkuyrum inş olmaz üzülme desemde demesemde üzüleceksin biliyorum insan sankiçıkışı olmayan bir yola girer gibi oluyor sonum ne olacak tarifi imkansız ya bu bekleyişin çok üzüldüm çünkü birlikte yaşıyoruz bu duyguyu hepimizde aynı şeyi istiyoruz rabbimizden hayırlı sağlıklı evlat
canım öyle guzel anlattınkı duuygularımı her ay bınbır umutla ugrasıyosun doktorlara gıt gel yapıyosun yıne olmayınca ve yıne baştan almak ınsana cok koyuyor..vee gerçekten çk yoruldum 1 senedir doktra gidip gelmekten...biliyorum senelerce ugrasanlar var nankörlük yapmak ıstemıorum ama soonumun ne olacagını bende cok merak edıorm...duygusal bi çöküntü içindeyim...bana kalsa bi kaç ay ara vermek ıstıyorum ama eşim ve kaynanam bırakmıyorum beni...gerçekten yoruldum korkuyorum ne olacagını bilmiyorum inşallah siz görmezsinizde sevindirici bi haber alırız..
ovitralle hep 250 oluyo diye biliyorum başka dozu yok herhalde, ama olsa iyi olur benimki ceviz kabuğumudur nedir bir türlü çatlamıyo
allah ıylıgını versın benı cok guldurdun cevız kabuğu cok hoşuma gıttı sen bızı guldurdun rabbımde senı guldursun :) :) :)
allah ıylıgını versın benı cok guldurdun cevız kabuğu cok hoşuma gıttı sen bızı guldurdun rabbımde senı guldursun :) :) :)
bugün dışardaydım geldim sizler yoksunuz bugün zor tutum kendimi test almamak için iyikide almamışım benim kırmızı kartta geldi gelecek birgün yolu şaşırsada gitse gelmese yaa bana gelenlerde gitmesini bilmiyor ya çok seviyorlar yada gıcık kapıyorlar
evet canım gerçekten arkadaş iyi benzetme yapmış takdiri ilahi onunki çatlamıyo bebek o9lsaun bizimkiler çatlıyoda olmuyor yada benim desem belki daha doğru olur
her ne kadar deliliğe vursamda ağlamak istiyorumhalime ,inşallah hep beraber güleriz canım
canım sen koldan oldun dimi?ben bu ay kalçadan oldum prengli mi ne iğnenin adı? bana neden bu kadar yüksek yaptı acaba çatlamaz diyemi.bilemedim şimdi.
işimiz duaya kalmış belkide ben seni anlıyorum hepimiz birbirimizi anlayabiliyoruz çünkü aynıyız ama şu varki bu bu yaşadıklarımızın nasil bir tarifi yoksa birgün bebeğimiz olduğunda onunda tarifini yapamıyor olacaz allah duysn sesimişzi çok bekletmeden daha fazla sınamadan gönlümüzdekini hayırlısıyla versin bizlere inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?