ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

herkese günaydın hayırlı birgün diliyorum

günaydın canım hayırdır inş.bende bi rüya gördüm (GÜNLERİM YAKLAŞTIKÇA GÖRÜRÜM BEN BÖYLE ARASIRA:) ) rüyamda doğum yapıyomuş kucağımda bir kız çocuğu emziriyorum ama nasıl emiyo anlatamam göğüslerimde o bebeği hissetim sıcaklığnı herşeyi o kadar gerçekti maşallah ne kadar sütüm bol diyorum çocuğun ağzından burnundan bembeyaz süt akıyo bana bakıp gülüp gülümsüyo anlatamam ya rüya bile olsa çok güzel bi duygu yaaaaa kendimi çok garip ve kötü hissediyorum

inş. saymadan durabılırım canım

günaydın kızlar ben geldım doktordan hayırlısıyla iğnemıde oldum canımı cok yaktı ama ya 3gun ilişki verdı doktor her zaman gun asırı derdı bu sefer boyle dedı folık asıt verdı bırde karın agrın olabılır dedı dokwtor kızlar yumurtam catladı catlıcak heralde kızlar ya 3 gun ilişki verdıgıne gore bırde aranızda dedıgım tahlılı olan yok galıba inş. bu sefer tutar kızlar bende olurum

aynı rüyayı bende görmüştüm canım ama ben erkek bebiş emziriodum

hadi bakalım hayırlı olsun canım,kolay gelsinn

aynı rüyayı bende görmüştüm canım ama ben erkek bebiş emziriodum

bende görmuştum gecen ay kız bebek emzırıyodum vede gogsumden sut akıyodu bu hamıılelıge işaretmiş diye bılıyordum uzzun bır sure önce yıne gormuştum ama bebek faln yok hala daha

kızlar adetın 12. gunu estradıol e2 tahlılı olan var mı özellıkle puregon olanlar

merhaba canım banada çatlatma iğnesi yapmadan önce bu tahlilden verdi benim sonucum 617 çıktı ve eşine sorup öyle çatlatma iğnemi vurdu...(eşi tüp bebek doktoru bu arada ) senin kaç çkmıştı sonucn..

merhaba kızlar nasılsınız..
benim bugün itibariyle kırmızıları gördüm iğnenin 16. gününde inş. siz görmezsiniz..cuma günü doktora gidicem şimdi ve büyük ihtimalle kistle karşılaşıp bı ay ara verıcez....

gecen ay 239 du canım bıraz daha yukselmesı gerekıyo demıştı bu ayda 269 cıktı canım doktorum gayet ıyı dedı

çok üzüldüm cnım ya üzülme allahım bızede nasıp edecektır bırgun bundada vardır bı hayır de canım bılıyorum aynı seyı aylardır yasıyoruz ama elımızden daha fazlası gelmıyo

gecen ay 239 du canım bıraz daha yukselmesı gerekıyo demıştı bu ayda 269 cıktı canım doktorum gayet ıyı dedı

çok üzüldüm cnım ya üzülme allahım bızede nasıp edecektır bırgun bundada vardır bı hayır de canım bılıyorum aynı seyı aylardır yasıyoruz ama elımızden daha fazlası gelmıyo

hmm benimkinide biraz yuksek bulmuştu snırım...
yaa ne soylıyımkı sız neler hıssettıgımı cok ıyı anlıyosunuzdur...o yuzden bişey yazmıycam ve artık ne dusunucegımı ne yapıcagımıda bılmıyorm..

canım senın neden o kadar yuksektı tahlıl sonucun

inşallah tutar canım ya insan bütün sıkıntıları cekmeye razıyım yeterkı olsa keske

inşallah olur cnm dediğim gibi stresten uzak dur ve eşinle bebek ıcın bırlıkte olmadı...ben bunları yapamıyorum belkı sn yaprsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…