herkese günaydın hayırlı birgün diliyorum
inş yumurtaların istenilen boyuta gelir hayırlısıyla git gel sonrada gün say bak yarının tarihini gittikten sonra unut tarih yazılan şeyleri geç bu sefer dene bugün ikinci yok bilmem beşinci günüm diye düşünme bak sen saydırttın diye sayıyorum benim 14.günüm aslında saymakta çok kötü insan sabırsızlanıyo sen yapma bu sefr
günaydın canım hayırdır inş.bende bi rüya gördüm (GÜNLERİM YAKLAŞTIKÇA GÖRÜRÜM BEN BÖYLE ARASIRA:) ) rüyamda doğum yapıyomuş kucağımda bir kız çocuğu emziriyorum ama nasıl emiyo anlatamam göğüslerimde o bebeği hissetim sıcaklığnı herşeyi o kadar gerçekti maşallah ne kadar sütüm bol diyorum çocuğun ağzından burnundan bembeyaz süt akıyo bana bakıp gülüp gülümsüyo anlatamam ya rüya bile olsa çok güzel bi duygu yaaaaa kendimi çok garip ve kötü hissediyorum
günaydın kızlar ben geldım doktordan hayırlısıyla iğnemıde oldum canımı cok yaktı ama ya 3gun ilişki verdı doktor her zaman gun asırı derdı bu sefer boyle dedı folık asıt verdı bırde karın agrın olabılır dedı dokwtor kızlar yumurtam catladı catlıcak heralde kızlar ya 3 gun ilişki verdıgıne gore bırde aranızda dedıgım tahlılı olan yok galıba inş. bu sefer tutar kızlar bendeolurum
bu arada benim iğne olalı 13.cü günümmmm
aynı rüyayı bende görmüştüm canım ama ben erkek bebiş emziriodum
kızlar adetın 12. gunu estradıol e2 tahlılı olan var mı özellıkle puregon olanlar
merhaba canım banada çatlatma iğnesi yapmadan önce bu tahlilden verdi benim sonucum 617 çıktı ve eşine sorup öyle çatlatma iğnemi vurdu...(eşi tüp bebek doktoru bu arada ) senin kaç çkmıştı sonucn..
merhaba kızlar nasılsınız..
benim bugün itibariyle kırmızıları gördümiğnenin 16. gününde inş. siz görmezsiniz..cuma günü doktora gidicem şimdi ve büyük ihtimalle kistle karşılaşıp bı ay ara verıcez....
gecen ay 239 du canım bıraz daha yukselmesı gerekıyo demıştı bu ayda 269 cıktı canım doktorum gayet ıyı dedı
çok üzüldüm cnım ya üzülme allahım bızede nasıp edecektır bırgun bundada vardır bı hayır de canım bılıyorum aynı seyı aylardır yasıyoruz ama elımızden daha fazlası gelmıyo
hmm benimkinide biraz yuksek bulmuştu snırım...
yaa ne soylıyımkı sız neler hıssettıgımı cok ıyı anlıyosunuzdur...o yuzden bişey yazmıycam ve artık ne dusunucegımı ne yapıcagımıda bılmıyorm..
canım senın neden o kadar yuksektı tahlıl sonucun
3 tane buyuk yumurtam vardı ondan sanırım yuksek olması gerekıyo zaten demıstı doktor...senın kaç tane yumurtan vardı
4 taneydı 3 u kalıtelıymış iğnem vuruldu bugun
hadi bakalım hayırlısı olsun canım..fazla kaafana tkıp stres yapma inşallah bu ay bebiş tutar
inşallah tutar canım ya insan bütün sıkıntıları cekmeye razıyım yeterkı olsa keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?