ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

hoşgeldın canım inş. bekledıgın sonuç olur ama bal tarcın çörek otu bende bı işe yaramadı inş. sende yaralı olur canım daha cokmu gunune

Merhabalar, hoşbulduk, inşallah ki hepimiz güzel sonuçlar alırız

ben hç böyle kürler denemedm,gerçekten işe yarıo mu acaba ?

Benim topiğimden Tubiloshh arkadaşım yaptı o kürü, o ay da hamile kaldı. Ben de deneyeyim bir dedim, inşallah ki faydası olur, gebelik olmasa bile yumurtaların gelişimi için bir takviye ne de olsa, faydası olur mutlaka

yarayanlar var canım ama bence hepsi bir bahane rabbim ol dedikten sonraa

phia hoşgeldin cnm iğnenin kaçıncı gunundesın

Hoşbulduk canım, bugün iğneden sonraki 6. günüm, bak burada da yazdım, tablomda;

http://www.fertilityfriend.com/home/4012bb/
My Ovulation Chart

My Ovulation Chart

Topiğimize uğra ara sıra canım Benim doktorum verdi iğneyi ama ne bileyim :44:2 gün sonra da baktı, çatlamış...

bu arada phia hoşgeldin aramıza inş hayırlı haberler verirsin

Hoşbulduk canım, inşallah güzel güzel haberler veririz birbirimize

üzüldüm canım bende 16. gün adet olmuştum geçen ay,bende pek umutlu değilim bu aydan ama Allah'tan ümit kesmemek lazım zmanı değil demekki daha

hadi hayırlı olsun canım yoğun çalışmalar seni bekliyo anlaşılan

benim doktorum çatlamışmı diye bakmaya çağırmıyo, nasıl anlıyo çatladığını tahlil mi? ultrason mu?

benim doktorum çatlamışmı diye bakmaya çağırmıyo, nasıl anlıyo çatladığını tahlil mi? ultrason mu?

benım doktorumda catlatma iğnesınden sonra cagırmıyo ama adet olup gıttıgımde ultrasonla muayene ediyor ctladdıgını soyluyo senın doktorun adet oldugunda muayene etmıyomu

Son düzenleme:
benım doktorumda catlatma iğnesınden sonra cagırmıyo ama adet olup gıttıgımde ultrasonla muayene ediyor ctladdıgını soyluyo senın doktorun adet oldugunda muayene etmıyomu

ediyoda çatlayamıyo yumurtaların diyo pihayı 2 gün sonra çağırmış ya acaba farklı bişeymi uyguluyo dedim

4 taneydı 3 u kalıtelıymış iğnem vuruldu bugun

iğnen hayırlı olsun canım.inaşlllah tutar bu ayda mutlu haberi verirsin bizlere.bende biliyorsun pazartesi vuruldum salı ilişki oldu çarşamba boş perşembe tekrar ilişki gün aşırı devam etcez.canım yumurtanın boyutunu söyledimi bide iğne kaç dozluk vuruldun?kalçadanmı yoksa koldanmı?allah tamamına erdiri inşallahta bizde hayırlısı ile bebeklerimize kavuşuruz.bide seninki üçüz oluyomuşbenimki ikiz

kuzum benim ya inan canım çok sıkıldı sana üzülme diycem ama bu elde değil bunu biliyorum en azından çok yıpratma kendi ne yapalım hayırlısı böyleymiş allah'tan gelene razı olcaz yapacak bişey hiç bir şeyin sonu değil canım üzme kendini kıyamam

Ben iğneyi olduktan tam 2 gün sonra çağırdı doktorum, vajinal ultrason ile baktı, çatladığını gördü, sıvıları yayılmış dedi, aynı zamanda rahim duvarı kalınlığım da çok iyiymiş, iyi hazırlanmış dedi ama bakalım, çok da ümitlenmek istemiyorum, nolur nolmaz :26:

Son düzenleme:
ediyoda çatlayamıyo yumurtaların diyo pihayı 2 gün sonra çağırmış ya acaba farklı bişeymi uyguluyo dedim

yok canım daha önce klommen kullanırken o doktorumda benı cagırıyodu sadece vajinal ultrasonla bakıyo yanlış hatırlamıyosam tahlıl yapıyo canım catlayıp catlamadıgını anlamak için ama genelde ultrasonla bakıyolar

benim hep karından ultrason yapıyo, daha önce sorduğumda tahlille anlaşılır çatlayıp çatlamadığı demişti bakalım bir daha gidişimde sorucm

çok sagol canım ya yumurtanın boyutunu sormak aklıma gelmedı valla canımm ama cok ıyı buyumuş dedı bırde bana 3 gun ust uste ilişki dedı gecen ay gun asırıydı bu sefer çatladı çatlıcsk herhalde bırde folik asıt verdı bana ovitrelli oldum canım ama dozuna bakmadım ya hayırlısı ama ben tek tek olsun isterdım çocuklarımın o heycanı bı kac kez yasamak isterdım

bende iğnemi vurulduğum dr.ard arada 3 gün demişti kesinlike es geçmeyin dedi ama olmadı iğnenin 2.günü gece eşim nöbete gitti dr.banada ikiz olma ihtimalin yüksek olduğunu söylemişti ama ne biliyim içim hem umutlu hem umutsuz hayırlısı olsun

canım ne yaptın sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…