ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

kızlar doktordan geldim şimdi.bu ay rahim filmi çekilecek o yüzden ilaç vermeyecekmiş hamile kalmamam gerekiyormuş zararlı olabilirmiş.sizede öylemi söylediler bu ay boşa geçecek ya.küçük birde kisitim olmuş kendiliğinden geçer ilaca gerek yok ded.benden bu kadar sizler anlatın ya neler yapıyorsunuz

galiba benimki pisikolojik kendimi öle görmek istedigim için öyle hissediyorum herhalde ben iğne olalı 15 gün oldu daha

keria neden rahim filmi istedi doktor neden hamile kalmaman gerekiyormuşş

canım rahim filmini 1 sene içinde gebelik olmayan her kadından istiyo doktor.yani araştırmalar içinde hormon,sperm tahlili ve rahim filmi bu üçüne bakıyolar.rahim filmi çekildiğin ay radyasyon alıyomuşun o yüzden hamile kalmayacakmışım(çokta kalıyorum ya zaten:)))ama netten araştırdım bazılarının doktoru korunun bazılarıda korunmaya gerek yok demiş bakalım haftaya tekrar sorarım

hımm anladım canım bende bir yıl önce düşük yaptım ve hiç korunmadıgım halde olmadı bebişim doktorum da hiç rahim filmi falan istemedi

hımm anladım canım bende bir yıl önce düşük yaptım ve hiç korunmadıgım halde olmadı bebişim doktorum da hiç rahim filmi falan istemedi
canım bende 2 sene önce düşük yaptım benimde olmadı şimdiye kadar. 1 sene geçince doktora gittim rahim filmi istedi bende yaptırdım tıkalı değilmiş çok şükür ama şuan ki doktorum olsa istemezdi
kızlar selam ben geldim kaç gündür giriyorum çıkıyorum kimse yok. bu gün doktordan geldim 2 tane yumurtam var çok güzel büyümüş dedi zaten sağ kasığımda baya batmalar oluyo saat 13 itibariyle iğnemi oldum yarın ve gün aşırı ilişki dedi bende silkelemeye başlayabilirim artık

evet canım hsg yapacağın ay hamile olmaman gerekiyo banada öyle demişlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…