kızlar subat 14 de oldum iğnemi sat ocak 30 sizce hamile olabilirmiyim
trnaysgl senin isim ne canım benim merve
senin adetine kaç gün var klomende kullandın mı iğneyle birlikte
senin adetine kaç gün var klomende kullandın mı iğneyle birlikte
keria neden rahim filmi istedi doktor neden hamile kalmaman gerekiyormuşş
ayşegül kaç yıllık evlisin canım ne zamandır bebek istiyorsun
canım bende 2 sene önce düşük yaptım benimde olmadı şimdiye kadar. 1 sene geçince doktora gittim rahim filmi istedi bende yaptırdım tıkalı değilmiş çok şükür ama şuan ki doktorum olsa istemezdihımm anladım canım bende bir yıl önce düşük yaptım ve hiç korunmadıgım halde olmadı bebişim doktorum da hiç rahim filmi falan istemedi
kızlar doktordan geldim şimdi.bu ay rahim filmi çekilecek o yüzden ilaç vermeyecekmiş hamile kalmamam gerekiyormuş zararlı olabilirmiş.sizede öylemi söylediler bu ay boşa geçecek ya.küçük birde kisitim olmuş kendiliğinden geçer ilaca gerek yok ded.benden bu kadar sizler anlatın ya neler yapıyorsunuz
canım bende 2 sene önce düşük yaptım benimde olmadı şimdiye kadar. 1 sene geçince doktora gittim rahim filmi istedi bende yaptırdım tıkalı değilmiş çok şükür ama şuan ki doktorum olsa istemezdi
kızlar selam ben geldimkaç gündür giriyorum çıkıyorum kimse yok. bu gün doktordan geldim 2 tane yumurtam var çok güzel büyümüş dedi zaten sağ kasığımda baya batmalar oluyo saat 13 itibariyle iğnemi oldum yarın ve gün aşırı ilişki dedi bende silkelemeye başlayabilirim artık [
zeynepcim yumuşların inşallah bebişee dönüşür çifter çifter:) adetinin kaçincı günü iğneni yaptırmış oluyosun birde milimleri kaçmş dr sölemedimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?