- 15 Şubat 2009
- 3.933
- 1.885
- 723
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin iyi yapmışsın haber vermekle iyimisinKizlar dr dan geldim yegeniniz hayorlisiyla kiz olucakmis ikinci kizim geliyorhaber vereyim dedin sizede
aynen sadece uçlar ağrıyor dokununca acıyorlar. bu iyi mi peki. sanki göğüslerim ağrıyo deyince tüm kısımda bir rahatsızlık olması gibi geliyordu bana. test yapayım dedim 2 gün önce test hatalı çıktı c kısmı bile çıkmadı ben de artık hasta olmazsam gecerse yapcam :)
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin iyi yapmışsın haber vermekle iyimisin
genelde uçlar çok ağrır tabi bazen hepsi ağrır ama ağrısı frklıyış tabi ben olsam bu kadar belirtidn sonra bi daha test tutardım
Bebisim iyd ben ikigundur gripten yataktayim canim sen nasilsin...
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin iyi yapmışsın haber vermekle iyimisin
genelde uçlar çok ağrır tabi bazen hepsi ağrır ama ağrısı frklıyış tabi ben olsam bu kadar belirtidn sonra bi daha test tutardım
geçmiş olsun bebiş iyi olsunda canım bari limionlu çay soğan tüket sarımsağıda öyle at boğazına üstüne su iç geçer bende iyiyim bıraktığın gibi işte
hamile olabilirsin canım yerleşme kanaması die bişey var belki bebiş yerleşiyordur hayırlısı olsun inş
ben geldim kızlar kimse yok muu
Saol canim valla full time yatiyorum uyunusu zaten yazidan sonra.. aman sende iyi olda gerisi onemli degil..
zeynoşşşşşşşşşşşşşş nerdesın kac gundur ya merak ettım sen gırmeyınce
kızzzzzzzz ayşegül dün girdim kimse yoktu akşam girdim yine öyle canım ya midemmi karnımmı böbreğimmi anlamadım gitti çok ağrıyo tabi arada sen ne yapıyosun
gecmış olsun canım ya nolsun kızmızıları bklıyorum ya arada kasıklarıma batma oluyo çok korkuyorum yıne catlmadıysa dıye ya napcam bılmyorum
merhaba....... .................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?