ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

mrb canıımmm hoşgeldin canım aramıza arkadaşımız ekler seni varmı bir belirtinnn
galiba benimki pisikolojik kendimi öle görmek istedigim için öyle hissediyorum herhalde ben iğne olalı 15 gün oldu daha
şimdi test tutarsan çıkar canım inş. sende güzel haberlerini verirsin
evet canım hsg yapacağın ay hamile olmaman gerekiyo banada öyle demişlerdi

kız hacııı hayırlı olsun iğnen ALLAHHHHHH desene deprem olacak sirkeletin bakayımmm

kızlarrrrr nasılsınız ben biraz rahatsızım midemmi karnımmı bi yerim işte böbrekte olabilir ağrıyor ya tam kestiremedimmm bu arda dr.dün gittim yumurta mumurta oluyoda ben ümitli değilim moraliiimmmm çok çooook çooook bozuk dün biraz eşimle tartıştık tabiiiii evliliğimiz boyunca ilk tartışmamız oldu moralim çokkk bozuk keşke böyle birsey yaşamamış olsaydım yaaa artık devamı gelir herhalde iğnemide yapmaaktan vazgeçtimmmm

hadi bakalım hayırlısı inş bu ay olur canım yaa yumurtaların milimleri ne kadarmıss biliyormusun

Geçmiş olsun canım benim Rabbim şifa versin acilen hayırdır cnm yaa neden tartıştınız??

geçmiş olsun canımmm olur tabiki tartışmalar evlilikte daha da bağlayıcı oluyor bence

ben gelincede kimse olmuyo burda ya 2 dertleşcek

zeyno hayırdır canım ya üzme kendini tedaviden vazgeçme olur öle tartışmalar ara sıra barışmasıda güzel olur:)

birsencim benim dualar tamam canım bu arada kendimi güncelliyim kendimi ne kızzzz bilgilerimi yani sat 20 şubat bata da 20 mart diyelim klomene devam salı randevüm var bakalım

bu arada ben oğluma pregnly ile hamile kalmıştım bu iğneyi bulamıyordum eşim getirtmiş oğlumda 2 tane yaptırmıştım ama kaçlık olduğunu hatırlamıyorum şimdi elimdeki iğne 5000 lik yeterlimi birtane daha getirtelimmi bilmiyorum bilgisi olan varmı

geçmiş olsun canımmm olur tabiki tartışmalar evlilikte daha da bağlayıcı oluyor bence
tşk.canım kız valamı ben çok üzülüyodum bi kaç saattir düzeldim bi evde iki düşman olmuşuz sevdimmm bu işi
Geçmiş olsun canım benim Rabbim şifa versin acilen hayırdır cnm yaa neden tartıştınız??
sağol canım kız sudan sebepler ben sıkılıyodm açılışı yaptım umarım bi daha tartışmayız ya hep iş hep iş insan azıcık zaman ayırır haava aldığım insan gördüğüm yer hastane çıktı evimde nasıl rahatsam hastanede de öyleyim evim gibi sayıyorum artk

şimdi kim bizi barıştıracak yahu yeterli olur bence yumurtlama dönemine kadar istenilen boyuta gelir nedense şu iğnelerle benim yumurtalar olmuyodu klomn iyi geliyo bana ikiz tutturursam kızıma klomenay oğluma klomencan ismini vericemmmm bu arda geç saatte giriyon o yuzden kimse olmuyo

Değişebiliyo yani anladım. Teşekkür ederim cevabın için. Ben daha vurulmadim bugün takibe başladım cumartesi tekrar gidiyorum o zaman söylerler herhalde ne zaman vurulmam gerektiğini

şimdiden hayırlı olsun dr.bakacak ne büyümüşse verir yumurtlama dönemine denk geliyo

bbbz:
şimdi bat yaklaştığı için herşey onun belirtisiymiş gibi geliyor.
benim sağda 18mm bir tane solda 14mm 15mm 12mm 3tane 4-5 tanede küçük yumurta oluşmuştu. sağdaki gittiğimde gerilmiş çatlamak üzereydi hemen iğne vurdurdu .10 gündür benim sağ tarafımda hafif batmalar oluyor göğüslerim de belirtiler var. sık tuvalete çıkıyorum. belimde ağrı var. kokulara karşı hassasiyet var. çok fazla uyuyorum. çalışıyorum ben. o gün çok yorarsam kendimi ağrılarım artıyo gece uyutmuyo. ilk klomende ağrım çok olmuştu zaten 2 yumurta oluşmuştu onlarda fazla büyüyüp kistleşmişti. 2 yıldır o kadar çok negatif gördüm ki artık ne kadar belirti olsa da testte görmeden umutlanmam heralde

bu arada tartışmalar her evlilikte olur işin tuzu biberi. üzülme o yüzden. uzmanlar evlilikte tartışma olmaması anormal diyor. bu süreç de iki tarafta geriliyo olur o kadarcık :)

canım vala saydıkların adet belirtisinden çok hamilelik belirtisine benziyo göğüsleinin uclarımı ağrıyo

kızlarrrrrrrr günaydın rabbim bugünün hatırına dualarımızı kabul eylesinnnn herkese hayırlı cumalar

canım vala saydıkların adet belirtisinden çok hamilelik belirtisine benziyo göğüsleinin uclarımı ağrıyo

aynen sadece uçlar ağrıyor dokununca acıyorlar. bu iyi mi peki. sanki göğüslerim ağrıyo deyince tüm kısımda bir rahatsızlık olması gibi geliyordu bana. test yapayım dedim 2 gün önce test hatalı çıktı c kısmı bile çıkmadı ben de artık hasta olmazsam gecerse yapcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…