hayır canım ben mekkede yaşıyorum
ne güzel sağolasın canım bizleri unutma dualarında oraya gittiğinde bitane daha arkadaş vardı sanki orda yaşayan
canım üzme kendını bıgun bızde hamıle kalıcaz allahın ıznıyle inşallah..sadece zamanımızın gelmesını beklıoruz..eklıyorum listeyede..
sağol canım üzülüyor insan tabiki ama Allah ın takdiri elden ne gelir.
bugün doktora gittim gonal f 225 mg iğneye başlıcaz yarın
eşimin sperm durumuna bakılacak ona göre karar verilecek
ya ovitrelle çatlatma iğnesi
ya aşılama ya da tüp bebeğe karar verilecek
inşaallah aşılama yada tüp bebeğe gerek kalmadan doğal yoldan olur
RABBİM TEZ ZAMANDA GÜLDÜRSÜN HEPİMİZİN YÜZÜNÜ İNŞAALLAH
ÇARŞAMBA KARAR VERİLECEK ONA GÖRE HABER VERİRİM CANIM YAZARIM BURAYA
birsencim güzel düşünmüşün canım evet kaynana hala bende dahada kalır heralde ben sıyırına kadar gitmiycek
doktora gittim bu gün 16. günüm yumurta hala 15 mm ben burda 12 13 gün çatlatma iğnesini vurulanları gördüğüm için umutsuz vakayım diyorum ama doktor yumurtanın nezaman olgunlaştığı önemli değil yeterince olgunlaşması önemli diyo hayırlısı e2 verdim yarın arıycam doktoru sonuç 400 çıkarsa pazar yaptır demişti sözde kaynanadan gizliyoduk doktora beraber gittik bu gün gizlemeyi bırak
selamun aleyküm kızlar nasılsınız
dün kabede hepinize özel dualar ettim
Rabbim yüzümüzü en yakın zamanda güldürsün hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşAllah..
bende bilmiyorum hangi günler çıkıyo ama haftada bir denk geliyorum sanki en son 2 gün önce gördüm senin için daha dikkatli bakıcam bakalım.. inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz canım ya
merhaba canım doktorun haklı sen bunlara kfanı takma..ben 6. gün gitmiştim doktora 11mm di..döllenmeyıp tüplerden geçemedikten sonra kaç mm olursa olsun önemli değil cnım..kayıvalıden karışıyormu sana cnım pek hoşlanmıyorsun ondan sanırım..bende hep kyınvalıdemle gıdıyorum doktora bana kalsa 1 sene daha bekler öle tüp bebek yaptırırım ama benı rahat bırakmıyor.....
aleyküm selam canım..allah razı olsun rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah..çok şanslısın o mübarek yerlerın havasını solumak bile ayrıcalık...bol bol dua et bızım ıcın canım oradaa yapılan dualar geri çevrilmez..
çok saol canım..inşallah bitanem yaa pek umudum olmasada inş. korktugum okı tüp bebeklede tutmıycak çok yıpranıcam dıye..sen nasılsın nasıl gidiyor..
tabiki canım onca emege karsılık kırmızıları grünce üzülüyor insan ama herşeyde bı haıyır vardır..rabbımıze guveıp beklemekten baska bısey gelmyor elden...inşllah canım haberlerını beklıyoruz..doktor neye karr verırsede uzulme sakın..hakkında hangisi hayyırlısıysa hangsı bebegıne gıden yolsa o olsun inşallah...
canım üzme kendını bıgun bızde hamıle kalıcaz allahın ıznıyle inşallah..sadece zamanımızın gelmesını beklıoruz..eklıyorum listeyede..
amin canım hakkında hayırlısı olsun.. bundan sonra bende gonal f kullanıcakmışım fiyatı konusunda bilgilendirirsen sevinirim
amin canım hakkında hayırlısı olsun.. bundan sonra bende gonal f kullanıcakmışım fiyatı konusunda bilgilendirirsen sevinirim
canım sağlık güvencen varsa % 18 ini devlet ödüyo
bir tane 450 mg lık gonal f nin tam fiyatı 300 küsür diye biliyorum
bu 300 küsürün %18 ini alıyorlar
tabiki kaç iğne verildiyse her birinin %18 i alınır
inşaallah bu iğnelerden hayırlısıyla sonuç alırız
günaydın hanımlar nasılsınız bakalım ..bugun evdeyim diyete de başladım hayılısı bakalım doktorum kilo ver diyo duruyo..aslında haklı yaçok kilo aldım bakalım hayırlısı ...bugun hamile haberi alırız inşallah:)
​zeynoşla ayşegül nerdesiniz bugun yoksunuz..kayıplaramı karıştınız..
slm kızlar.bu ay yumurtlama problemim olduğunu öğrendim.doktor adetliyken gel dedi.benim gibi yumurtlama sorunu olanlar hangi aşamalardan geçiyor yardımcı olursanız sevinirim.3 yıldr bebek istiyrz
iyilik canım ya nasıl olsun umutla umutsuzluk arasında bekliyorum günümü.. anlıyorum seni, aslında yeni evli sayılırsınız daha 2 sene neki tabi başka çare yoksa olmalı ama tüp bebek için evliliğiniz çok yeni diye düşünüyorum ben.. eşin ne düşünüyo bu konuda
birsencm ben hep varımda sizler gelmeyınce bişey yazmıyorum ondan görmyorsun
slm kızlar.bu ay yumurtlama problemim olduğunu öğrendim.doktor adetliyken gel dedi.benim gibi yumurtlama sorunu olanlar hangi aşamalardan geçiyor yardımcı olursanız sevinirim.3 yıldr bebek istiyrz
canım varlıgını bellı et meraklandırma bizi..ee nasılsın senden ıyı haberler beklıyoruz kırmızılar gelmedi dimi :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?