anladım canım inşllh catlamıştır ya
kızzz yazım niye öyle arada kalmışşşş neyse bidaha sorim iyi düşün varmı başka belirti
yok valla canım ya cok hafıf akıntım var o da gecen aylara nazaran daha az göguslerımde faln hiçç birşey yok
canımm yaaa bi baqksana renk değişirmş değişme varmı kız birde avucunun içi sıcakmı arı bacaklarına ayak topuklarının altına sızı şeklinde ağrılar oluyomu bugün kaqç kez baktınnnn kendine saatte kaç kez kızz regl oldummu diye
yok canım ya bu saydıklarının hiç biri sabahtan berı bakıyorum glmişmi diye sureklı kendımı kontrol dıyorum ama yok canım ya inş. bebiş vardı ya herhal adet olmaktan korkuyorum :26: sadece kasık agrım oluyo arada bırde goguslerımde şişlık var bıraz acı falan yok ama
herkeste ağrı olacak diye birsey yok kız renk değişmişmi çok erken ama kimisnde hemn çıkıyo benim halam teyzem kuzenim şimdi hamile halam daha adetine bi hafta varkewn belirti yaşadı mide buylantısı tiksişnme falan
herkeste bır olmuyo canım ya belkıde hamş degılımdır ondan bışeyı yoktur
inşallah canım gelmıştır ya
inş. canım ama yoksada gelsın ya böyle hevslenıyo insn yasenın gunun nezaman dı canım ya
ç.iğnesinden sonra 18 gün olmuş senin aslında test yapsan hemen ne olduğu çıkar....
ayy bılmemmı ınsan nasıl heveslenır..bu sate kadar gelmemesıde guzel..ayy bebiş varsa gelmesin yoksa gelsınde bızıde meraktan çatlatmasın dımı ya...canım normalde ben 30 gude adet goruyorum ama geçen ay 23 gunde gördüm..6. gundede yumurtam 11mm oldugu ıcın bu ayda erken hastalancam dıye dusundum..yanı 23 gun dündü bugun 24. gün herhalde yine 30. gunde olucam..1 saat sonrada tekırdaga gıdıcz eşimle yollarda olmaktan korkuyorum karnım agrıyo hıc cekılmez..sabahtan berı olıyım dıye beklıyorum ınadına yok bişey..
kız zeynoş geldinmi aselin anlamı cok guzelmiş bu arada gerçek anlamı nette yanlıs yazıyor cunkı..
ayy bılmemmı ınsan nasıl heveslenır..bu sate kadar gelmemesıde guzel..ayy bebiş varsa gelmesin yoksa gelsınde bızıde meraktan çatlatmasın dımı ya...canım normalde ben 30 gude adet goruyorum ama geçen ay 23 gunde gördüm..6. gundede yumurtam 11mm oldugu ıcın bu ayda erken hastalancam dıye dusundum..yanı 23 gun dündü bugun 24. gün herhalde yine 30. gunde olucam..1 saat sonrada tekırdaga gıdıcz eşimle yollarda olmaktan korkuyorum karnım agrıyo hıc cekılmez..sabahtan berı olıyım dıye beklıyorum ınadına yok bişey..
kız zeynoş geldinmi aselin anlamı cok guzelmiş bu arada gerçek anlamı nette yanlıs yazıyor cunkı..
evet canım ya yoksa gelsın dıye dua edıyorum ama sımdılık yok bişey meraktan catlıyorum bı o kadarda korkuyorum aslında anladım canım bende adet olacagım zaman bı yere gıtmek istemem ya yolda olursam dıyeaslında dayanabilirsen pazartesiye kadar bekleyip yaparsan ortaya çıkar ne güzel ya bişey kalmamış inş. burdan müjdeli haberi verirsin ben daha 10 gün bekliycem günler hiç geçmiyor yaaaaaaaaaaaa
evet canım ya yoksa gelsın dıye dua edıyorum ama sımdılık yok bişey meraktan catlıyorum bı o kadarda korkuyorum aslında anladım canım bende adet olacagım zaman bı yere gıtmek istemem ya yolda olursam dıyeaslında dayanabilirsen pazartesiye kadar bekleyip yaparsan ortaya çıkar ne güzel ya bişey kalmamış inş. burdan müjdeli haberi verirsin ben daha 10 gün bekliycem günler hiç geçmiyor yaaaaaaaaaaaa
bende pazartesıye kadar beklemeyı düşnüyorum canım inş. müjdelı haber verırım dua edın nolur
bende pazartesıye kadar beklemeyı düşnüyorum canım inş. müjdelı haber verırım dua edın nolur
etmezmiyim dualarım seninle şimdiden sabırsızlanmaya başladım pztesi inş. adet olmazsan önce gebelik testini denersin sizlere sevinirken inş. benim zamanımda gelir
etmezmiyim dualarım seninle şimdiden sabırsızlanmaya başladım pztesi inş. adet olmazsan önce gebelik testini denersin sizlere sevinirken inş. benim zamanımda gelir
cok sagol canım inş. sevınırız gecer canım gecer son 4 gun kala gecmek bılmıyo inş. tutturusunn
slm canım yumurtn buyumuyormu yanı
​merhaba canım sıkma canını..eger yumurtaların gelişmiyorsa haplar iğneler var onlarla gelişip buyurler inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?