arkadaşım günaydın sabırsızlıkla seni bekliyorum keşke evde hazır bulundursaydın testi,şimdi öğlene kadar nasıl zaman geçicek:)
inş. dedıgın gıbı olur canım ya nedense cok carasız hıssedıyorum kendımı yok bılmıyor dun akşm sordu bende var bı kaç gun daha dedım gecende karnım agrıyınca gelcek demıştım daha gecende gelcek dıyodun ya dedı eger hamıleysen yuzyuze söylemk istıyorum o yuzundekı ifadeyı görmk istıyorum
inş.umudumuz kırılmaz yaaa bu ay olsun artıkkkk evet canım hatta sürpriz yap birlikte dr.gidin ordan kalp atışlarını duysun şokaaaa girsinnn
gunaydın canım artık negatıf görmek istemedıgmden evde bulundurmuyordum zaten yoktur gıbıde gelıyo canım bız yınede heveslnmeyelım ya
o kadar uzun zamn saklayamm canım ya bı mektup yazmayı duşunuyorum bebegımın agzından eve gelıncede sana yazdım oku ddıycem inş. hayalım yarıda kalmaz
o kadar uzun zamn saklayamm canım ya bı mektup yazmayı duşunuyorum bebegımın agzından eve gelıncede sana yazdım oku ddıycem inş. hayalım yarıda kalmaz
gerçi testte negatifi görmek benimde moralimi çok bozuyor adet olduğu görmek daha az etkiliyor sürekli gecikme yaşıyormuydun düzenlimi adetin?
aynen canım ya inş. bakalım guzel haber verırımbenim sürpriz zaten insanı kalpten götürür seninki çok güzel otur ağla yani in.canım yarıda kalmaz o mektubu okurken kapınıda kilitle açma müjdeni iste kızzzzz
harikasın çok romantik.benimde hep hayalimde hamile olursam eşime nasıl söyliyim diye oda çok istiyor ve çok iyi bir eş iyide bir baba olucağına yürekten inanıyorum allahım inş. yakın zamanda o sevinci yaşatır hepimize
bu doktorum 5 aydır falan gıdıyorum hep iğneden sonrakı 16. gunu sabah mutlaka adet oldum bı gecende yumurtm catlamdıgı için erken oldum 2 gun
tamam canım ypıcam evet 18.gun bugun gelme ihtimalı olurmu dersınşuan 18.gündesin değilmi ? ve bize sözün vardı haftasonunu atlATALIM pazartesi test yapıcam diye artık bekliyoruz dualarımızla birlikte
farkındaysan ayşegülll ne zamn birbirimz için güzel şeyler düşünsek bu ay oldu kesin desek olmayınca insan umut verdi diye kendin kötü hissediyo ama adetlerin düzenli her adet günün yaklaşınca kırmızıyı görecem diyodun bu ay zaten hep durgundun valla canım allah bizleri üzmesin sanada çok görmesin hamilesin...hayıtta gecikme yapmıyor o yüzden seninde bi tek kasık ağrın var neden olmasın allahın izniyle bu sefer yüzün gülecekk
merhaba arkadaşlar bu ay yine olmadı benim malesef çoğumuz gibibeni de listenize eklermisiniz dua listesine de girmek isterim. İnşallah Allahım kabul eder dualarımızı. bbbz sanırım sen ekliyosun konu senin :) malesef benim çikolata kistimden dolayı olmuyor. 2 yıldır evliyim 9 aydır bebek istiyoruz. 1 klomen 1 ovitrelle kullandım. bugün ilk adet günüm 29 yaşındayım başka bilgi gerekiyomuydu hatırlayamadım. şimdilik bu kadar. inşallah bu ay son beklediğimiz ay olur.
resim nasıl konuyo oturdum aglıyorum hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar cıft silik çıktıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
resim nasıl konuyo oturdum aglıyorum hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kan tahlılı yaptırmaya gidiyorum bennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?