ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

arkadaşım günaydın sabırsızlıkla seni bekliyorum keşke evde hazır bulundursaydın testi,şimdi öğlene kadar nasıl zaman geçicek:)

gunaydın canım artık negatıf görmek istemedıgmden evde bulundurmuyordum zaten yoktur gıbıde gelıyo canım bız yınede heveslnmeyelım ya

inş.umudumuz kırılmaz yaaa bu ay olsun artıkkkk evet canım hatta sürpriz yap birlikte dr.gidin ordan kalp atışlarını duysun şokaaaa girsinnn

inş.umudumuz kırılmaz yaaa bu ay olsun artıkkkk evet canım hatta sürpriz yap birlikte dr.gidin ordan kalp atışlarını duysun şokaaaa girsinnn

o kadar uzun zamn saklayamm canım ya bı mektup yazmayı duşunuyorum bebegımın agzından eve gelıncede sana yazdım oku ddıycem inş. hayalım yarıda kalmaz

gunaydın canım artık negatıf görmek istemedıgmden evde bulundurmuyordum zaten yoktur gıbıde gelıyo canım bız yınede heveslnmeyelım ya

gerçi testte negatifi görmek benimde moralimi çok bozuyor adet olduğu görmek daha az etkiliyor sürekli gecikme yaşıyormuydun düzenlimi adetin?

o kadar uzun zamn saklayamm canım ya bı mektup yazmayı duşunuyorum bebegımın agzından eve gelıncede sana yazdım oku ddıycem inş. hayalım yarıda kalmaz

benim sürpriz zaten insanı kalpten götürür seninki çok güzel otur ağla yani in.canım yarıda kalmaz o mektubu okurken kapınıda kilitle açma müjdeni iste kızzzzz

harikasın çok romantik.benimde hep hayalimde hamile olursam eşime nasıl söyliyim diye oda çok istiyor ve çok iyi bir eş iyide bir baba olucağına yürekten inanıyorum allahım inş. yakın zamanda o sevinci yaşatır hepimize

gerçi testte negatifi görmek benimde moralimi çok bozuyor adet olduğu görmek daha az etkiliyor sürekli gecikme yaşıyormuydun düzenlimi adetin?

bu doktorum 5 aydır falan gıdıyorum hep iğneden sonrakı 16. gunu sabah mutlaka adet oldum bı gecende yumurtm catlamdıgı için erken oldum 2 gun

benim sürpriz zaten insanı kalpten götürür seninki çok güzel otur ağla yani in.canım yarıda kalmaz o mektubu okurken kapınıda kilitle açma müjdeni iste kızzzzz
aynen canım ya inş. bakalım guzel haber verırım

benımde esım cok istıyo 2,5 senedır aynı husran hem inş. hepimizin hayallerı gercek olur

bu doktorum 5 aydır falan gıdıyorum hep iğneden sonrakı 16. gunu sabah mutlaka adet oldum bı gecende yumurtm catlamdıgı için erken oldum 2 gun

şuan 18.gündesin değilmi ? ve bize sözün vardı haftasonunu atlATALIM pazartesi test yapıcam diye artık bekliyoruz dualarımızla birlikte

farkındaysan ayşegülll ne zamn birbirimz için güzel şeyler düşünsek bu ay oldu kesin desek olmayınca insan umut verdi diye kendin kötü hissediyo ama adetlerin düzenli her adet günün yaklaşınca kırmızıyı görecem diyodun bu ay zaten hep durgundun valla canım allah bizleri üzmesin sanada çok görmesin hamilesin...hayıtta gecikme yapmıyor o yüzden seninde bi tek kasık ağrın var neden olmasın allahın izniyle bu sefer yüzün gülecekk

şuan 18.gündesin değilmi ? ve bize sözün vardı haftasonunu atlATALIM pazartesi test yapıcam diye artık bekliyoruz dualarımızla birlikte
tamam canım ypıcam evet 18.gun bugun gelme ihtimalı olurmu dersın

haklısın canım bu ay cok farklıydı en bastn ıcımde bı huzur vardı nedenını bende bılmıyordum inş. bebegımın verdıgı bı huzurdur amın canım inş. allahım bu mutlulugu hiç birimize cok görmez aglıcam valla sımdı ya sabaha kadar stresımden agladım zaten

ağlama kızzz kaç gibi çıkarsın dışarı ve kaç gibi dönersin

merhaba arkadaşlar bu ay yine olmadı benim malesef çoğumuz gibi beni de listenize eklermisiniz dua listesine de girmek isterim. İnşallah Allahım kabul eder dualarımızı. bbbz sanırım sen ekliyosun konu senin :) malesef benim çikolata kistimden dolayı olmuyor. 2 yıldır evliyim 9 aydır bebek istiyoruz. 1 klomen 1 ovitrelle kullandım. bugün ilk adet günüm 29 yaşındayım başka bilgi gerekiyomuydu hatırlayamadım. şimdilik bu kadar. inşallah bu ay son beklediğimiz ay olur.

mrb. canımmm hoşgeldin kız demek yine olmadı bu ay yine başlarsın iğne tedavine benimde olmadı tüm belirtilerim çıktı dualarımız bitti yeni dualara başlıycaz o zaman listede olursun birsen arkadaşımız liste sorumlusu kız ben anlamıyorum aklım almıyo vala

kızlar cıft silik çıktıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

resim nasıl konuyo oturdum aglıyorum hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

resim nasıl konuyo oturdum aglıyorum hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

valla benim bile gözlerim doldu tanımadığımız insanlar için sevinebildiğimiz bir ortam oluştu. aynı dertler olunca . bizde umutlanıyrz heralde. tebrik ederim. İnşallah mutluluktan ağlarsın bundan sonra. Allah bebeğine sağlıkla kavuştursun inşallah.

kızlar cıft silik çıktıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

kan tahlılı yaptırmaya gidiyorum bennnn

kızz halay ikonu vardı nereye gitmiş ayşegülllçok sevindim canım çok sevindim rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşallah allahım yemen ediyorum bende ağlıyorum yaa bizede dua et canım benim

geldi geldi geldi

tebriklerrr çok mutlu oldummm bi pozitif değer duyduk ya inşallahh çok da geçmiş günün değerde yüksek çıkarrr inşallahhh herşey çok güzel olur senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…