doktor 15 yada 16 . gün adet olmalısın dedi sen hep oluyodun bak olmadın hayırlısı benim hep19. gün olur doktora sordum senin ozaman geç çatlıyo dedi biz 3 gün ilişkiyi yapıyoz sonra püfff birdaha yapmıyoz benimde geç çatlıyosa o3 gün hiç bir işe yaramıyomuş ozaman ya
ben hiç beklımıyordum canım alıştım artık heer ay aynı sonucu görmeye 2 senedır beklıyorum
ben oğlumu 3 sene bekledim bunuda 4 sene oldu hiç korunmadım ama kimseye söylemedim eşime bile o na bile mahçup oluyorum doktora giderken falan
bunuda deyince sanki vamış gibi oldu allah söyletti denirya inşallah öyle bişeydir
inş. vardır canım ya
birsencim evet canım pek değil hiç hoşlanmıyorum kaynanadan sinirlerimi bozuyo seninki anlayışlıdır bizim 3. senede oğlum oldu geçen bana 10 sene çocuğunuzda olmadı zaten dedi benimki eski kafalı cahill neyyse
zeynoo kızının ismi çok güzel talhayı kreşe yazdırdım yeni sınıfında var bir kız asel diye çok şeker kendiside ismi de ilk duydum çok hoşuma gitti bide sende duydum inşallah olurda koyarsın canım cimcime bir kızın olur inş
canım hamilelikle görülen hr rüya güzeldr birde allahın adını zikretmişsin böyle güzel bir rüya kötü yorumlanırmıki artı şükretmişsin bu senin hamile kalacağına işarettir hatta korktum belkide vardr ama şunu diyebilirim çok uzun sürmeyecektr keşkemmmm bende görsem çocuk yerine çiçk görüyorum ben bu arada geçmiş olsun canım bayadrda yıksunnnnselam kızlar uzun bır aradan sonra yıne sızleler beraberım bu sure ıcerısınde bır suru sıkıntılar yasadım cok sıdetlı bı ıdrar yolu enfeksıyonu gecırdım esımın babası cok agırlastı allah korusun oldu olcekesımle aramda bır suru sıkıntı sorun var yanı kısaca ben cok kotuyum sızde ne var yok neler yaptınız hamısımız yokmu hıc topıgımızde benımde 7 şubatta regl olmam gerekırken daha olmadım bı umutla beklıyorum ama zannetmıyroum belkı bu ay 28 cekıyo dıye ılerı tarıhe atmıştır dıyom buarada BZZZ canım sen ruylarda uzmansın:) ben ruyadamda hamle oldugumu oldugumu gordum herzamakı gıbı ama bu sfer ultrasonla bakıp goruyomusum bır dua ettm ruyamda allahım sana cok sukurler olsun dıye defalarca anlatmama uyandıgımda hala allahım sana bınlerce kez sukurlerler olsun dıyerk kalktım sen ne dıyosun bu ruyam ıcın sence ruyada dua etmek sukretmek ne acaba
canım hamilelikle görülen hr rüya güzeldr birde allahın adını zikretmişsin böyle güzel bir rüya kötü yorumlanırmıki artı şükretmişsin bu senin hamile kalacağına işarettir hatta korktum belkide vardr ama şunu diyebilirim çok uzun sürmeyecektr keşkemmmm bende görsem çocuk yerine çiçk görüyorum ben bu arada geçmiş olsun canım bayadrda yıksunnnn
selam kızlar uzun bır aradan sonra yıne sızleler beraberım bu sure ıcerısınde bır suru sıkıntılar yasadım cok sıdetlı bı ıdrar yolu enfeksıyonu gecırdım esımın babası cok agırlastı allah korusun oldu olcekesımle aramda bır suru sıkıntı sorun var yanı kısaca ben cok kotuyum sızde ne var yok neler yaptınız hamısımız yokmu hıc topıgımızde benımde 7 şubatta regl olmam gerekırken daha olmadım bı umutla beklıyorum ama zannetmıyroum belkı bu ay 28 cekıyo dıye ılerı tarıhe atmıştır dıyom buarada BZZZ canım sen ruylarda uzmansın:) ben ruyadamda hamle oldugumu oldugumu gordum herzamakı gıbı ama bu sfer ultrasonla bakıp goruyomusum bır dua ettm ruyamda allahım sana cok sukurler olsun dıye defalarca anlatmama uyandıgımda hala allahım sana bınlerce kez sukurlerler olsun dıyerk kalktım sen ne dıyosun bu ruyam ıcın sence ruyada dua etmek sukretmek ne acaba
ben varım canım...
hayırlı olsun canım evet güzel ama vazgeçtim aselden birsen nette yazıldığıı gibi deglmiş dedi yeni isim buldum nurhanım nasıl bu hee çocukta yok erkeğede muhammed kerim
canım benim asel güzel bi isim ve senin bildiğin doğru asel in kelime manası bal demek ve cennetteki 4 nehirden birinin ismi diğerleri kevser şarabı su ve süt nehirleri
bu arada hep kabeye gittiğimde ismen dahi aklıma geliyosunuz ismen bilmediklerimide burdaki bütün arkadaşlar olarak söylüyorum Rabbim en yakın zamanda yüzümüzü güldürsün cnm benim
ayşegülcüm içimden senin hamile olduğun geçiyo çok kuvvetli bi şekilde inşAllah zannımda yanılmam güzel haberlerini alırız seviniriz canım benim
demek ki doğru öylemi asel su yada aselnur yapacam bu arada canım allah razı oolsun bnde katılıyorum ayşegül tutturdu benim yine olmadı belirtiler şimdiden çıktı hemde 7.günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?