kızdırmaa benı konu sahıbı o nezaman hastalancak bllı degıl..listeye gore bakıyorum kımın yaklasmıs kıme daha cok var...bu arada kızz zeynoş bu gece bende enterasan bı ruya gördüm..erkek kuzenım bana süpriz kolye getırmıs..kutuyu bı acıyorum cok guzel bı altın kolye ortasında da kocaman bır pırlanta hemen takıyorum çok begenıyorum yorumla bakayım
ayşegülllllllllllllllll dua ettt bize unutma bizi kızzzzzz seni gidi hamiş seni
ayyy allah canını almasın sana ikiz bebek versin beni güldürdün yok yemek ısmarlayeniden dua listesi yapalım bu sefer çok dua olmasın okuyamayanlar oluyor sırayla hergün birine okuyalımmmm heeee canimmm bende istiyorummmm birsen bendeeeee bendeeeee
canım valla ben hep güzel yorumlarımmm güzel olsun diye zaten gördüğün güzelde evlattr yani birde kolya taşlı iyiki takmışsın seninde beben olacak hem altın hede taşlı canım durumumuza göre değişir allahım sana da nasip edecek eğer bekar olsaydın koca derdim şimdi evlisin bebektr
ayy inşallah cnım yaa tüp bebek yaptırmadan hamıle kalsam varya dunyalar benım olur..ölürüm ben sewinçten mutluluktan yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ısmarlarım canım sen hamıle kal yeterki.........ayşegül arkadasımız salatı tefrıcıye cekmıstı 4444 tabe bızde onu cekelım bı sefer..dıyelım 10 kişimi katıldı duaaya 4444 u 10 bolelım kısı bası kaç tane udusuyorsa çekelim...ne dersiniz....kız dur sna beddua edeyım allahım tez zamanda sana ıkız evlat nasıp etsınde pokun ıcınden kurtulamaaa
unuturmuyum canım hiç ya hep hepimiz için dua ettım allahım inşallah sizlerede nasip etcek buna ınanıyorum
kızzzz o boka bile hasretizzzzzz aminnnnn sende bokun içinde kallll oda olur okuyalım listeyi hazırla hergün birin e okuyalım çok kolay zaten ezberledimi insan gidiyo sen bayılır birdaha ayılamasın
bu arada 5 klomn 5ovitre 1 aşılamam var düzel bakiimmmm
ısmarlarım canım sen hamıle kal yeterki.........ayşegül arkadasımız salatı tefrıcıye cekmıstı 4444 tabe bızde onu cekelım bı sefer..dıyelım 10 kişimi katıldı duaaya 4444 u 10 bolelım kısı bası kaç tane udusuyorsa çekelim...ne dersiniz....kız dur sna beddua edeyım allahım tez zamanda sana ıkız evlat nasıp etsınde pokun ıcınden kurtulamaaa
inşallah bende o bka bıle razıyım yeterkı olsun altını degısırken suratıma işesin heheheheh tamam duzeltıyorum bu arada ben fatura yatırmaya gıdıyorum aysegul gelene kadar gelırım...belırtılerı nelerdı hıc hıssetmısmı yazsın bıze uzun uzun..
canım nasıl sevindim anlatamam şükürler olsun bi hamişimiz daha oldu rabbim hayırlısyla kucaklayıp almayı nasip etsin darısı hepımızın başına senin kaç gün geçmişti benim 5 gün geçti test yaptım ama negatifkızlar cıft silik çıktıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
merhaba arkadaşlar bu ay yine olmadı benim malesef çoğumuz gibibeni de listenize eklermisiniz dua listesine de girmek isterim. İnşallah Allahım kabul eder dualarımızı. bbbz sanırım sen ekliyosun konu senin :) malesef benim çikolata kistimden dolayı olmuyor. 2 yıldır evliyim 9 aydır bebek istiyoruz. 1 klomen 1 ovitrelle kullandım. bugün ilk adet günüm 29 yaşındayım başka bilgi gerekiyomuydu hatırlayamadım. şimdilik bu kadar. inşallah bu ay son beklediğimiz ay olur.
resim nasıl konuyo oturdum aglıyorum hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kan tahlılı yaptırmaya gidiyorum bennnn
kızlar dagıtınca banada yazın bende okuyobılırım ben 707 tane ya varis 70.000 tane lem yelıd okudum eşimle bırlıkte hayıt suyu içtık bırde e vıtamını var eczanelerde ondanda içtik gunde bırer tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?