- 5 Temmuz 2012
- 1.823
- 841
- 173
resim nasıl konuyo oturdum aglıyorum hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kan tahlılı yaptırmaya gidiyorum bennnn
ayşegülllllllll tebrikler kuzummm..inan kendim hamile kalsaydım ancak bu kadar sevinebilirdim....çokk sevindim yaa...kendini silkeletip hamile kalanlardan mısın..ayağını sürtte bizde arkandan gelelim...kızlar cıft silik çıktıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
bu arada eksik bilgi vermişim ben bursadan katılıyrm :) bat 5 nisan inşallah olmaz tabi ki de :)
benide eklermisniz listeye..neferlaem 4.5 yıldır evli 3 klomen oviterrellle kullandı olmadı..çikolata kisti var sağ tüp okapalı erkek sperm yavaşlığı..şu an doğum kontol hapı kullanıorum yasmin tüp ebbek deneyeceğim biraz küçüldüğünde
resim nasıl konuyo oturdum aglıyorum hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayşegülü bu kadar beklediğimi hiç hatırlamıyorum nerdeeeee kaldıııı gıcık korkarımmm bayılmıştr bir yerlerde
hani beraber yapacaktık testi batdaş? bu arada benim de kırmızı gelmedi.. ben de yapsam mı...sen bana uğur getirecek misinçooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkk tebriiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkk ediyorummmmmmmmmmmmm.. Allah sonuna kadar götürsün inşallah....
kızzzz test varsa tutsanaaaa
inan korkuyorum.. eşim geliyo, aldıracam az sonra ona .. heyecan yaptım ben de ha.. iğneden sonraki 16. günüm .. regl de geçti..
yumurta akı kıwamında fazla akıntı normal mi ya.. regl oldum sandım bugün
bugün 16.gününmü kız tut bakem bugün iki üzel haber alalım
normal canım yaa aslında çoğu hamile insanın akıntısı oluyor inş.sende hamişsinnnn
kızlar ben geldım şimdi sonuç anca cıktı ve gercekten hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmdegerim 531,40
kızlar ben geldım şimdi sonuç anca cıktı ve gercekten hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmdegerim 531,40
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?