canım benim yaa hayırlı olsun bi tanem..rabbim kucağına almayı nasip eylesin..şimdi senden özgeçmiş alalım :) ne tedavi gördün..bu ay neler yaptın..şuan ne hissediyorsun..nasıl duygu..eşine nasıl söyleyeceksin..şimdi kimse biliyor mu..
ayyy ben senden daha heyecanlıyım galiba..bu arada değerin yüksek gibi inşallah ikizdir..
resim nasıl konuyo oturdum aglıyorum hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
pregon ve ovıtrelle vuruldum canım adetım bıtınce hayıt suyu içmeye başladım esımle bırlıkte bırde e vıtamını aldık tavsıye uzerıne hergun bırer tane içtik dualarım vardı onları okudum sonuç allahıma bınlerce kez sukurler olsun bebegım benımle kımse bılmıyor esıme bebgımın agzından mektup yzdım kımse bılmıyor ruyada gıbıyım hiç beklemıyordum
canım bende bursadayım..hangi doktora gidiyorsun..[/QUOTE .!.:canım ben zübeyde hn hastanesine gidiyrm sen hangisine gidiyosun.
pregon ve ovıtrelle vuruldum canım adetım bıtınce hayıt suyu içmeye başladım esımle bırlıkte bırde e vıtamını aldık tavsıye uzerıne hergun bırer tane içtik dualarım vardı onları okudum sonuç allahıma bınlerce kez sukurler olsun bebegım benımle kımse bılmıyor esıme bebgımın agzından mektup yzdım kımse bılmıyor ruyada gıbıyım hiç beklemıyordum
kızlar ben geldım şimdi sonuç anca cıktı ve gercekten hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmdegerim 531,40
canım ben zübeyde hn hastanesine gidiyrm sen hangisine gidiyosun.
kızlar ben geldım şimdi sonuç anca cıktı ve gercekten hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmdegerim 531,40
canım benim enaz senin kADAR sevindim inş. doğum haberinide burdan alırız
kızlr hepinize tek tek tesekkur edıyorum allahım sızlerede nasıp etsın dualarım hep sızınle kendım için dua etmedım bugune kadar sızın içinde dua ettım daha hiç kımseye soylemedım eltımle kaynım bılıyo sadece esıme mektubu hazırladdım dört gözle gelmesını beklıyorum cogulmu bılmıyorum zeynoş ama allahım tek tek hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın cogulsada bakarım canım ayladır melegımı beklıyordum
süper... bana da şimdi dua et lütfen.. bakıcam şimdi ben de..
amın canım cok sagol inş. sizllerde tadarsınız bu duyguyuoku oku baş edemedim geçmişi ayşegülcüm inan çok sevindim ya bu gün yataktan kalkınca ilk sen geldin aklıma ne yaptı acaba diye allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah
koydum canım inş. sızlerde koyarsınızcanım benim yaa..sabrın sonu selamet..darısı bizlere olsun..hadi şimdi gerçek hamilelik takvimini eklede moral olsun hepimize..
evet tatlım silkelemede vardı onu unuttumbirde silkeleme var onu unuttun
çok sagol canım inş. sizlerin hamış haberlerınızıde alırızcanım benim enaz senin kADAR sevindim inş. doğum haberinide burdan alırız
ayşegülüm tekrardan hayırlı olsun kanlada doğrulattın sonucun da yüksek çıkmış sanki iğnenin ilk günü hamiş kalsan daha17 günlük sonuç genelde 200 küsürlerde çıkıyo çoğul olabilir
kız şu silkelenmeyi iyice anlatsana benim aklım almadı bu gün iğnemi yaptırdım bende çalışmalara başlıycam bu gece banada dua et arkandan geliyim
ayşegül bütün topik sakinlerini buraya toplamayı başardın hepimizi çok mutlu ettin ya bir umut doğdu içime yeniden
ben baharda ayşe hanıma gidiyorum..
amin canım inş. test sonucum gecıktı onu bekledım bu saate kadar o yuzden gec kaldımsüper bi haber cnm ya sabahtan beri gisip gelip bakıyorum geldin mi acaba diye ne güzel sağlıklı sıhhatlı uzun ömürlü olsun inşallah...
haklısın canım hep dualarım sızınle ve bu topikten asla ayyrılmam sız benım arkadaslarımsınız hatta daha yakınsınız rğüyalarım çıktı şimdide ruyadayım gıbıçok değişik bi duygu dim kız sayende o heyecanı yaşadım bu ay dediğim gibi sende bir durgunluk vardı onuşmaya korkuyodun belki yoktur diye diğer ay umutluyduk zaten belliydiii canımhem rüyalarınıda unutmamak gerek hepside çok güzeldi doğum kontrol hapı kullandığın ay bile ya varsa diye şüphe etmiştk rüyaların çıktı canım inş.rabbim sağsalim kucağına almayı nasip eder canım artık bana gör isteyenlere gör güzel rüyalar ve duanı eksik etme bizi bırakmaaaa hep burda kalll
ayşegül bütün topik sakinlerini buraya toplamayı başardın hepimizi çok mutlu ettin ya bir umut doğdu içime yeniden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?