ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

pregon ve ovıtrelle vuruldum canım adetım bıtınce hayıt suyu içmeye başladım esımle bırlıkte bırde e vıtamını aldık tavsıye uzerıne hergun bırer tane içtik dualarım vardı onları okudum sonuç allahıma bınlerce kez sukurler olsun bebegım benımle kımse bılmıyor esıme bebgımın agzından mektup yzdım kımse bılmıyor ruyada gıbıyım hiç beklemıyordum

resim nasıl konuyo oturdum aglıyorum hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

oku oku baş edemedim geçmişi ayşegülcüm inan çok sevindim ya bu gün yataktan kalkınca ilk sen geldin aklıma ne yaptı acaba diye allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah

canım benim yaa..sabrın sonu selamet..darısı bizlere olsun..hadi şimdi gerçek hamilelik takvimini eklede moral olsun hepimize..

birde silkeleme var onu unuttun

ayşegülüm tekrardan hayırlı olsun kanlada doğrulattın sonucun da yüksek çıkmış sanki iğnenin ilk günü hamiş kalsan daha17 günlük sonuç genelde 200 küsürlerde çıkıyo çoğul olabilir

kız şu silkelenmeyi iyice anlatsana benim aklım almadı bu gün iğnemi yaptırdım bende çalışmalara başlıycam bu gece banada dua et arkandan geliyim

kızlar ben geldım şimdi sonuç anca cıktı ve gercekten hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm degerim 531,40

süper bi haber cnm ya sabahtan beri gisip gelip bakıyorum geldin mi acaba diye ne güzel sağlıklı sıhhatlı uzun ömürlü olsun inşallah...

çok değişik bi duygu dim kız sayende o heyecanı yaşadım bu ay dediğim gibi sende bir durgunluk vardı onuşmaya korkuyodun belki yoktur diye diğer ay umutluyduk zaten belliydiii canımhem rüyalarınıda unutmamak gerek hepside çok güzeldi doğum kontrol hapı kullandığın ay bile ya varsa diye şüphe etmiştk rüyaların çıktı canım inş.rabbim sağsalim kucağına almayı nasip eder canım artık bana gör isteyenlere gör güzel rüyalar ve duanı eksik etme bizi bırakmaaaa hep burda kalll

ayşegül bütün topik sakinlerini buraya toplamayı başardın hepimizi çok mutlu ettin ya bir umut doğdu içime yeniden

oku oku baş edemedim geçmişi ayşegülcüm inan çok sevindim ya bu gün yataktan kalkınca ilk sen geldin aklıma ne yaptı acaba diye allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah
amın canım cok sagol inş. sizllerde tadarsınız bu duyguyu
canım benim yaa..sabrın sonu selamet..darısı bizlere olsun..hadi şimdi gerçek hamilelik takvimini eklede moral olsun hepimize..
koydum canım inş. sızlerde koyarsınız
birde silkeleme var onu unuttun
evet tatlım silkelemede vardı onu unuttum
canım benim enaz senin kADAR sevindim inş. doğum haberinide burdan alırız
çok sagol canım inş. sizlerin hamış haberlerınızıde alırız

kese gorununce bellı olur canım hayırlısı artık saglıklı olsunda ilşkide n sonra esın ayaklarından tutup iyice silkelıyo tatlı saga sola sallıcak öyle 1,5 saat kadar falan yattım

ayşegül bütün topik sakinlerini buraya toplamayı başardın hepimizi çok mutlu ettin ya bir umut doğdu içime yeniden

hacıııııı yaaa hepsi bizim gibi umut peşinde nasıl başardı diye vallahi moral oldu darısı bizlrin başına inş.hepimiz bu güzel haberi veririz ben hamile olsamda herkesi eklerim bu yoğun ilgiyi bende istiyorummmmm yarn ayşegüle ceza vrcem canım şimdilik korkutmuyorum kekliğiiii

ben baharda ayşe hanıma gidiyorum..

benim çikolata kistim olduğu için hamilelik engelleniyo o yüzden aşılama veya tüp bebeğe kadar gidebilir o yüzden maliyeti çok olacağından devlete gidiyorum.tabi biraz sıkıntılı ama katlanıcam mecburen. senin belli bir sebebin yoktu sanırım inşallah bu ay sonuç alırsın.

hayal kırıklığı, en kalınından negatif canlar.. ama hala regl olmadım.. bilmiyom yani..

süper bi haber cnm ya sabahtan beri gisip gelip bakıyorum geldin mi acaba diye ne güzel sağlıklı sıhhatlı uzun ömürlü olsun inşallah...
amin canım inş. test sonucum gecıktı onu bekledım bu saate kadar o yuzden gec kaldım
haklısın canım hep dualarım sızınle ve bu topikten asla ayyrılmam sız benım arkadaslarımsınız hatta daha yakınsınız rğüyalarım çıktı şimdide ruyadayım gıbı

vet canım ya herkesı topladım valla benı bu kadar cok sevdıgınızı bılmıyordum valla bende korka korka yaptım testı bak pozıtıf cıktı sızlerde deneyın

herkesler burda rekor kırıyoruz:)...benim koçiş bi kaç gün yok bebiş ihtimali az bakalım..kocası yanında olanlar silkelettirin iyice bakalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…