- 30 Ocak 2012
- 503
- 84
- 118
anladım canım herşeyın bası dua canım allahım istedıkten sonra sorunlar bıtıyo inş. Dogal yoldan olur hepinize dua edıyorum canım hiç merak etme allahım herkesın gönlune göre versın sızlerde bana dua edın olurmu kesemızı sonra kalp atışlarımızı duyalım
anlladım canım inş. gelmez kırmızılar bnmde cok uyusuktu ayaktayken zor duruyo gıbıydım nabzın cokta yuksek degıl tatlım benım hep 110 kusurlarda cıkar
amin inş. canım ya duaların için çok sagolamin inşaallah canım rabbim sanada evladınada sağlık ve afiyet versin
bende buradaki ve isteyen herkese çok dua ediyorum
dünya dua üzerine inşaallah rabbim dalarımızı kabul eder.
​yok canım gelıcek ben bılıyorumda benı uyuz edıyolar..boyle bı hafta onceden sancıları çeke çeke bı hal oluyorum...cnm benım normalı 70 oldugu ıcın 70 den uzerı etkılıyor çarpıntı yapıyor bende..
merhaba canım..çok sağolasın bende ne oldugumu anlıyamadım çarpıntım olmaya başladı allahtan kayınvalıdemde tansıyon aletı vardı nabzım ve kucuk tansıyonum yukselmış..halada nabzım hızlı atıyor hıssedebılıyorum..
canım senın neyın vardı..bana tüp bebek dedi doktor sol tüpüm kapalı benım..bu ydan sonra başlıycam bende merkezlerle gorusmeye...hakkında hangısı hayırlısıysa o olsun...allahım hayırlı kapılar açsın bıze inşallah...
canım bu arada dua listemız bıttı..şimdi salati tefrıcıyeye baslıycaz 4444 tane kımler katılacaksa lıste yapıcam hergun bolusup bı arkadasımız ıcın cekıcez...
amin inş. canım ya duaların için çok sagol
hım anladım canım bı mucıze olur belkı tatlım bak benımde kac gun önceden agrım baslamıştı mıllet adet agrısı oluyo dıyolardıda nasıl oluyo dıyodum gercekten öyleymış bu arada cok uykum geldı benım ya sabah 6 da kalkıp kahvaltı yaptım gerıde uyumadıydım şimdi geldı
tekrardan geçmiş olsun kendine dikkat et benimde arada tansiyonum çıkıyo
seni anlıyorum bu sebepten.
benim tüpler açık ama sanırım eşimde sorun var
olursa bu sebepten tüp bebek olacak
o da yarın belli olacak
inşaallah normal çıkar da tüp olmaz
ama dediğin gibi bebeğime giden yol hangisi ise o olsun
salatı tefriciyeyede katılmak isterim canım mümkünse.
RABBİM TÜM OKUYAN ARKADAŞLARIMIZA DÜNYA VE AHİRETTE MUTLULUK VERSİN,DARDA BIRAKMASIN İNŞAALLAH
ee hadı uyu ozaman cnm banada yolla o uykudan...
çok sağol canım...
yarın bızı muhakkak haberdar et..inşallah guzel sonuçlarla gelıceksın..doktor tüp dersede üzülme bebegıne gıden en kesın yol o olucaktır..rabbım yuzunu tez zamanda guldurur göbeginide doldurur inşallah..
tamam canım kımler katılacak bı kesınleşsın liste hazırlıycam ben
sorma cnım ya kac gundur meraktn uyuyamıyordum dun gecede heycandan uyuyamadım sabahta bebiş ck acıkmış ondan cok erken uyandım normalde hayatta sabahın körunde kahvaltı yapmam ama durum böle olunca yapılıyomuş valla çok ac gözlu oldum
canım her şey için sende çok sağol
yarın haber veririm mutlaka
inşaallah hayırlı haberlerle dönerim
RABBİM TEZ ZAMANDA SENİNDE BENİMDE İSTEYEN TÜM KARDEŞLERİMİZİNDE YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN
GÖBÜŞLERİMİZİ BEBİŞLE DOLDURSUN İNŞAALLAH
heerr kese selamlar olsun nasılsınız canlarım benimmmmm
ayşegülllllll yavrııııııı hamiş seni sen nasılsın tatlım bebiişim acıktrmış sabah seni bebekkkkkeeee selam söyle benden dua ediyomusun kızzz boşşş durma artık işin ne bebeğin inş. sağlıklı sıhhatli olur kızlarrrrrrrrr çalışmalara devam edinnnnn bakayım ayşegül hanım bizlere uğur getirecekmiiiii
​günaydın kızlar...bugun bende sabahın köründe diklendim uyku tutmadı beni...dün akşamda tansıyonum cıktı nabzım çok yuksek carpıntı yapıyor hıc daha boyle olmamıstım..ayaklarımda cok agırıyor hıc halim yok...
geçmiş olsun canım benimde bazen tansiyonum yükseliyo çok fena oluyorum. 1limon yiyorum hemen geçiyo bidaha olursa tavsiye ederim.
buarada salatı tefriciye okuyomuşsunuz benide ekle canım.zaten ezbere biliyorum çabuk okurum.
canım benim tüpler açık aslında ama rahim ters.
doktorlar sorun değil kalırsın diyorlar ama
rahim ters olunca hamile kalmak zor oluyormuş biraz
aslında bende doğal yoldan istiyorum en güzeli ve sağlıklısı bu
ama yarın eşim sperm tahlili verecek ve ona göre
aşı mı tüp mü doktor karar verecek
%2 nin altında çıkarsa tek çareniz tüp dedi
tüp maddi manevi zor ama tek çare ise başka şansım da yok
tahminim eşimin spermi az ama inşallah % 2 nin altında değildir
sen hamilesin ne olur banada dua et inşaallah duan kabul olur
ismim AYŞE ismen dua edermisin bi kerede olsa?
SENİNDE RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN HERŞEYİ
canım benim tüpler açık aslında ama rahim ters.
doktorlar sorun değil kalırsın diyorlar ama
rahim ters olunca hamile kalmak zor oluyormuş biraz
aslında bende doğal yoldan istiyorum en güzeli ve sağlıklısı bu
ama yarın eşim sperm tahlili verecek ve ona göre
aşı mı tüp mü doktor karar verecek
%2 nin altında çıkarsa tek çareniz tüp dedi
tüp maddi manevi zor ama tek çare ise başka şansım da yok
tahminim eşimin spermi az ama inşallah % 2 nin altında değildir
sen hamilesin ne olur banada dua et inşaallah duan kabul olur
ismim AYŞE ismen dua edermisin bi kerede olsa?
SENİNDE RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN HERŞEYİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?