ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

2 saat önce negatif çıktı test.. kocişim ayaklarıma masaj yapıyo.. içten içe üzülüyo bana .. anlıyorum ben.. ama çaktırmıyo.. gözlerim doldu ha fff

uzuldum canım yaa nasıp ne yapalım sımdılık aysegul ıle sevınelım ınş.bızde sevınırız boyle ozman da mutluluktan masaj yaptırn kocana

seninkide güzellll yaaaa bende senin gibi istiyorummm kızzz ne güzel ben şakacı benimki ciddiiii ayyy oyle suratı bozuk yaşlanacazzzzzzz herhaldeee bizimde bebemiz olacak ayşegül damardan koasını etkiliyecek bu akşammm
2 saat önce negatif çıktı test.. kocişim ayaklarıma masaj yapıyo.. içten içe üzülüyo bana .. anlıyorum ben.. ama çaktırmıyo.. gözlerim doldu ha fff

oooo değerini bil ne güzel kocalarınızı nasıl ikna ediyosunuz masaja falan benimki mübarekkkk taşşş ayolll

oooo değerini bil ne güzel kocalarınızı nasıl ikna ediyosunuz masaja falan benimki mübarekkkk taşşş ayolll[/QUOTE]

yok ayaklarım pufun üstünde, o da yan koltukta uzanmış.. ayaklarım tam onun yanına denk geldi. o da boş bırakmadı işte :)

mıs gıbıııııııııııııı tarhana corbası yaptın gelın beaber yıyelım zaten yalnızım kocıs nobette ıkı lafın belını kırarız hem

dayanamayıp hastaneye gıttım utana sıkıla esımın ark.yıne kan verdım sonuc benı hıc sasırtmadı her zamankı gıbı oysa umıtlenmıstım gunlerımde gecınce kendı kendıne oldu zannettım bınlerce hayaller umutlar ve ozlemler yıne yarım kaldı beklıyorum artık su lanet kırmızıların gelmesını sımdı ıcımı bı sıkıntı kapladı kesın baska sorun var yarabbım yoruldummmmmmmmmmmmmm

resim nasıl konuyo oturdum aglıyorum hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ayşegülcüüüümmmmmmmmmmmmm haberi en son duyan benim ama ben emindim böyle olacağından içimden bi ses çok kuvvetli bi şekilde bunu haykırıyordu inan ağlayarak okudum yazıları Rabbim sağ salim kucağına almayı nasib etsin canım benim Rabbim sağlıklı hayırlı evlat etsin inşAllah bizleri duandan eksik etme

Son düzenleme:
ayşegül mesela ben birşey olduğunda kapıdan girerken anlıyor eşim ne oldu diye yüzümde gülümseme oluyo sen ne yapıcaksın
valla canım ben caktırmadım normal davrandım anlamdı yanı
canım çok sevindim yaa kanlada kesinleşmiş hamileliğin.Allah sağ salim kucağına almayıda nasip etsin. bunlar ne güzel duygulardır.Allahım bizleri mahrum etmesin en kısa zamanda herkese nasip etsin.
amin canım inş. gercekten cok guzel bır duyguymuş allahım isteyen herkese nasp etsın
haftaya kontrolum var canım keseyı görmeye gıtcez allah nasıp ederse ozamn öğrenırız artık kac tane saglıklı olsunda canım ya siz bi çift cizgiyi görün canım ben ne tüüyolar verırım
masallah canım degerın baya bı yuksek oldu bu ıs cok sukur burdan dogum haberlerınıde alırız ınş.
ebe normal dedı canım ya bendee anlamadım aslında inş. canım benım dogum haberıne kadar sızlerde koca göbeklı olursunuzda yarıstırırız

cok teşekkur ederım canım inan bende cok agladım ya amin canım inş. sizlere saglıklı evlat banada saglıklı bebışimi kucagıma almayı nasıp edder allahım dualarım hem sızınle

hadi bakalım haftaaya tekmı cıftmı yoksa ucuzmu anlıycaz hehehehe..sağlıklı olsunsa nsıl olursa olsun dımı..yavrum hıc bı belırtın yokmu hala..bak ben sıze hep dedım belırtılere takılmayın dıye..ee ne yapıtın esın nsl tepkı verdiii

​günaydın kızlar...bugun bende sabahın köründe diklendim uyku tutmadı beni...dün akşamda tansıyonum cıktı nabzım çok yuksek carpıntı yapıyor hıc daha boyle olmamıstım..ayaklarımda cok agırıyor hıc halim yok...

evet canım ya akşam kendı doktorumu aradım dun sglık ocagında yaptırmıştım kan tahlılını o da haftaya cagır saglıklı olsunda ama tek tek olmasını istemıştım o kdar guzel bı duygu kı sıırf o yüzden ama dgerım cok yuksek degıl ebe normal dedı belırtıme gelınce hala daha adet olacakmısım gıbı arada agrı gırıyo cıkıyo dun mesela cok şiddetlı olmuştu sadece iştahım çok acık canım ya akıntımda normal kup kuru degılım gerısıde bıldıgın gıbı eşide cok mutlu çok şaşırdı ama hala daha inanamıyoruz ya birsen senın kırmızılar ne zamn kız benımde öğrenmden önce bacaklarım falan uyuşuk gıbıydı bırde tansıyon bıraz düşüyo

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun.Rabbim sağlık afiyet versin.
canım rica etsem dua listesine benide eklermisiniz?
yarın radevum var doktorda tüp mü aşı mı karar verilecek
ne olur bana da dua edin
hayırlısı ne ise o olsun .
bu arada kur an ı kerimim düzgündür
banada dua verirseniz okurum ALLAH IN izniyle.

hayırlısı canım ya bak ben bu ay doktorumdan ısrarla asılama istemıştım doktorum normal yoldan alacagına inanıyorum o yuzden asılma yapmıcam dedı ve cok şükür tuttu herseyde var bı hayır

hayırlısı canım ya bak ben bu ay doktorumdan ısrarla asılama istemıştım doktorum normal yoldan alacagına inanıyorum o yuzden asılma yapmıcam dedı ve cok şükür tuttu herseyde var bı hayır

canım benim tüpler açık aslında ama rahim ters.
doktorlar sorun değil kalırsın diyorlar ama
rahim ters olunca hamile kalmak zor oluyormuş biraz
aslında bende doğal yoldan istiyorum en güzeli ve sağlıklısı bu
ama yarın eşim sperm tahlili verecek ve ona göre
aşı mı tüp mü doktor karar verecek
%2 nin altında çıkarsa tek çareniz tüp dedi
tüp maddi manevi zor ama tek çare ise başka şansım da yok
tahminim eşimin spermi az ama inşallah % 2 nin altında değildir
sen hamilesin ne olur banada dua et inşaallah duan kabul olur
ismim AYŞE ismen dua edermisin bi kerede olsa?
SENİNDE RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN HERŞEYİ

ozaman gonlunden ne gecıyorsa o olsun kuzum...keseyı gorunce bızde anlarız ne oldugunu canım...maşallah canım rabbım mutlulugunuzu daim etsin o kadar sewındımkı anlatamam...biz burda senden cok heycanlandık valla ıyı haberlerını duymak ıcın..

benım kırmızılar ne zman gelcek bende bılmıyorum hehehe geçen ay 23 gunde olmuştum adet bılıyosun soylemıstım ona göre hesaplarsak geçtıgımız cuma adet olmam gerekıyordu normlde 30 gunden adet gorurum ona gorede bu cuma oluyor..yanı 3 ugun daha var sanırım..ama yaklasık bı haftaıdır benımde ayaklarım uyusuk gıbı agrıyor sankı değişik biişey..kasıklarımada sancı gırıyor..hem sağ hem soldn batmalar var..ben adet olucam kesınde skülemıyorummu nedır bılmem...adetımın 6. gunu 11 mm di yumurtam 10. gun yumurtamın çatlaması gerekıyor bende bısey anlamadım su işten bı hastalansamda kurtulsam...akşamda nabzım cok yukseldı 105 e çıktı çarpıntım oldu çok anlamadım gitti..

anladım canım herşeyın bası dua canım allahım istedıkten sonra sorunlar bıtıyo inş. dogal yoldan olur hepinize dua edıyorum canım hiç merak etme allahım herkesın gönlune göre versın sızlerde bana dua edın olurmu kesemızı sonra kalp atışlarımızı duyalım

anlladım canım inş. gelmez kırmızılar bnmde cok uyusuktu ayaktayken zor duruyo gıbıydım nabzın cokta yuksek degıl tatlım benım hep 110 kusurlarda cıkar

merhaba canım..çok sağolasın bende ne oldugumu anlıyamadım çarpıntım olmaya başladı allahtan kayınvalıdemde tansıyon aletı vardı nabzım ve kucuk tansıyonum yukselmış..halada nabzım hızlı atıyor hıssedebılıyorum..

canım senın neyın vardı..bana tüp bebek dedi doktor sol tüpüm kapalı benım..bu ydan sonra başlıycam bende merkezlerle gorusmeye...hakkında hangısı hayırlısıysa o olsun...allahım hayırlı kapılar açsın bıze inşallah...
canım bu arada dua listemız bıttı..şimdi salati tefrıcıyeye baslıycaz 4444 tane kımler katılacaksa lıste yapıcam hergun bolusup bı arkadasımız ıcın cekıcez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…