[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD="align: center"]بِسْـــــــــــــــــــــ ـمِ اﷲِارَّتْمَنِ ارَّتِيم
Euzu billahi mineş-şeytanirracim... Bismillahirrahmanirrahim[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]isimler
[/TD]
[TD]salat-ı tefriciye
[/TD]
[TD]okunacak sayı
[/TD]
[TD]toplam(4444)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1)bbbz
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2)brsn61
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3)ayse_firuzem
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4)karanfilll
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5)trnaysgl
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]​8)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ewt kızlar işte yeni listemiz dahil olmak isteyenler haber werebilir..yanlız diğer dua blümü gibi olmasın..sonuna kadar okıycaklar listeye dahil olacaktır....
ayşegül gece hep seni düşündüm eşine söyleme anını öğrenince sana davranma şeklini herşeyi işte rabbim hayırlısıyla kucağınada aldırsın inşallah
birsen bende katılırım tefriceye bişey rica edicem herkezden ben yeni iğnemi oldum ya şimdi şansım var ilişki günlerini uyguluyoruz ilk bana çekilse :26::26::26::26::26::26::26:olabilirmi acaba birde nezaman başlıycaz hemen başlasak
ayşegüüülll hayırı olsun canım darısı benm gibi ümitsiz vakalara:)))
ya ben hala regl olmadım, acaba iğnenin etkisinden midir? sat 11 şubat, 23 şubat iğne (ilk defa) , bugün 12 si.. heyecan ve umutsuzluğu bir arada yaşayan oldu mu daha önce :18:
öncekiler de 13 ocak ve 15 aralıktı
dün yaptım ama negatif çıktı..
kan testı yaptır ozamn canım ya gelmezse idrarda gec cıkabılıyo
haklısın , annemde öyle demişti, idrarda hemen görünmeyebilir diye.. zaten bugün normalde olmam gerekiyo.. yarın da olmazsam perşembe ya da cuma günü kan tsti yaptırıcam.. hayırlısı napalım
ya ben hala regl olmadım, acaba iğnenin etkisinden midir? sat 11 şubat, 23 şubat iğne (ilk defa) , bugün 12 si.. heyecan ve umutsuzluğu bir arada yaşayan oldu mu daha önce :18:
öncekiler de 13 ocak ve 15 aralıktı
arkadaşlar dua okuyacaklar söylesin de bir an önce başlayalım benim şu günlerim geçmeden 3 4 gün şansım var galibe birsencim beni ilk sıraya eklemiş sağolsun tabi dua okuyacak herkesin ilk bana okunmasına onayı olursa
ayşegülcüm sendende ayrıca dua bekliyorum şu silkeleme işi de çok komikmiş ayyy eşim kırıldı valla zavallım gülmeyede hali kalmamıştı ama
birseeeeeeeeeeeeennnnn bekleyelim listeye gelecekler vardr muhakkakk canikommmm kız laf aramızda hatceye niye sıramızı vardin aman duymasındaaa​tamam canım..kızlar içinde sorun yoksa eklerım tabi...sayı kesinleşsin ona göre diyelim 10 kişi oldu kişi başına 444 tane düşücek..o şekilde olucak..okuyamaanda haber versin yerıne okuyalım..diğer seferkı gıbı sorumsuz olunmasın...bide abdestsız salatı tefrıcıye okunuyormu adetlıyken falan..
ayşegüüüüüüüüüllllllllllll canım nasılsın kız galiba sen hamilesin vallahi billahiiii iime doğdubırsen kacar tane okucaz canım bellı mı nezamn baslıyoruz
arkadaşlar dua okuyacaklar söylesin de bir an önce başlayalım benim şu günlerim geçmeden 3 4 gün şansım var galibe birsencim beni ilk sıraya eklemiş sağolsun tabi dua okuyacak herkesin ilk bana okunmasına onayı olursa
canım ben basladım zaten ilk sıraya senı yazımışlar senın için başladım sılkeleme işine bızde cok gulmuştuk hatta silkelerken gulmekten zor silkelemıştı eşim inş. dualar kabul olur canım sızlerde bana dua edın bebegımın kesesıyle kalp atışını duyayım
birseeeeeeeeeeeeennnnn bekleyelim listeye gelecekler vardr muhakkakk canikommmm kız laf aramızda hatceye niye sıramızı vardin aman duymasındaaa
ayşegüüüüüüüüüllllllllllll canım nasılsın kız galiba sen hamilesin vallahi billahiiii iime doğdu
evet canım bian önce başlayalım canım sıramızı bedavaya vermiyiiikkkkk kusura bakma git yarın gellll tabiiiii hersy şaka sen yetrki hamişşş kal kız bu sefr gün aşırı yappppppp tabi 2gün üst üste 1gün ara hatta hergün yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?