Birinci mesajı yanlışlıkla gönderdim 10 dakka sonra diyo bekleyemiycem hem duygularımla oynadın hemde okumadığın msj yüzünden fırçalıyosun gerçekten çok inandım ağladım seni seviyordum tanımasamda seviyordum bide oyununa beni alet etmek istiyorsun şaşırdım gerçekten şakayı tadında bırakmak böyle bişey demekki yolun açık olsun zeyno
yaa kızlar noluyo biri bişey desin şimdi bu gerçekmi şakamı anlamadım yahuu.eğer bu bi şakaysada lütfen tadında bırakılsın.
boşverin canlarım topiğin kraliçesi açıklar heraldene oldu canım şifreli gibi yazmışsın ben bişey anlamadım :44:
ne olmuş yani varya hatice birsende gelsin öyle nisan 1 demeyi düşünüyodum üstelik anlayan anlamıştr zeynep29 arkadaşıma bile yazdım utandırıyosun beni ilk başta kimeydi darsı başına dedim sonra kimseye bu dilekte bile bulunmadım pınar arkadaşımızınkinide okursan anlardın yalan olduğunu ayşegüle dr.bi hafta sonra gel cinsiyetini söyleyecem dedi demiş dedim oysaki 10.hafttada cinsiyet bile belli olmazzBirinci mesajı yanlışlıkla gönderdim 10 dakka sonra diyo bekleyemiycem hem duygularımla oynadın hemde okumadığın msj yüzünden fırçalıyosun gerçekten çok inandım ağladım seni seviyordum tanımasamda seviyordum bide oyununa beni alet etmek istiyorsun şaşırdım gerçekten şakayı tadında bırakmak böyle bişey demekki yolun açık olsun zeyno
ne olmuş yani varya hatice birsende gelsin öyle nisan 1 demeyi düşünüyodum üstelik anlayan anlamıştr zeynep29 arkadaşıma bile yazdım utandırıyosun beni ilk başta kimeydi darsı başına dedim sonra kimseye bu dilekte bile bulunmadım pınar arkadaşımızınkinide okursan anlardın yalan olduğunu ayşegüle dr.bi hafta sonra gel cinsiyetini söyleyecem dedi demiş dedim oysaki 10.hafttada cinsiyet bile belli olmazz
sanada şöyle yazdım intikamımı aldım senden diye çünkü bilerek kırmıştım seni kızma diye sana da yazdım bana söyle ilk kez biri hamile olup böyle havalanmış diye ben birseni bekledim sonra nisan 1 diyecektim
içine ettim benim arkadaşlrım şakay bi haftadr düşünüyodummm ve ben herkesin bu iyi niyetinden ötürü utanmıştım onuda allah bilir basbaya okuyan anlar hep acaba var
CANIM bende bugün doktordAYDIM seninde bugün gidiceğini okudum seni bekliyordum.benim biri 18mm diğeri 20 mm bugün göbekten iğne vuruldum çrş. tekrar gidicem bugünde 16 günümdü. sen bal tarçın çörekotu karışımı yapmışmıydın ?
bidaha bu topiğede girmem asla işbirliği yapmamı istiyorsun dedin kötü birşey yapmıyorum bence
bana havalı de dedim biz burda arkadaşız benim günlerimin çoğu burda geçiyor herkeside ayrı ayrı ve çoook seviyorummm kırıcı olmuşsamda kim olursa olsun hatamı anladıktan sonra ttelafi etmişimdr başka topiklerde dahildr ve burakiler arkadaşımsa birbirimiz için ağlayıp gülüyorsak bu şakayıda anlarlar bana kızmazlar arkadaşlarım bana kırıcı olmazlr diye düşünmüştüm en azından empati lurmuştum diğerleride ne der bilmiyorum ama harbiden uyarışın çok itici bi okadarda kırıcı herkese iyi akşamlar kızlar sizlerde sakın kırılmayın herkese 1 nisan şakamı mazr görün sevgilerimle
kızlarrrrrrrr karın ağrım boşuna değilmiş üstüne görmüşümm yeni doktordan geldimmmm
HAMİLEYİMMMMMMM 9 haftalıkkkk darsı isteyenlerin başınaa
[ı]bidaha bu topiğede girmem asla işbirliği yapmamı istiyorsun dedin kötü birşey yapmıyorum bence
bana havalı de dedim biz burda arkadaşız benim günlerimin çoğu burda geçiyor herkeside ayrı ayrı ve çoook seviyorummm kırıcı olmuşsamda kim olursa olsun hatamı anladıktan sonra ttelafi etmişimdr başka topiklerde dahildr ve burakiler arkadaşımsa birbirimiz için ağlayıp gülüyorsak bu şakayıda anlarlar bana kızmazlar arkadaşlarım bana kırıcı olmazlr diye düşünmüştüm en azından empati lurmuştum diğerleride ne der bilmiyorum ama harbiden uyarışın çok itici bi okadarda kırıcı herkese iyi akşamlar kızlar sizlerde sakın kırılmayın herkese 1 nisan şakamı mazr görün sevgilerimle[/ı]
Cnm saol takip ettigin icin hayir bal tarcin falan yapmadim sadece klomen iste ama sevindim senin adina insallah tutar bu ay insallah Allah bizlerede bu sitede hamile takvimi yapmak nasip eder yarin gideyim ben bakalim ne diyecek haberdar et beni
zeynoo canım benim ya çoook sevindim valla kız nasıl bir süpriz alahım ne diycemi de şaşırdım valla rabbime bak yaa
ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN BURDAKİ VE İSTEYEN HERKESE NASİP ET YARABBİ
BİDE 9 HAFTALIK KIZ NERDEYSE DOĞUCAKMIŞ YA
benimde geçen ay 16.ncı günüde bi yumurta 25 mm olmuştu bu ay 16.gününde iki tane 18-20 geçen aya göre geç büyümüş ama herikisindede 16. güno lmasına rağmen çatlamadı kendi bakalım bu ay çalışmalar son sürat devam ediyor ben bat tarihine 3 gün kalana kadar gün aşırı devam edicem misal pazar sabah ilişki oldu pzts.akşam çarş.sabah olarak gün aşırı devam edicem sanada tavsiye ederim bide hemen kalkma sakın....
hatice bu yoruma kırılmış ben onu anladım kızlar
bu yazıyı görmeden yazdığı için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?