Bende altıma yastık koydum hatta hıc kalkmadım sukur hıc akmadı ama tutmadıda işte ıcerdekıler olsun herseyde bır hayır vardır.bırde ben sırt üstü yatınca fenalıklar basıo bı süreden sonra yan donuyorum onun sakıncası olurmu kı acaba ama nerdeyse sabaha kadar yastık kalıyo
görünürsün ama tedavi uygulamaz bence öteki ay adetinin bilmem üçüncü günü gel der beğenirsen gider beüenmezsen gitmezsin yani devam tuttumu tutar
Bu doktoru herkes cok met ediyor.Bakayım bır gorunelım gıttıgım zaman yumoşlarım ne alemde olacak.
bende yastık koyuyorum ama sonra çıkarıyorum sabaha kadar öyle uyuyamamki ben , randevun çok geç özelmi,devlettemi bu doktor 12, gün yumurtlama günlerin tedavi olmazki o zaman
Bende kocama kızıp duruyordum gunde 1 le tutarmı bu diyeBu arada hoşbulduk canım.Artık umudumuz 2. tedavıye bakalım doktorum ne diyecek 10 gun daha bekleyecem ama doktora gıdene kadar ben yıne denıcem
yazık adama yahu10. günden sonra gün aşırı dene canım sen ne zamandır istiyosun
ben altıma hiç birsey koymuyorum sadece ilişkiden somra kendimi temizlemiyorum öylecek uyuyorum oldumu olur ilk aylar yastığı denedim sonra düşündüm ne grek var yastığı koysam sanki spermlere yardımmı belki onların işini zora sokuyorm
canım ya güldürdün beni bende öyle düşünmüştüm
demi artıkın bittiği zamandan sonra kı gun ve gun asırı durmak yok yola devam kızlar
benim eşime gün aşırı bile zor geliyo bebek için yapıyoruz artık
milletin kocaları ilişki olsun diye takla atıyor yakında bizimkiler herhalde bunalım geçirecek birde onlarda bence rahat değil o güne şartlanıyolar garibim onlarada yazık kendi rızalarıyla olsa bile rahat değillerdr
İyi akşamlar arkadaslar görüşmek üzere sizlerde konusmak çok iyi geldi bana. benim mesai biter behlül kaçarİyi hafta sonları
İyi akşamlar arkadaslar görüşmek üzere sizlerde konusmak çok iyi geldi bana. benim mesai biter behlül kaçarİyi hafta sonları
evet ya o gün olcak diye ben bile rahat değilim, farklı günler daha başka oluyo kendiliğinde gelişiyo güzel oluyo
bebek için herseye değer yaa hiç eşime naz yapmadım ona yanarım çocuk olsaydı bazen istedimi redederdim allah biliyo belkide o yuzden vermedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?