ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

gece olmam gerekiyodu gelmedi daha.adet sancısı çekiyorum belim ağrıyor göğsümdede var oldum sanıp 10 dk tuvalete gidiyorum yok gelen giden.bu ay soğan hayıt ada içtim incir yedim birde onlarmı yaptıki diycem ama o akıntıdan 14 gün sonra kesin adet görüyordum((

ay cok mersı canım bende senı sevıyom bılıyıon mu
yaaa beni beni
artık kurtuluşun yok zeynoş.tek kurtuluş hamile kalman tek umudumuz sensin
canımm ya ne diyeyimki hadi bana kızzz umudun şaban yani şabaniye olmasın bende 2 güne yanınızdayımmm

kızz sewıyorum seni...şu zeynoşş gibi cadı karısı değilsin..gayet hnım hanımcık vur ensene al ekmeğini cinsinden...korkmaa sana benden zarar gelmezz
niye bana mı zarar vereceksinnn diva zararszmış he he
yAAA beni beniiii

ne gıcık durum ya ben şimdi adet olana kadar ufakda olsa biryanım yine umut eder offffffff keşke hemen adet olsamda önüme baksam

inş. hamılesındır canım bı test yap bence adetlerın duzenlıymış

test yapma sırası sendee hadii bi testt tut bakalımmmmmmmmmmmmmmm

kız inş.olmazsın yaaa inş.gelmezler sana kaç gün bekleyip test tutacaksınn
ne gıcık durum ya ben şimdi adet olana kadar ufakda olsa biryanım yine umut eder offffffff keşke hemen adet olsamda önüme baksam

bunlara ayak uydurup yoldan çıktın ama sağlık olsun dilerim rabbim önümüzdeki ay nasip eder yada şuan gönlündeki o bitmeyen umudun inş.vardr karnında rabbim nasip etsin

yaaa beni beni

canımm ya ne diyeyimki hadi bana kızzz umudun şaban yani şabaniye olmasın bende 2 güne yanınızdayımmm

niye bana mı zarar vereceksinnn diva zararszmış he he
yAAA beni beniiii

yok kız ne zararı verıcem aşk olsun yanım...seni kkocan sevsın sevmıyorum ben senii

canım varsa bi test tutsana

kızlar benim hiç ümidim yok olacak gibiyim zaten eşimde ümidini kesmiş olacakki öğlen ben hasta olmadım daha dedim olursun hiç merak etme dedi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…