- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
tek tek basaraktan bade süzerekten gel canım gel artık
yani canım tutunmu testitek tek basaraktan bade süzerekten gel canım gel artık
kızz sewıyorum seni...şu zeynoşş gibi cadı karısı değilsin..gayet hnım hanımcık vur ensene al ekmeğini cinsinden...korkmaa sana benden zarar gelmezz
artık kurtuluşun yok zeynoş.tek kurtuluş hamile kalman tek umudumuz sensin
ay cok mersı canım bende senı sevıyom bılıyıon mu
yaaa beni beniay cok mersı canım bende senı sevıyom bılıyıon mu
canımm ya ne diyeyimki hadi bana kızzz umudun şaban yani şabaniye olmasın bende 2 güne yanınızdayımmmartık kurtuluşun yok zeynoş.tek kurtuluş hamile kalman tek umudumuz sensin
niye bana mı zarar vereceksinnn diva zararszmış he he
kızz sewıyorum seni...şu zeynoşş gibi cadı karısı değilsin..gayet hnım hanımcık vur ensene al ekmeğini cinsinden...korkmaa sana benden zarar gelmezz
gece olmam gerekiyodu gelmedi daha.adet sancısı çekiyorum belim ağrıyor göğsümdede var oldum sanıp 10 dk tuvalete gidiyorum yok gelen giden.bu ay soğan hayıt ada içtim incir yedim birde onlarmı yaptıki diycem ama o akıntıdan 14 gün sonra kesin adet görüyordum((
gece olmam gerekiyodu gelmedi daha.adet sancısı çekiyorum belim ağrıyor göğsümdede var oldum sanıp 10 dk tuvalete gidiyorum yok gelen giden.bu ay soğan hayıt ada içtim incir yedim birde onlarmı yaptıki diycem ama o akıntıdan 14 gün sonra kesin adet görüyordum((
kız inş.olmazsın yaaa inş.gelmezler sana kaç gün bekleyip test tutacaksınngece olmam gerekiyodu gelmedi daha.adet sancısı çekiyorum belim ağrıyor göğsümdede var oldum sanıp 10 dk tuvalete gidiyorum yok gelen giden.bu ay soğan hayıt ada içtim incir yedim birde onlarmı yaptıki diycem ama o akıntıdan 14 gün sonra kesin adet görüyordum((
ne gıcık durum ya ben şimdi adet olana kadar ufakda olsa biryanım yine umut eder offffffff keşke hemen adet olsamda önüme baksam
yaaa beni beni
canımm ya ne diyeyimki hadi bana kızzz umudun şaban yani şabaniye olmasın bende 2 güne yanınızdayımmm
niye bana mı zarar vereceksinnn diva zararszmış he he
yAAA beni beniiii
tamamm sevme beni bende seni sevmiyorum şimdi başkasını yoldan çıkartıyorsun bakıyorummmdayok kız ne zararı verıcem aşk olsun yanım...seni kkocan sevsın sevmıyorum ben senii
kızlarr kanald de evım şahanede bebek odası yapıyolar abakınnnnnnnnnnn
canım varsa bi test tutsanagece olmam gerekiyodu gelmedi daha.adet sancısı çekiyorum belim ağrıyor göğsümdede var oldum sanıp 10 dk tuvalete gidiyorum yok gelen giden.bu ay soğan hayıt ada içtim incir yedim birde onlarmı yaptıki diycem ama o akıntıdan 14 gün sonra kesin adet görüyordum((
canım belkide olmazsın ya eşinde inş.yanılırkızlar benim hiç ümidim yok olacak gibiyim zaten eşimde ümidini kesmiş olacakki öğlen ben hasta olmadım daha dedim olursun hiç merak etme dedi:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?