kız inş.olmazsın yaaa inş.gelmezler sana kaç gün bekleyip test tutacaksınn
bunlara ayak uydurup yoldan çıktın ama sağlık olsun dilerim rabbim önümüzdeki ay nasip eder yada şuan gönlündeki o bitmeyen umudun inş.vardr karnında rabbim nasip etsin
tamamm sevme beni bende seni sevmiyorum şimdi başkasını yoldan çıkartıyorsun bakıyorummmda
kız bende baktımmm valla süper al onu aksesuar olarak solunun ortasına koy çiçek niyetine inanmıyorumm bebiş şimdiden süslüyorsunuz ojeleri rujları vs.benden olsunvavvvvvvvvv supermış bırsen tam süslüme göreee:81::81:
senn beni sewıyorsunn biliyorummmmm
kız bende baktımmm valla süper al onu aksesuar olarak solunun ortasına koy çiçek niyetine inanmıyorumm bebiş şimdiden süslüyorsunuz ojeleri rujları vs.benden olsun
nerden bildin kızzz ikimizde aynı duyguları paylaşıyoruz bebişin olsa o beşiği alırmıydın
vavvvvvvvvv supermış bırsen tam süslüme göreee:81::81:
kız bende baktımmm valla süper al onu aksesuar olarak solunun ortasına koy çiçek niyetine inanmıyorumm bebiş şimdiden süslüyorsunuz ojeleri rujları vs.benden olsun
nerden bildin kızzz ikimizde aynı duyguları paylaşıyoruz bebişin olsa o beşiği alırmıydın
ewt byıldım bende...izledinmi evım şahaneyı benım pek hoşuma gıtmedı cok kasvetlı olmuş..
Eki Görüntüle 688743 canım bazen gezmelere gittiğinizde bunlada gidersiniz hem araba hem beşik
sana yokkk yeter süsün ne ya boya fıçısınamı düşecenoh benım süslü yasadı valla erkekse napcaz ojelerı ben sureyım garı
​herhalde yanı benım enerjı kaynagım sensın cadıı kızz...walla bayıldım fıyatı butceme goreyse alırdım..
Eki Görüntüle 688743 canım bazen gezmelere gittiğinizde bunlada gidersiniz hem araba hem beşik
sana yokkk yeter süsün ne ya boya fıçısınamı düşecen
esahtanmı süslü naciyem benimmmm kız bende seni seviyorummmm
kız acaba ne kadardr
waww bayıldıımmmmmm..benımde olmamış bebişe bull bananeee bananeeeeeee
bundanda alalım ozaman zeynoş gı
kızlar sımdı test yapan oldumu anlamdım ya :44:
bunuda bahçeye koy canım hepsinden al para basıyorsunuz yaaa al al kız şaşalı birşey alırmısın
zZEYNEPPP YAPTI TEK ÇİZGİYİ GÖRDÜ BENDE ŞİMDİ ADET OLDUMMMMMM HİÇ ÜZÜLMEDİM HEPİMİZ DAMGAYI YEDİK KERİA KALDI İNŞ.O OLMAZZZZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?