ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

kızz gerçekmi..ne oldu bıze döküldük tek tek..bende üzülmedim hiç

damgayı yedik bugün ben sen hvc karanfill inş.zeynepin ki gelmezde hani kuvvetli hissediyordun iyiki hissine inanmadımmm duygularımla az daha oynuyordun

kızlarrrrrrrrrrrrr..........bugün ne oldu böyle ya sırayla patır patır döküldük bendede lekelenmeler başladı.hayal kurması bile güzeldi((

kKIZLAR ŞİMDİ HEPİNİZDEN YORUM BEKLİYORUM OKUYUP GEÇMEYİN RİCA EDERİM
şimdi ben aşılama yapayımmı yoksa direk tüp bebekmi çikolata kistiyle doğal olarak zor oluyormuş siz ne diyorsunuz aşılama vakit kaybımı sizce benim için çünkü doktorlar bu kistle genelde tüp öneriyor

damgayı yedik bugün ben sen hvc karanfill inş.zeynepin ki gelmezde hani kuvvetli hissediyordun iyiki hissine inanmadımmm duygularımla az daha oynuyordun

Neler oluyor kızlar bugün tek tek hepimiz kırmızılara boyandık inşallah enkısa zamandada tek tek hamileyiz deriz...ben sabaha göre daha iyiyim artık önümüze bakıcaz napalım..Zeyno kız sen bu ay aşılamamı yapıcan napıcan

Canım İnan ne desem bilemedim aynı akıla benimde ihtiyacım var valla bende bi aşılama dahamı yapsam yoksam direk tüpemi geçsem..her halükarda tüp bebek Bayram sonuna kalacak buarada acaba bi aşılama yapsammı

evet ya hamiş değilsek bari işimize bitirelim yumurtlama gününe kadar değilmi

benim iş iptal oldu camları sildim ama çok belim ve kasıklarım ağrıdı belki adet ağrısı belki de yorugunluktan bilemiyorum benim normlade 1 hafta onceden başlar sancılarım ama bu ay hiçbişey yok iğne olduğumda da ağrım olmadı bozuldum galiba ben ayy bebiş varsa inşallah zararı olmamıştır kızlar dua edin nolur sen test yapmışsın tek galiba ama yine de iş yapıcam deme testte de yanlışlık olabilir kırmızılar geldikten sonra paklarsın artık :)

qorun bende cnm hap olmayinca yumurtlamiyorum polikistik var bu ay son kez hap tedavisi yapacagiz sonra bi tup bebek merkeziyle gorusecegim galiba Rabbim hakkimizda en hayirlisini yazsin insallah

kızlar kırmızıları gören arkadaşlarımın hepsine çok üzüldüm insan ne kadar pek umutlanmasa da bi yani belki diyo işte..canım sen fransadaydın dimi bende de polikistik var yumurtlama sorunum var mı bilmiyorum şimdilik orda nasıl tedavi uyguluyolar bahsedermisin..birisinden çok farklı tedavi şekli duydum da ondan sordum..kırmızılara da üzülme canım dua et bol bol sabır dile inşallah tez vakitte olur

aşılama maddi olarak daha ucuz aslında ama doktorlar tüp bebek diyosa ve maddi durumunu ayarlayabiliryorsan tüp bebek derim diğerine göre daha kesin sonucu oluyo galiba...hakkında hayırlısı olsun cnm

vakit kaybı dediğin kaç yaşındasın ?

Kızlar asılamanın 4 gunu,dun cok hafıf kahverengı leke gelmıstı sabah hafıf kırmızılı akıntı seklınde sımdıde bıraz daha yogun ve pıhtılı kırmızılar var.Nısan sonu mayıs bası gıbı adet olmam gerekıyor. Asılamadan 4 gun sonrası adet ıcın erken degıl mı sızce bu yerlesme kanı olabılır mı?

Kafaya takmayım rahat olayım dıyordum kı basardımda ta kı bugun kırmızıları gorene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…