ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

çikolata için tedavisi oluyo diye biliyorum canım ben sen tedavi gördün mü? doktorla görüş derim ben eğer umutsuz konuşursa tüp bebek derse tüp dene derim maddi olarak zor ama aşılamayı beklemek onun stresine girmek de manevi olarak zor..aşılama da olma ihtimali çok düşük diye biliyorum ben tüp bebek daha garanti gibi..Allahım hayırlısını nasip etsin seni ona yönlerdirsin inşallah maddi manevi güç versin..

Vakıt kaybı olayını genelde doktorlar yasa gore belırlıyorlar. Benım yasım 27 doktorum 1 defa serephone ılacı kullanımı,ardından menogon ve ovıtrelle catlatma ıgnesını ve yıne basarısız olunca dırek asılamaya gectı.Asılama senı sadece 1 aylık bır sure gecıktırır bence bunu denemeden tup bbek yontemıne gırısme derım.

vakit kaybı dediğin kaç yaşındasın ?
canım vakit kaybı derken boşuna demek istiyorum çünkü aşılama ile olmuyo yumurtalarım rahimim yapışkan eskimiş kanla
yani doktorlar bu kistten ötüürü tüp bebek diyor benim gittiğim doktor tüp bebek diyordu ppermler yumurtalara gidemiyor gitse bile yapışkanlık bırakmıyor döllensin

aşılama maddi olarak daha ucuz aslında ama doktorlar tüp bebek diyosa ve maddi durumunu ayarlayabiliryorsan tüp bebek derim diğerine göre daha kesin sonucu oluyo galiba...hakkında hayırlısı olsun cnm
aminnn canım arada kaldım kistim daha çok büyüsün istemiyorum 2 cmlikken 2,5cm olmuş 3 santimden sonrası yumurta rezervini azaltıyor
bende bilmiyorum tüp bebek daha mantıklı son umut oda olmasa ne olur onu bilmiyorummm

qorun bende cnm hap olmayinca yumurtlamiyorum polikistik var bu ay son kez hap tedavisi yapacagiz sonra bi tup bebek merkeziyle gorusecegim galiba Rabbim hakkimizda en hayirlisini yazsin insallah

Anladım canım gerçi doktorun daha iyi bilir ama iğneli tedaviye geçsen artık..tüplerinde sorun filanda yoksa aşılamada deneyebilirsin hoş aşılamadada şans düşük ama denenebilir

canım ozamn tup bebek dene istersen yınede sen kendısıne hangısını hazır hıssedıyosan

Canımya çok erken olmuş ben 14.günde oldum bi doktoruna sor bence normal adetse olmaması lazım şimdi

aminnnn canım aşılama bi kez yaptım kist oluştu bende arada kaldım gittiiğim ilk doktorun sözüne geliyorum galiba o hep tüp bebek yapalım boşuna uğraşma o olmayacağını biliyordu ama yinede ne istiyorsan onu yaparız diiyordu
aşılama bi kez denedim canım genelde bu isti olanlar tüp bebek diyorlar ama şu varki doğal yollarla olanda var ama benim engel
canım ozamn tup bebek dene istersen yınede sen kendısıne hangısını hazır hıssedıyosan
hiç birşeye hazır değilim son tedavi yöntemi tüp bebek artık hayırlısı

Canımya çok erken olmuş ben 14.günde oldum bi doktoruna sor bence normal adetse olmaması lazım şimdi

Canım doktoru aradım, kanaman cok yogun olursa hemen gel dedı ama yogun degılse korkma uzerıne gorme,yerlesme kanı vs seyler olmus olabılır dedı.Benım ılk hamılelıgımdede (kendılıgınden olusan gebelıktı) kanamam baslamıs dusuk tehlıkesı olmustu 2.5 aylıkken bebek yasamını yıtırmıstı.Mecburen kurtaj olmustum Molar gebelık oldugu ıcın hamılelık yasaklanmıstı bır sure.Sımdı ıcımı korku saldı eger hamıleysem aynı sekılde tekrar molar gebelık mı olacak dıye.Yok degılsemde adet ıcın cok erken bır zaman. Caresızce beklıyorum, bu kadar erken yerlesme kanı olur mu?

aşılama bi kez denedim canım genelde bu isti olanlar tüp bebek diyorlar ama şu varki doğal yollarla olanda var ama benim engel

Canım benım kuzenımde cıkolata kıstı vardı ama ılacla tedavı edıldı Benımde sımdı asılamam tutmazsa doktor tup bebek ıcın yonlendırme yapacagım dedı yanı ıkıncı,ucuncu deneme olmayacak. Fakat maddı,manevı tup bebege hazır degılım bu yuzden bır sure akısına bırakacagım.Eger asılamayı denemıssen ve tup bebege hazırsan yaptır derım.

kızlar doktoru aradım. dun anlatmıstım folıkul orda duruyormus ya catlamıs ya kalıntısı demıstı. kan testıne gore bellı olur dedı yanı progesteron. sonuc 13 cıktı progesteron. haftaya gebelık testı yaptır dedı. sızce bu ıyı mı kotu mu? yumurtlamıs mıyım acaba? o zaman orda duran kıst mı folıkul mu ne o neydı anlamadım ya kafam karısık

hakkımızda hayırlısı ben kistim her adet oluşumda büyümesini isteyip beni daha çok yorsun istmiyorum bu arada kıbrısta yapacam türkiye de toplam 7bin tl giderse orda masraflarla birlikte çok rahat 15bin tl gider ve eşim bu senin son şansın diyor bidaha yapmayacakkkk korkuyorummm

Canım bence oncelıkle kendını psıkolojık olarak rahatlatmalısın,son sansın vs seylerı dusunerek kendını daha fazla korkutma.Nıce ınsanlar var herseyı deneyıp ve artık vazgecıp bır anda hamıle kalan.Insan olumsuz dusundukce hormanları bıle kendıne kusuyor.Rabbım hayırlısıyla sana en kısa zamanda hamılelıgı nasıp eder ınsallah.

inş.cannım ya beni ne güzel motive ettin valla rabbim en kısa zamanda hepimize nasip etsin inşallah amaaannn ölüm yok ya ucunda ben bu yeni doktorla bi kez daha deniyim ne olmuş demi dualrla belki olur herşey için teşekkürler rahatlattın beni psikolojikmen

Hazıran ayında yasagım kalktı ve bu zamana kadar hamıle kalamadım.SOn catlatma ıgnesını vurdurupta negatıf sonucu aldıgımda kendımı eve zor attım ve aglama krızıne basladım:)Elde olmayan tepkı ıste sonucta gencım,saglıklıyım nedne olmuyor dıye dusunuyor ınsan.Bu sıkıntıyı veren Rabbım sabrınıda verıyor.Bugun kırmızıları gorene kadar cok rahattım suan bıraz moral bozuklugum var ama caresızlıkten cunku elımden bırsey gelmıyor. Cansıkıcı durumlar yasıyoruz, evet rahat degılız ama bız kendımızı rahat hıssettıkce vucudumuzda hormonlarımzıda rahat oluyor bunu unutma.Nasıbımızde varsa elbet bır gun bızımde olacaktır:)

Hoşgeldin aramıza, az çok takip ediyorum seni, bir kaç kaz klomen tedavisi olmuştun, bir kerede aşılama. Bildiğim kadarıyla klomen tarzı ilaçlar kisti büyütüyormuş, o yüzden yeteri kadar kullandın bence. Aşılamada şans çok düşük, en fazla 1 kere daha deneyebilirsin, tabi devlette yaptırıyorsan. Bu işin birde maddi kısmı var, bana sorarsan tüp bebek yaptır derim. Her defasında vücut yıpranıyor, tüp bebekte şans daha çok, benim nacizane fikrim böyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…