Hazıran ayında yasagım kalktı ve bu zamana kadar hamıle kalamadım.SOn catlatma ıgnesını vurdurupta negatıf sonucu aldıgımda kendımı eve zor attım ve aglama krızıne basladım:)Elde olmayan tepkı ıste sonucta gencım,saglıklıyım nedne olmuyor dıye dusunuyor ınsan.Bu sıkıntıyı veren Rabbım sabrınıda verıyor.Bugun kırmızıları gorene kadar cok rahattım suan bıraz moral bozuklugum var ama caresızlıkten cunku elımden bırsey gelmıyor. Cansıkıcı durumlar yasıyoruz, evet rahat degılız ama bız kendımızı rahat hıssettıkce vucudumuzda hormonlarımzıda rahat oluyor bunu unutma.Nasıbımızde varsa elbet bır gun bızımde olacaktır:)
fikirlerin için teşekkürler evet canım dediğin gibiyimmm tüp bebekte bu kisti olanların şansı daha yüksek ben bu ay bi kez gideyim kıbrısa belki ön tedavide gerekebilir şuan maddi olarak canım biraz eksiğim var 4bin tl gibi diğer kısmı benim birikimimm artık herşeyin başı hepimiz için sağlık rabbim hayırlı evlat nasip etsin hepimze en kısa zaamandaHoşgeldin aramıza, az çok takip ediyorum seni, bir kaç kaz klomen tedavisi olmuştun, bir kerede aşılama. Bildiğim kadarıyla klomen tarzı ilaçlar kisti büyütüyormuş, o yüzden yeteri kadar kullandın bence. Aşılamada şans çok düşük, en fazla 1 kere daha deneyebilirsin, tabi devlette yaptırıyorsan. Bu işin birde maddi kısmı var, bana sorarsan tüp bebek yaptır derim. Her defasında vücut yıpranıyor, tüp bebekte şans daha çok, benim nacizane fikrim böyle..
bızım dıva kaybolmuş hmen cıkmış ya
:(((((((((((( ooof kızlar bır sey deyın ya nolurrrr
fikirlerin için teşekkürler evet canım dediğin gibiyimmm tüp bebekte bu kisti olanların şansı daha yüksek ben bu ay bi kez gideyim kıbrısa belki ön tedavide gerekebilir şuan maddi olarak canım biraz eksiğim var 4bin tl gibi diğer kısmı benim birikimimm artık herşeyin başı hepimiz için sağlık rabbim hayırlı evlat nasip etsin hepimze en kısa zaamanda
o birazdan damdan atlar gibi gelir kız z hani şener şenin bi filmi vardı birden uçağıyla eve içine girer veriyormusun vermiyormusun diye divada helikoptrle gelr artık
evet canım ama biliyorsun süreçler çok zor insanı korkutuyor birde hiç olmama korkusu varya gelde üzülme dimi ama bu sefer üzülmedim biliyordum geleceğini rabbim sana da yerdım etsin aşılama yaptın dimi
evet canımmmm ismi onun gibi birşeydi kız nasıl iyi şimdiki ismi dimiiihe hatırladım gı vecıhı ddegılmıydı adı
Evet canım asılamam bu ayın 15 ınde oldu,ılk defa denedık.Cok erken olmasına ragmen bugun kırmızılar var neden oturu bılmıyorum,canım sıkılmasın dıye wc nın onunden bıle gecmıyorum:)) Bu arada sen baska bır doktora gorundun mu? Ilk gebelıgımde doktorum dusuk yapıyorsun suan dedıgınde teyıt ıcın baska bır doktora gıttım,oda onayladı ama benden rahım ultrasonu ıstedı.Ertesı gunu kurtaj ıcın kendı dokoruma gıttıgımde baska doktorun ıstedıgı ultrason sonucunu gosterdımde bana molar gebelık teshısı koydu.Baska doktora gıtmesem bılmeyecektım hıc ve yasak oldugunu bılmeden hamıle kalmaya calısacaktım.Suan yumurtlamamda sorun olmasına pko lu olmama ragmen asılamadan once doktor kıstın baskıladıgı yerde bıle yumurtlaman olmus dedı.Kendıme umutlanacak bır suru sey buluyorum boyle
evet canımmmm ismi onun gibi birşeydi kız nasıl iyi şimdiki ismi dimiii
canım bu adet değildir yumurtalarından mı kan geldi acaba molar gebelik ne demek bilmiyorum
bu arada yumurtan çatlamamış ondan erken adet oldun desemde değil korkma bence rregl değil bu okadar erken olmaz aşılamadan sonra
ben örnek gösterdim sen isim verdin hep senin yüzünden vecihiiiii gelirseee kötüüüüüduymasın bırsen lafı koyar yıne bıze
ben örnek gösterdim sen isim verdin hep senin yüzünden vecihiiiii gelirseee kötüüüüüolur bana birşey demez herhalde ben birşey demedim kiiii:44::44::44::44::44::44:
canım bu adet değildir yumurtalarından mı kan geldi acaba molar gebelik ne demek bilmiyorum
bu arada yumurtan çatlamamış ondan erken adet oldun desemde değil korkma bence rregl değil bu okadar erken olmaz aşılamadan sonra
hayır sen dedın bı kere bana sordun bende ssöyledım sucu benım üstüme atma zeynoş
günaydın kızlar sabaha kırmızılarla uyandımçok umutlanmamıştım zaten ama yinede çok üzüldüm beklemekten umud etmekten olumsuz sonuç almaktan çok yoruldum kızlar buay ara vericem hiçbişey yapmicam...görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler..
günaydın evde kalmış kokuş vede süslü kızlarrrrr
karnımda çok acayip şeyler oluyor sabah kocişle zurna davul ork sesiyle uyandıkkkk ne oliyyy dedimçok korktum vallahi ağlayacaktım nerdeyse karnımda acayip şeyler oluyo bu sefer gurulduyo sanki içimde bi insan var avaz avaz bağıriyyyyy
benimde ödüm kopiyyyyyyyy şah şah şah dam dam damm ar ar arrr şahdamar şahdamar ajdar ajdar ajdaaaarrrrr diyo sanki
bakk bakk birbirlerini minnet edıyorlarrrrrrrrrrrrrrrrr kalkınnnn işeyinn bakayııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kKIZLAR ŞİMDİ HEPİNİZDEN YORUM BEKLİYORUM OKUYUP GEÇMEYİN RİCA EDERİM
şimdi ben aşılama yapayımmı yoksa direk tüp bebekmi çikolata kistiyle doğal olarak zor oluyormuş siz ne diyorsunuz aşılama vakit kaybımı sizce benim için çünkü doktorlar bu kistle genelde tüp öneriyor
Kızlar asılamanın 4 gunu,dun cok hafıf kahverengı leke gelmıstı sabah hafıf kırmızılı akıntı seklınde sımdıde bıraz daha yogun ve pıhtılı kırmızılar var.Nısan sonu mayıs bası gıbı adet olmam gerekıyor. Asılamadan 4 gun sonrası adet ıcın erken degıl mı sızce bu yerlesme kanı olabılır mı?
Kafaya takmayım rahat olayım dıyordum kı basardımda ta kı bugun kırmızıları gorene kadar
kızlar doktoru aradım. dun anlatmıstım folıkul orda duruyormus ya catlamıs ya kalıntısı demıstı. kan testıne gore bellı olur dedı yanı progesteron. sonuc 13 cıktı progesteron. haftaya gebelık testı yaptır dedı. sızce bu ıyı mı kotu mu? yumurtlamıs mıyım acaba? o zaman orda duran kıst mı folıkul mu ne o neydı anlamadım ya kafam karısık
ben birşey demedimmmm sen dedinki birsen vecihiii ben ne bileyim hem sen ona dedinkiii şener şen gibi damdan atlarrr vecihiii gibi inkar edeceksin bak bunuda ben asla öyle şeyler demem beni bilen bilirrr
kuday yani beyza veee papatya1655hoş geldiniz kızlarrrrr
bu arada sende suç ortağı oldun canımmmm
kız bak demekki doktordan doktora göre fark var allahım neler varmış daha rabbim bi daha yaşatmasın ne sana nede kimselere
canım ya insanın içi rahatlasın diye insan birşeyi on kezde sorar spermler yumurtanın yakınına dökülür yerleşme için erken desek bile taktr ilahi bilmiyorumki canım ama o gelen kandada vardr bir hayır tek diyeceğim şey adet değildr canımmm
marifetliyimmm ben sen hiç dayak yemedin benden demi karnındakine dua et ondan dövmiyim seni bebiş korkmasın diyeeeeçok haklısın canım senın bılen bılıyor sen hiç öle şeyler söylermısın ben soylerım hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?