canımmmm biz burda birsen diye bir arkadaşımız var dedikodusunu yapıyordukkk sende evet vecihi deyince senide suç ortağı yaptıım vallaSuc mu ne sucu:)) Ben sadece ısım dogru dedım:)Bırde kıme karsı suc oldu onuda tam olarak bılmıyorumpp
Insallah adet kanı degıldırde hayırlı haber alır buraya yazarım:)
heeee kız bugün temizliğimi yaptım oturuyorum sabahtan dedikkodu yapıyorum sen gül diye yazdım ama öyle sbah karnımın sesiyle uyandık vallahi korktummmmhoş buldummm zeynoşuummm neler kaynatmışsınız oku oku gül gül ve üzül üzül duygularım karıştı :44::44:
marifetliyimmm ben sen hiç dayak yemedin benden demi karnındakine dua et ondan dövmiyim seni bebiş korkmasın diyeeee
kızlar bugün reglimin 3. gününeyse doktorcuğuma gittim.. e2-lh-fsh-prolaktin hormon testi verdim.. dr çok iyi dedi ve 2 serophene ve 2 ovitrelle kullanmıştım geçen 2 ay.. bu ay 3. ayımız ve dr ultrasonda yumoşlarımı iyi gördü ve hap ve iğne wermedi.. kendiliğinden olacak bu dedi.. sadece adetin 16. günü içmem için 10 günlük duphaston hap verdi... bebeğin tutunmasını ve düzenli adeti sağlıyormuş.. hayırlısı artk.. bu ay sallıyorum.. ne gün hesaplama , ne tarih, ne sat , ne bat.. hepsini kafamdan atıyorum..
süslüm beni koruyo
birgün korkarım minikte seni kurtaramayacak bendennnn demedi demeeeee
salıncada olmuyo valla tüm teknikleri denedim önceden yumurtalarınmı vardı kız inş.bu ay tuturursun biz bugün bi kaç kişi damgayı yedik senle birlikteyiz umarım önümğzdeki ayda hepimiz tek tek güzel haberler veririzzzz
ewt canım yumoşlarım ilaçların ve iğnenin etkisiyle büyümüş ve dr hap iğne verirsem sıkıntı olur dedi.. dinlenme dönemine girdim.. takmıyorum yaa.. bu kadar sıkıntıya gelemem ben.. olursa olur olmazsa olmaz..Allahın wardır bir bildiği.. çok da zorlamamak gerekiyo bence.. geçen gün okudum bununla ilgili bir yazı ve kesinlikle olması için üstelemeyin. Allah vermiyorsa bir bildiği vardır.. vs .. korktum açıkçası.. hayırsız ve kötü bir şeyler olacaksa hiç olmasın daha iyi.... ne yapalım.. çok şükür mutlu bir ewliliğimiz war.. eşim de hiç üstüme gelmiyor sağolsun.. önemli olan sağlıklı olman diyor.. dediğim gibi bu aydan itibaren takmıyorum artık..
kızzzzz bugün kırmızıyı gördüm bile üzülmedimmm valla moralim birazcık bozulsada bende bugün çok güldüm eşime yemek bile yapmadımm genelde işimi yaparkn yemeğimide yaparım hele bi söyle benimde bebem olacamııııkız zeynoş bugun çok guldurdun benı allahta senı guldursun emı
kızzzzz bugün kırmızıyı gördüm bile üzülmedimmm valla moralim birazcık bozulsada bende bugün çok güldüm eşime yemek bile yapmadımm genelde işimi yaparkn yemeğimide yaparım hele bi söyle benimde bebem olacamıııı
bızım dıva kaybolmuş hmen cıkmış ya
he hatırladım gı vecıhı ddegılmıydı adı
ya bı bılgısı olan yok mu bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?