ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

birsencim bana olumsuz kafa sallaayan ikon koymamışsın canım >?

​hangi konuda cnm

bırsen progesteron hormonu olculdu 24. gun.....sonuc 13. doktor bır hafta sonra gebelık testı yapabılırsın dedı. ama alttan baktıgında kistin yanı folıkulun hala duruyor dedı adetın 24. gunu yanı ıgneden sonra 10. gun.....belkı kalıntısıdır dedı......10un ustunde olmalı progesteron dedı evet 13 cıktı.......kafam karısık

hvc canım sen de oldun:::::::::((((((( hayırlısı ne dıyelım yaaa offf hayal kırıklıgı tabıkı ama ne yapalım alıstık sanırım....

benım de bata son 9 gün..........

​canım sanırım progestoron gebelık hormonu ve yukselmesı gebelıgın olusabılecegının bi delili..folikulun orda duruyorsa kist oluşmuş olabılır..benımde bır kere oyle olmustu dıger adetle gıttı...kalıntısı olmayablırf dıye dusunuyorum..bende adetın 23 gunu gıttıgımde çatlamış yumurta gozukmuyordu..

ağğammm daha gelmemiş bakayım dedimde kızlar ne yapıyorsunuz burdaaa

zeynoş az önce bi soru sormuşsun..bence sen şöyle dogru duzgun paragoz olmayan ıyı bı doktora gıt butun tahlıllerını goster..o yol göstersın sana...dün doktoru dınlerken kisti olanlar bı kac ay ılacla menopoza sokuyoruz ve o sayede kistlerı kuculuyor fln demişti..acaba saanada oyle bısey yapılsa kistin küçülse belkı normal yolla gebe kalma şansın artar...

biliyormusun bende onu geçen duymuştum ama doğru doktor nerde şöyle işini hakkıyla yapan şimdiki doktoruma gidecem konuşacam herşeyi mormal yolla bi santimde olsa engel olabiliyor rahimde eski kanı biriktiriyo bu kist

biliyormusun bende onu geçen duymuştum ama doğru doktor nerde şöyle işini hakkıyla yapan şimdiki doktoruma gidecem konuşacam herşeyi mormal yolla bi santimde olsa engel olabiliyor rahimde eski kanı biriktiriyo bu kist

​allah allah hıc duymamıstım eskı kanı bırıktırdıgını..dıyorum sana gel medıpol hastahanesıne esınle bıgun..bak bugun bı arkadasıma tavsıye ettım gıttı oda cok memnun kaldı..

​allah allah hıc duymamıstım eskı kanı bırıktırdıgını..dıyorum sana gel medıpol hastahanesıne esınle bıgun..bak bugun bı arkadasıma tavsıye ettım gıttı oda cok memnun kaldı..

ama uzak gitsem ne olacak nasıl tedavi edecek beni

bugünkü olanlar karanfill hvc birsen ben keriada sanırım zeynepte

gercekten mı. hepınızın bat tarıhı yakınmıs demek kı. hayırlısı dıyecegız ne yapalım arkadaslar. onuumuzdekı ay var yıne de sukretmek lazım ne bılım en azından saglıgımız yerınde. bır takım ılaclar kullanıp bız de bunu basaracagız. demek kı sırada kımler var BAT tarıhı yaklasanlar....benım son 9 gun...

kız öyle konuşunca ben sende sandım inş.ya olmazsın

yokya benim ümidim kalmadı mayıs ayını bile düşünür oldumda bu özellikle bitmeyen bel ağrısı nerden çıktı fıtık felanmı oldum yoksa ben:44:.ama kızlar mayısda batımız aynı olucak siz aşılamaya veya ara verme kararıda alsanız birlikte bekliycez bebişi keyifli olur...

bendede bugün çok bel ağrısı oldu valaaa
evet canım çok seviyoruz ya birbirimizi sat aynı batta aynı olacak hepimiz inş.hamiş oluruzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…