ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

sende hep gül cnm yaa Allahım tübe gerek kalmadan nasib etsin inşAllah ama tüpte olsa son şansım diye düşünme Rabbim kerimdir

canım vallahi ben bu test sonuçlarından hiç anlamam ama bence kötü değil iyi bişeyler olucak gibi hissediyorumm

ıyı de daha adet olmadın kı hala sansın var..... 1 gun gecmıs bılee

canım benim testte çıkmadı ama ve ben sabaha çıkmam buna eminim artık karın ağrıları başladı demekki neymiş iğneden sonraki 16. günde olunmayada biliniyormuş bir dahakine iğneden sonraki 20 ye kadar test felan YAPMIYCAM

moral bozmak yok.. yeni regl, yeni bir bebek heyecanı demek.. mayıs ayı bereket ayı diyelim

birsencimm cnm benim 200 tane tefriciye kuzum

bana cevap verecek kımse yok muuuu(((

canım bende geçen ay yaptırmıştım progesteron yumurtan çatlamış demişti doktorum sonra adet olup gittiğimde folikül kist var dedi bende hani çatlamıştı dedim.. benim 2 yumurtam vardı biri çatlamış diğeri çatlamayıp kiste dönüşmüş belki seninde öyledir kaç tane yumurtan olmuştu

bence öncelikle bir kaç tane doktora görün hepsinede danış ne yapmalıyım diye çoğunluk ne diyo ona göre karar ver ne yapacağına, önceden bana çikolata kistin var diyolardı o zamanlar hep kistin küçük ama çocuk istiyosan almamız lazım onları diyolardı belki böyle bişey gerekebilir

benım 1 yumurtam vardı 17mm adetın 13. gunu.... ıste adetın 24. gunu gıttıgımde gene ordaymıs

çatlamış demiş acaba önceki aydan kalma bişeymiydi bilemiycem bekleyip göreceksin artık fazla takma kafana sonuca göre çatlamış işte inşallah tutunur bebişin olumlu düşün sitrest yapma canım

kuday yani beyza veee papatya1655hoş geldiniz kızlarrrrr

hoş bulduk canım geçen anlatmıştım arkadaşımın bebeği düştü onla ilgileniyorum . ikinci düşüğüydü çok üzüldü ((( foruma bakıyorum okuyorum çıkıyorum:)

bugün nasıl bir günmüş ki hepiniz birden iyi yönünden bakalım gelecek ay aynı tarihte hepiniz hamileyimmmm dersiniz bizdee o gün bayram ederizzz :)))))

merhaba birsen ben bi kaç kere yazdım atladın sanırım 3 nisan sat 1 mayıs bat ara verdik tedaviye

bu sıra okuyamadım çünkü işe gidiyorum ordan düşük yapan arkadaşımın yanına gidiyorum onu toparlıyorum işte.
o da diyo beraber okuruz kızlara affettirirsin kendini :)) bugün okumaya başladı o da tefriciyye liste için sorcam bakalım kac olmuş :)

canım eskiden 1cmlik kistleri ameliyat ediyorlardı yok bilmem yumurtalar alınırdı şimdi benimki ameliyatlık değil yapsak bile daha byük kendini tekrarlıyabilir bu yeni gittiğim doktor öv öv bitiremiyor insanlar onu bakem gidecem 2gün sonra herşeyi konuşacam artıkkk
evettt canım demiştin bazen bakıyorum gelmişsin birşey demeden sonra gitmişsin kendinden haber ver unutturtma kendini biliyorsun seni unutmam ben kapak yapmıştın ya allah kimseyede öyle acı yaşatmasınnnn
kızzzzzz bakarsınnn bugünkü gibi hepimiz hamile kalırız herkes kalsın tabi hiç kimse bu duygudan yoksun olmasınnn

benim cumartesi bat ama pazartesiye kadar bekliyecem iğneden 2 gün sonra falan çatlıyoya bekliyelim bakalım

biliyormusun bende onu geçen duymuştum ama doğru doktor nerde şöyle işini hakkıyla yapan şimdiki doktoruma gidecem konuşacam herşeyi mormal yolla bi santimde olsa engel olabiliyor rahimde eski kanı biriktiriyo bu kist

canım nerde oturuyosun benim doktorumu tavsiye debilirim ben çok seviyorum kendisini fatihte hastanem canım yakınsa bi görün bence

canım nerde oturuyosun benim doktorumu tavsiye debilirim ben çok seviyorum kendisini fatihte hastanem canım yakınsa bi görün bence

fatihte uuzak yaaa eşimin işleri var ondan soğuk bakıyorum tşk.bana 5dk uzak yre götürünve işlerindn oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…