- 10 Ekim 2011
- 1.212
- 219
- 163
10 tane kuru inciri kuçuk kuçuk dogra bır bardak iri çekilmiş cevız ,1 bardak un,3tane yumurta,3 yemek kasıgı yogurt,2tane kabartma tozu,1 vanılya ,1bardakta sıvı yağ hepsını karıştır tepsıye dök pişir
şurubu içinde 2bardak şeker,2bardak su soguyunca tepsiye dök krem şantıy hazırla üzerine sür
neden kız sız ne içiyonuz ya
CEVİZLİ TATLI 3yumurta 1su br sıvı yağ 1su br yoğurt 1su br çekilmiş ceviz 1su br Hindistan cevizi 1paket kabartma tozu 1paket vanilya.. Malzemelerin hepsini karıştırıp kek gibi yapıp pişiriyoruz fırından çıkardıktan sonra 3bardak şekerle 2 bardak suyu iyice karıştırıp üzerine döküyoruz isteğe göre krem şanti üzerine sürebilirsiniz şerbet kaynatılmadığı için hafif oluyor
Ohh bu da guzelmıs sımdı olsada yesek:)) Opuyorum sızı kızlar ve mutfagın yolunu tutuyorum yemek vaktı geldı:)
kızlar ıyı aksamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kımse yok muuuu? bayagı sactan makyajan kıuafetlerden dokturmussunuz yanıııı
Iyıaksamlarrrrrr:)
Yenı yenı alıstım sıteye ama cok guzelmıs burada sohbet:)
slm arkadaşlar. ben bir kez aşılama sonrasında da 2 kez seraphone ve ovıtrelle kullandım.reglimin 13. günü ayın 5. de iğnemi oldum. hesaplamalarıma göre yarın adet olmam lazım, karnımda ve belimde ağrı başladı bu kez de olmadı sanırım. gögüslerde şişkinlik falan yok buna rağmen hamile olunabilir mi? umut dünyası işte.
evet oyle sen kac yasındasın ne tedavısı oluyorsun cnm
27 yasındayım ben. Pko var ve yumurtalarımda tembellık.Ilk regl oldugum zamandan berı zaten duzensızdı, 2-3 aya bır regl olurdum.sonrasında duzeldı gıbı bıraz ama normal bır sekılde 28 gune bır degıl.35 gun vs. Seraphone ardından catlatma ıgnesı ve yıne negatıf olunca sımdıde asılama yaptırdım gun sayıyorum.
ben de son 3 aydır ılacları etkısıyle 34 gunde bır oluyorum. hadı ınsallah tutar senın de hayırlısıyla.. benım de son 8 gun bata. ama hala belırtı yok. sadece kasıklarımda kıpır kıpır bır seyler oluyor solda ozellıkle.
kKIZLAR ŞİMDİ HEPİNİZDEN YORUM BEKLİYORUM OKUYUP GEÇMEYİN RİCA EDERİM
şimdi ben aşılama yapayımmı yoksa direk tüp bebekmi çikolata kistiyle doğal olarak zor oluyormuş siz ne diyorsunuz aşılama vakit kaybımı sizce benim için çünkü doktorlar bu kistle genelde tüp öneriyor
benim iş iptal oldu camları sildim ama çok belim ve kasıklarım ağrıdı belki adet ağrısı belki de yorugunluktan bilemiyorumbenim normlade 1 hafta onceden başlar sancılarım ama bu ay hiçbişey yok iğne olduğumda da ağrım olmadı bozuldum galiba ben ayy bebiş varsa inşallah zararı olmamıştır kızlar dua edin nolur sen test yapmışsın tek galiba ama yine de iş yapıcam deme testte de yanlışlık olabilir kırmızılar geldikten sonra paklarsın artık :)
kızlar kırmızıları gören arkadaşlarımın hepsine çok üzüldüm insan ne kadar pek umutlanmasa da bi yani belki diyo işte..canım sen fransadaydın dimi bende de polikistik var yumurtlama sorunum var mı bilmiyorum şimdilik orda nasıl tedavi uyguluyolar bahsedermisin..birisinden çok farklı tedavi şekli duydum da ondan sordum..kırmızılara da üzülme canım dua et bol bol sabır dile inşallah tez vakitte olur
Anladım canım gerçi doktorun daha iyi bilir ama iğneli tedaviye geçsen artık..tüplerinde sorun filanda yoksa aşılamada deneyebilirsin hoş aşılamadada şans düşük ama denenebilir
kızlar bugün reglimin 3. gününeyse doktorcuğuma gittim.. e2-lh-fsh-prolaktin hormon testi verdim.. dr çok iyi dedi ve 2 serophene ve 2 ovitrelle kullanmıştım geçen 2 ay.. bu ay 3. ayımız ve dr ultrasonda yumoşlarımı iyi gördü ve hap ve iğne wermedi.. kendiliğinden olacak bu dedi.. sadece adetin 16. günü içmem için 10 günlük duphaston hap verdi... bebeğin tutunmasını ve düzenli adeti sağlıyormuş.. hayırlısı artk.. bu ay sallıyorum.. ne gün hesaplama , ne tarih, ne sat , ne bat.. hepsini kafamdan atıyorum..
bence de onlar çok pahalı canım illa ki muayenesi ucuz iyi doktorlar cardır ama arayıp bulmak lazım benimkinin de muayenesi 90 lira..eşim diyo ki çocuk bi doğsun iki tane patlatcam ona nerdesin sen yollara döktün bizi bi dünya masraf ettirdin diyesizde öyle yapın poposuna poposuna vurun nerdesin bakim diye valla maddi manevi çok zor bu işler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?