canım bu kist hiç bakmaz sağa sola mesela benim sağda sabah ilk kez şi,ddetli şekilde batma oldu 5dk önce falanda solda batmalar oldu nrdeydin ki sen canım iyi bir merkez bul boşuna aşılamayabende öyle düşünüyorum ama nereye gideceğime karar veremedim daha bu arada hala adet olmadım kistim solda olmasına rağmen sağ tarafımda batmalar oluyor
kan pıhtalımasıysa artık önlem alınır ikinciye neden önlem almadınki allahın iznişyle bu sefer birşey olmazsağol canım ya insallah tutar benm ilk denemem
amin canım darısı sizlere inşallah..kalp atışlarını duyunca rahatladım korkuyodum çok..doktor ultrasonda bakıp söylüyo canım adete veya yumurtlamaya göre değil..gidince öğrenirsin inşallah..
ben geldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hoşbulduk canım nereye gıdıp gelecen ya
canım bu kist hiç bakmaz sağa sola mesela benim sağda sabah ilk kez şi,ddetli şekilde batma oldu 5dk önce falanda solda batmalar oldu nrdeydin ki sen canım iyi bir merkez bul boşuna aşılamaya
falan paran gitmesin
kan pıhtalımasıysa artık önlem alınır ikinciye neden önlem almadınki allahın iznişyle bu sefer birşey olmaz
korkma
doktorlar ikinciden sonra önlem alıyorlar canm doktorun hatası evet igne oluyorum günlük kan sulandırıcı insallah canm ya cok istiyorum
kızlarrrrrrrrrrrrrrr birsoş bugün kandamı baktırcaktı idrar testimi yaptırıcaktı ?
canım geç ilerliyorsunuz odamı sildim geldim yazan yok pek diğerleri okuyor sanırımhım anladım canım
aynen zeynoşum yaaa bi biz kaldık bizlerde mutlu haberi teker teker veririz inş.
inşallahh bu sefer rabbim yaşatmaz
şeker valla hepimiz de çok istiyoruz
canım bu kist hiç bakmaz sağa sola mesela benim sağda sabah ilk kez şi,ddetli şekilde batma oldu 5dk önce falanda solda batmalar oldu nrdeydin ki sen canım iyi bir merkez bul boşuna aşılamaya
falan paran gitmesin
kan pıhtalımasıysa artık önlem alınır ikinciye neden önlem almadınki allahın iznişyle bu sefer birşey olmaz
korkma
canım geç ilerliyorsunuz odamı sildim geldim yazan yok pek diğerleri okuyor sanırım
geriye kalan bizler ne garibanız ayolll
kız inşallah rabbim bizlerede hayırlısıyla nasip eder
inşallah canıminsallah rabbim herkese nasip etsin canım
anlamayamadım sabahdan beri batmalar var ama adet yok.. aklımda ankara, izmir ve istanbul var bakalım hayırlısı türkiye nin gariban bir şehrindeyim boşver
benımde temızlık yapmam gerekıyoda zor geldı valla canım ya cok tembelleştım ya
amin canım bugün birsoş la başlarız inş. bu arada kolay gelsin hamarat adaşımcanım geç ilerliyorsunuz odamı sildim geldim yazan yok pek diğerleri okuyor sanırım
geriye kalan bizler ne garibanız ayolll
kız inşallah rabbim bizlerede hayırlısıyla nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?