ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

amin canım bugün birsoş la başlarız inş. bu arada kolay gelsin hamarat adaşım
kız hamarata bak işli gücü bırakmış yazıyor çok az kaldı ya dinleniyorum mola yani şeker
amin kız birsenden sonra demek ki sıra bize geliyy sende tedavini bırakma

zor geldı zaten valla canım ya sabahtan berı yatıyorum

zaten pasaklısın bebekte iyi bahane oldu sana

pasaklı degıldım ama pasaklı oldum valla ya

canım aslında 10 dakkalık iş kaldı buraya takılıyorum ya sen 20dk diye say bitirip namaz kılmam gerek sonra hep burdayım sen ne yapacan yaptınmı kahvaltını

yaptım canım tamam sen işlerını hallet bakalım ben beklıyorum bırı falan gelmezse

cnm senın SAT ne zaman?

benım 26 nisan.....gecen hafta 5 haftalık demıstı. degerım 5500 du. bırdahada betahcg baktırmadım. sen baktırdın mı en son kac baktırdın

benim 22 nisandı..ben ilk hamileliği öğrendiğimde baktırdım ondan sonra baktırmadım daha haberim yok yani canım..

geldim kızlar..sonuç tam benım tahmin ettiğim gibi..0.100
şimdi gelin bakayım hepinizi sıra dayagına cekıcem..umutlandırdınız benii

​ben yoruldum artık tedavılerden cnm..bi süre bebek düşüncesini rafa kaldırmak istiyorum..rabbım nasip etmişse o bı turlu kapı acar bıze zaten..

haklısın canımda acaba dıyoruz işte kendını hazır hıssettıgınde tekrar denersın

geldim kızlar..sonuç tam benım tahmin ettiğim gibi..0.100
şimdi gelin bakayım hepinizi sıra dayagına cekıcem..umutlandırdınız benii

hadi yaa ben çok umutluydum yaa çok üzüldüm canım ne diyelim hayırlısı neyse o olsun..Rabbim hayırlı zamanda versin inşallah..üzme kendini olur mu bi süre kafa dinle..dua et bol bol..

hadi yaa ben çok umutluydum yaa çok üzüldüm canım ne diyelim hayırlısı neyse o olsun..Rabbim hayırlı zamanda versin inşallah..üzme kendini olur mu bi süre kafa dinle..dua et bol bol..

sağol cnm ..ben negtıfe hazırladıgım ıcın kendımı pek üzülmedim açıkçası..ewt bi süre bu bebek düşüncesinden gerçekten uzaklaşmak istiyorum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…