Birsencım hakkında hayırlısı olsun canım.Insan ne soyleyecegını bılemıyor.İnşallah Allahım bunu sana yasatır.hiç beklemediğin zamanda havalara ucarsın ınsallah...Bunu yurekten ıstıyorum.Tanımasam da bebek özlemıyle yananlar ıcın herkes ıcın Allahtan bunu dılıyorum.
sağol cnm ..ben negtıfe hazırladıgım ıcın kendımı pek üzülmedim açıkçası..ewt bi süre bu bebek düşüncesinden gerçekten uzaklaşmak istiyorum cnm
geldim kızlar..sonuç tam benım tahmin ettiğim gibi..0.100
şimdi gelin bakayım hepinizi sıra dayagına cekıcem..umutlandırdınız benii
teşekkur ederım canım amın inş. henüz isim bulamadık guzel bulursanız sızde yazın
canım ya üzüldüm ben üzlmedim desende psikolojikmen artık hiç olmayacakmış korkusu insanı dahada üzer sakın bırakma ya illa başlıycan bi yerden tüp bebek için sende uğraş artık ağustos bizim ayımızdr dedin yageldim kızlar..sonuç tam benım tahmin ettiğim gibi..0.100
ayyyy ayşegülll uzandım uyuya kalmışım ben yahu ölsem buralarda kimsenin haberi olmayacak bayada uyumuşumzeynoşşşşşşşşşş tozların alltındamı kaldın
derinde guzel cok zormuş valla canım isim bulmak ya bende yağmur istıyorum esımde baska istıyo kararsız kaldık valla duruyo şimdilik
benim 22 nisandı..ben ilk hamileliği öğrendiğimde baktırdım ondan sonra baktırmadım daha haberim yok yani canım..
geldim kızlar..sonuç tam benım tahmin ettiğim gibi..0.100
mrb ecrnn hanm naslsn
Elif canım ismim, iyiyim sen nasılsın?
evet canım bız adetın 11. gununden 31. gunune kadar çalıstık hıc ara vermeden gunaşırı...ben 33 günde bir adet oluyordum.. 34. gunu test yaptım cıktı zaten. bence de gunasırı calısmak lazım hangı gun tuttugu bellı olmuyor cunku benım yumurtalar gec catlıyor pcos var......benım adetın 13. gunu 17mm ve 20mm ıkı yumurtam vardı bırı tuttu:)
eylemx kalp atıslarını duydunuz demek...ne guzel Allahım bana da nasıp eder ınsallah. bız de 24unde gıdecegız... 6+3 gunluksun pekı son adete goore mı dedı yoksa yumurtlama gunune gore mı?
zeynepp canım memnun oldum canım
şu belirtilerdr ki insanı fazlasıyla umutlandıran ben dersimi aldımmm
şimdilik bir gelişme yok canım ama ben hala ev toplamaya devam ediyorumgöbeğim ağrıyor sanki kaç gündür ağır kaldırıyorum yoruluyorum ondandır galiba :26: salı bakalım öğreneceğiz sonuçlar :18: senin nasıl gidiyor?
Yok ne özürü canım nerden bileceksin ismimi :) senin ismin de yağmur mu?özr dlerm sagl bnde iyiym
hmm kolay gelsin canım bende dünden beri temizlikle uğraşıyorum misafirim vardı bugün hem gündüz hem akşam sabah uyandım ayaklarım titriyordu o derecede yani ohh bitti şükür..dikkat et yorma kendini o kadar eşin yapsın :) merakla bekliyorum sonucunu. benim takvim bitti ama çalışmaya devam edim diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?