amin inş. yarın sabırsızlıkla bekliycem seniunutmam canım telefondan girerim yine de haber veririmarkadaşlarımın bu yaşadıklarımdan haberi yok canım bebiş olaylarını bilmiyorlar sadece burda dertleşiyorum :26: haber etmez olur muyum hiç inşallah hepimiz mutlu haberi veririz
hep birlikte birerbirer hamiş haberleri versek ne kadar güzel olur. bugün kaçıncı günün senin benim adet tariini 4 gün kadar geçti bakalım
malesef benim dün leke bugünde tam kırmızılar geldi başka bahara artık kızlar
senin 3 gün sonra çıkar testte canım sende benimle aynı zamanda öğreniceksin inş. ikimizinde pozitif çıkar...amin canım inş..iğneden sonraki 13. günüm canım bugün ne zaman test yapsam belli olur acaba..ee sen test yapmadın mı meraklandım bak şimdi bi yapsana..
senin 3 gün sonra çıkar testte canım sende benimle aynı zamanda öğreniceksin inş. ikimizinde pozitif çıkar...
hoşgeldin canım demek yoksun daha bari arada girde özletme kendini iyisin inş.moralinde yerindedr inş.hangi tedaviye başlıycan karar verdinmi tüp bebek yapacanmı
merhabalarr kızlarr nasılsınızz...
Ben bugün babamdayım laptopum bozuk bıdahakı aya kadarda yaptırmıycaz..telden takip etmeye çalışıyorum sizi...zeynep29 meraktan ölücem cnm inşallahh koca göbüşlü hamiş olursun..ecrnn cnm sende buyuk ıhtımal hamılesın erken yaptıdıgın ıcın dusuk cıkması cok normal...ayy buu aydaa topıcımız hamiş patlaaması yaşar inşallahh...
bu aradaa eylemx yavrucum içimden senin oglun olacak dıye gecıyor..hem bu zeynoşa inanmayın ayşegüle erkek demişti benım dedıgım çıktı
malesef benim dün leke bugünde tam kırmızılar geldi başka bahara artık kızlar
canım benim hamiş olıyımda kapılardan sığmayım
ben bugün babamdayım laptopum bozuk bıdahakı aya kadarda yaptırmıycaz..telden takip etmeye çalışıyorum sizi...zeynep29 meraktan ölücem cnm inşallahh koca göbüşlü hamiş olursun..ecrnn cnm sende buyuk ıhtımal hamılesın erken yaptıdıgın ıcın dusuk cıkması cok normal...ayy buu aydaa topıcımız hamiş patlaaması yaşar inşallahh...
bu aradaa eylemx yavrucum içimden senin oglun olacak dıye gecıyor..hem bu zeynoşa inanmayın ayşegüle erkek demişti benım dedıgım çıktı
canım mübarek ramazan ayında müjdeli haber alırız inş. o ayın hürmetine hepimizin duasıyla inş. rabbim ona açılan ellerimizi boş bırakmaz.malesef benim dün leke bugünde tam kırmızılar geldi başka bahara artık kızlar
iyiyiz canım da sen yoksun malesef
ecrnn cnm sende buyuk ıhtımal hamılesın erken yaptıdıgın ıcın dusuk cıkması cok normal...ayy buu aydaa topıcımız hamiş patlaaması yaşar inşallahh...
iyiyiz zeynoş kız nerdesin ben geliyorum sen yoksun sen geliyorsun ben yokumselammmm kızlar nasılsınız bakayım
ece ve sabahmeltemi tahminde bulunabilmem için aşerddiklerinizi söyleyin sonra yazarım korkuyorum tahminde bulunmaya birileri bana burda ters gidiyor ultr.görüntülerinizide koyun
hoşgeldin canım demek yoksun daha bari arada girde özletme kendini iyisin inş.moralinde yerindedr inş.hangi tedaviye başlıycan karar verdinmi tüp bebek yapacanmı
kız ayşegül son anda ani atak yaptı bana meyve aşermiş oda onun gıcıklığı önceden deseydi o gıcık süslü diyecektim tıpta bile yanılma olur ben yanılmışsam ne olmuş eylemin kızı olacakkkkkk bak görrrr
canım benim hamiş olıyımda kapılardan sığmayımbuarada öleölme kırmızılar gelezse pazar günü akla kara ortaya çkıcak
iyiyiz canım da sen yoksun malesefsen nasılsın? inşallah canım o kadar çok istiyorum ki çok da heveslendim negatif çıkarsa hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum :18:
iyiyiz zeynoş kız nerdesin ben geliyorum sen yoksun sen geliyorsun ben yokumsabah hoşgeldin dedim ama hemen çıktın çok heyecanlıyım yarın teste gideceğim offff :18:
cnm aksılık laptopum kırıldı yaa..sinir oldum bende cok sıkıntıdan patlıyorum bende kendımı temızlıge verdım..kıyı bucak heryerı temızlıyorum:))) hadi bakalım ben yarın guzel haberler alıcagımızdan emınım cnm
kız eliffff ayol sonradan zeynoşu okudum bana değil diye düşündümiyiyiz zeynoş kız nerdesin ben geliyorum sen yoksun sen geliyorsun ben yokumsabah hoşgeldin dedim ama hemen çıktın çok heyecanlıyım yarın teste gideceğim offff :18:
yavrym telden bakıyorum arada yazıyoum bıseyler sen kaçırıyosundur.teldende yazmak pek hosuma gıtmıyor .:)) moralim yerınde cnm hıc uzulmedım bekledıgım bıseydı zaten..cnm şimdilik ara verıyorum şubatta 3 sene dolucak ozaman tüp bebek yapıcam..buıraz vucudum dınlensın mafoldu ılaclardan..kızım bn meyvesınden anlamıuyorum içime doganı pat dıye souluyorum..eyloşunn oglu olacak görde bakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?