Yok canım sancı çekiyorum bol bolcanım o niye benim işlime karıştı yahu tamda seni yoldan çıkartmıştımm
tamam canım bekleyelim merak ediyorum işte karın ağrısı dışında varmı beliritlerin kuzucuk
bebek düşmezde canım ağırlığın yüzünden deprem olsun istemiyorum
garanti olsun diye cumayı bekliyorum canım çünkü benim damarlarım çok ince bulamıyorlar en az 2 kez şırınga sokuyorlar zaten çok korkarım kan almalarındanöle canım ya önemlı olan kızımı saglıklı şekılde kucagımıza alabılmemız bence sende yarın kan testı yaptırabılırsın yukselme varsa cıkar zaten cumaya kadar stres yapma kendıne
Canım benim bu siralar kusuruma bakma çünkü giriyorum çıkıyorum aksama kadar girip girip çıkıyorum az uzanıyorum sonra sizi merak edip tekrar giriyorumaAMAN ALLAHIM GELENE KADAR KİMSE KALMAMIŞ ALACAĞINIZ OLSUN İSİMLERİNİZ BİR BİR AKLIMDA
slm elif naslsn
Sağol canım iyiyim sen nasılsın?
bnde iyiyim canm napıym misafirlerm vardı belimin ağrsndan duramym gerci mide bulantısıda var psikolojik galiba
Belli olmaz canım belki psikolojik belki de gerçektir inşallah hamişsindirdirbana da cuma günü gelecek misafirler hemde o gün test yaptıracagim sen ne zaman yaptıracaktın testi?
inşallah canımhadi hayrlısı canım bende pazartesi yaptıracam bakalım ne cıkacak insallah sende hamilesndr tatlım
canım ya nete sorun vardı ondan giremiyordum
ah canm bende özledim kız bak gelmedim diye senin hamişlik haberini okudum senin yerinde olsaydım bu değerden sonra alırdım beş altı tane test sabah akşam yapardım
yakın ecz.varsa gidip alsana bi daha bak
hoşgeldin canım öncelilkle ne zaamndan beri korunmuyorsun birde canım sen hiç dr.muayene olmadınmı
o iğneleri bıraktıktan sonra biraz gecikmeli gebelik görülebilir sen yinede bi doktora görün
bak temmuzu beklediğini biliyorum ben seninle ilgili hiç bir detayı kaçırmıyorum ama sen okudum demene rağmen bnim adetim geçeli 3 gün olduğunu görmemisn.
KIZLARRR bir şey soracağım ben resmen adet sancısı çekiyorum çok fena hem deaceba hamiş değil miyim :18: çok korkuyorum o kadar heveslendim hayal kırıklığına uğramak istemiyorum
a09 senin gidişat nasıl gelen yoktur inş. ?
Cnm adetimin olacagi gunden itibaren tam 10 gun adet sancisi cektim o sirada hamileligimi ogrendim sonra ikinci adet tarivim geldi yani bu hafta ve bu haftada adet sancisi cekiyorum o yuzden korkma Allahin izniylr olmazsin adet falan :)) insallah
inş.canım bakalım 4.güne girdik gelen gden yok daha öncde geciktiği olmuştu o yüzden emin olaıyrum test yapmaya cesaret edemiyorum bakalım ...senin hamilelik nasıl kalp atıı için ayın kaçında gidicektin ?Batdasim ne durumdasin ?? Adetin gecikmis haydi hayirlisi :)
hep birlikte birerbirer hamiş haberleri versek ne kadar güzel olur. bugün kaçıncı günün senin benim adet tariini 4 gün kadar geçti bakalımbeklemedeyim canım ben gelen yok gelmez de inşallah..sen nasılsın?
yap artık zeynoş çatlatma bizi deinş.canım bakalım 4.güne girdik gelen gden yok daha öncde geciktiği olmuştu o yüzden emin olaıyrum test yapmaya cesaret edemiyorum bakalım ...senin hamilelik nasıl kalp atıı için ayın kaçında gidicektin ?
inş. canım hep birlikte, şafak az kaldı pazar günü yapıcam bu sefer sabredicem pazara kadar kırmızılar gelmezse test yapıcam.peş peşe yiz ama sen kandan baktırcaksın inş. yarın arkadaşlarına dalıp kader ortaklarını yani bizi unutup habersiz bırakmzsın.yap artık zeynoş çatlatma bizi debenimki gecikse bir an bile durmam benim günüm daha gelmeden test yapıyorum kız nasıl duruyorsun :18: inşallah pozitiftir
unutmam canım telefondan girerim yine de haber veririminş. canım hep birlikte, şafak az kaldı pazar günü yapıcam bu sefer sabredicem pazara kadar kırmızılar gelmezse test yapıcam.peş peşe yiz ama sen kandan baktırcaksın inş. yarın arkadaşlarına dalıp kader ortaklarını yani bizi unutup habersiz bırakmzsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?