zeynoşşşşşşşşş
kızlar merhaba,benden pazartesi gecesi kan geldi peltede geldi ama baya geldi ben bebek gitti dedim annemi çağırdım oda gördü kanı oda gitti sanmış(( ama çok şükür duruyor sabah hemen dr a gittik oluyor öle dedi baktı duruyor bebek dedi çok sevindim :))))))))))) düşük tehlikesi yaşamışım bi ters harekette yapmadım ama anlamadım neden öle oldu.. Rabbim bağışladı bana bebeğimi
cıxs canım işte o biraz zor şekerim hamiş de olsam benden kurtuluş yokkız eliffff ayol sonradan zeynoşu okudum bana değil diye düşündüm
şans işte bugün birbirimize denk gelmedik kız bi test bugün tutacaktın ne olduuuuuuuuuuuu
kız inşallah yarrın hamileyim dersinde senden kurtulurum
cıxs canım işte o biraz zor şekerim hamiş de olsam benden kurtuluş yokhamiş de olsam başındayım erzincanda hiç tanıdığım yok evde olurum büyük ihtimal çünkü ben daha atanamadım orda dershanede de çalışmak istemem oturur çocuk büyütürüm anacığım
yapıym kız uzanıyorum yarın misafirlerim gelecek elmalı pasta falan yapmayı düşünüyorum ama sadece düşüncede icraata geçmedim henüzeliff kız ne yapıyorsun kız bak sen hamilesinnn yarın haber verdiğinde bari dondurma ısmarla bize
yapıym kız uzanıyorum yarın misafirlerim gelecek elmalı pasta falan yapmayı düşünüyorum ama sadece düşüncede icraata geçmedim henüzısmarlarım şekerim isteğin dondurma olsun yeter ki
normalde çok temizim canım ama şu sıralar taşınma işinden dolayı her yer koliaman allahım şimdi sende pasaklısındır kesin
madem misafrin va şimdiden pastanı yapsana yarına hiç yapamayabilirsin büyük günün biliyorsun
tanıdığım olsa bile canım orda çalışmayı düşünmüyorum bebiş meselesinden dolayısen bi hayırlısıyla yarın haberini verde şu dondurmalarıda unutma bi zahmet
kız ne atanması yavrıııı hamile kalırsan tabiki bebişine bakacann
neden orda çalışmayacaksın ki hem bu arada tanıdığın yok belki çok iyi insanlarla karşılaşrsın
kızlar merhaba,benden pazartesi gecesi kan geldi peltede geldi ama baya geldi ben bebek gitti dedim annemi çağırdım oda gördü kanı oda gitti sanmış(( ama çok şükür duruyor Sabah hemen dr a gittik oluyor öle dedi baktı duruyor bebek dedi çok sevindim :))))))))))) düşük tehlikesi yaşamışım bi ters harekette yapmadım ama anlamadım neden öle oldu.. Rabbim bağışladı bana bebeğimi
gelde ümitlenme çok gecikmeli geldi canım ya artık hayırlısı rabbim en kısa zamanda nasip etsin
amin canlarım sağolun ramazan ayında ümidim artıkcanım mübarek ramazan ayında müjdeli haber alırız inş. o ayın hürmetine hepimizin duasıyla inş. rabbim ona açılan ellerimizi boş bırakmaz.
kız eliffff ayol sonradan zeynoşu okudum bana değil diye düşündüm
şans işte bugün birbirimize denk gelmedik kız bi test bugün tutacaktın ne olduuuuuuuuuuuu
kız inşallah yarrın hamileyim dersinde senden kurtulurum
haklısın kız telden insanı kesmiyor ayol nasıl oldu kırıldı
hani ağustosta birlikte hamile kalacaktık neden şubatı bekliyorsun o kadar uzun bi zaman neden bekleteceksin kendini
CANIM BENDE İÇİMDEKİNİ SÖYLÜYORUM BİRZCIK ÇARPIP BÖLÜP TOPLAYIP ÇIKARTIYORUM OKADAR EYLOŞŞŞ ERKEK DOĞURURSA BEN KIZ DEDİKTEN SONRA ÇOK FENA OLACAK KIZZZZ MEYVE AŞERMİŞ GİBİ KİRAZ YİYOR
kızlar merhaba keyifler nasıl..dün sol kasığım ağrıdı bi süre bugün erken olmasına rağmen test yaptım tek çizgi çıktı maalesef şimdi de psikolojik mi nedir adet sancısı çekiyor gibiyim affedersiniz wc ye gidecekmiş gibi oluyorum arada bi de bıçak saplanır gibi oluyor..inşallah regl olmam ya..yarın 2 hafta oluyor iğne..
canım hamilelik belirtileride adete benziyomuş bilemiyorum inşallah hamilesindir ama test için erken davranmışsın
ben de öyledir diyerekten kendimi teselli ediyorum.eşim çok meraklı ya dayanamıyor hadi yap diyor onun için biraz erken oldu.Yarın bi kan tahlili versem erken mi olur çıkar mı ki kanda..
burda çoğu kişinin bende dahil iğneden 16 gün sonra adeti geliyodu.bence üzülmek istemiyosan bekle derim
mrb canım allah bebeğini sana bağışlamış geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine rabbim bi aha yaşatmasın
HEM SEN NERELERDESİN BAKAYIMMM
çook geçmiş olsun dikkat et kendine
canım söylediğin belirtiler iyiye işaret umarım hayırlı haberleri verirsin hiç üzülme testte bende pazar günü yapmıştım tek çizgi çıkmıştı salı günü negatif de değil dedi doktorum pozitif de değil dedi yarın inşallah bir daha test yapacağız umarım hamiş oluruzkızlar merhaba keyifler nasıl..dün sol kasığım ağrıdı bi süre bugün erken olmasına rağmen test yaptım tek çizgi çıktı maalesef şimdi de psikolojik mi nedir adet sancısı çekiyor gibiyim affedersiniz wc ye gidecekmiş gibi oluyorum arada bi de bıçak saplanır gibi oluyor..inşallah regl olmam ya..yarın 2 hafta oluyor iğne..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?