siz ağır bir şey falan mı kaldırdınız ya da ters bir hareket mi yaptınız?sağol cnm amin Allah kimseye yaşatmasın..Rabbim herkesin bebeğini korusun.. ben salı sabahı dr a gittik eşim sonra anneme bıraktı annemdeyim yani yatıyorum 3 gündür ohhheşimde bugün laptopu getirdi canın sıkılmasısın dedi sağolsun ve bana diyorki eve gelince yemekti bulaşık çamaşır temizliği ben yapacam ohhh 8 ay boyunca yat anam yat ohh valla şaka bir tarafa çok kötü bir duygu Rabbim kimseye yasatmasın...
canım söylediğin belirtiler iyiye işaret umarım hayırlı haberleri verirsin hiç üzülme testte bende pazar günü yapmıştım tek çizgi çıkmıştı salı günü negatif de değil dedi doktorum pozitif de değil dedi yarın inşallah bir daha test yapacağız umarım hamiş oluruz
günaydın kızlar kanımı verdim geldim sabah çok erken gittim sonuçlarım 4te çıkacakmış sonuçları almaya gideceğim haber veririm sizemisoşlarım gelcek o yüzden çok giremem
siz ağır bir şey falan mı kaldırdınız ya da ters bir hareket mi yaptınız?İnşallah bir daha Rabbim yaşatmaz böyle bir şey benim kociş de tam tersi kaldır ağır bir şey olmaz diyor ağır kaldıra kaldıra belki de böyle oldu
yok ne ters bi hareket nede ağır kaldırdım yanlız o aksam ağda yaptım bacaklara ama ondan olduğunuda sanmıyorum fazlamı ezdim acaba olabilirmi kızlar ama tualete eğilincede bacaklarım karnııma değiyor sanmıyorum ağdadan olduğunu neden oldu hala çözemedim.. sizdedemi oldu benim gibi..
emus gecmıs olsun yaa nasılsın ıyı mısın sımdı neyse bebek de ıyıymıs dedın cok sukur nasılsın nasıl gecıyor hamılelık canım?:) bız de salı gunu kalp atısını duymayaa gıdecegız sız duydunuz dımı? senın kac haftalık son adete gore mı hesaplanıyor egeer oyleyse benımSAT 26 nisan bugun tam 8 hafta bıtmıs oluyor ama tam cozemedım su ısı:
merhabalarr kızlarr nasılsınızz...
bu aradaa eylemx yavrucum içimden senin oglun olacak dıye gecıyor..hem bu zeynoşa inanmayın ayşegüle erkek demişti benım dedıgım çıktı
benım de 26 nisandan sayarsak bugun tam 8. hafta bitmiş oluyor gerçi doktor bana bir hafta geriden söylemişti... ben de hiç kanama olmadı canım sen progestan diye bir ilaç kullanıyormusun? bana ultrasonda baktıgında keseyı gordgunde her seyın normal oldugunu ancak bır yerd kucuk bır zayıflık oldugunu soylemıstı belkı ondan vermıstır.
Selam kızlar bugün kan test yaptırdım 0.59 cıktı doktor yaşlı bana var dedi ben acayip sevindim baktık ki noktayı yanlış yerde görmüş yok yani çok moralim bozuldu çok sevinip olmadığını duyunca iğnenin 15. Günüydü başka bahara kaldı((((
bilmiyorum canım sağlık ocağında yaptırdım o yüzden olabilir belki de.betahcg verdın degıl mı? neden o kadar gec cıkıyor kı normalde 1 saate cıkar sonuclar?
olabilir canım ama normal tuvalete değil de klozete otursan daha iyi olur bak bir de düşük tehlikesi geçirmişin dikkatli ol artıkyok ne ters bi hareket nede ağır kaldırdım yanlız o aksam ağda yaptım bacaklara ama ondan olduğunuda sanmıyorum fazlamı ezdim acaba olabilirmi kızlar ama tualete eğilincede bacaklarım karnııma değiyor sanmıyorum ağdadan olduğunu neden oldu hala çözemedim.. sizdedemi oldu benim gibi..
canım bozma lütfen moralini inşallah çok kısa zamanda hamiş olacaksınSelam kızlar bugün kan test yaptırdım 0.59 cıktı doktor yaşlı bana var dedi ben acayip sevindim baktık ki noktayı yanlış yerde görmüş yok yani çok moralim bozuldu çok sevinip olmadığını duyunca iğnenin 15. Günüydü başka bahara kaldı((((
KIZLARRRRRRR test sonucum 12.2 ama yine çok düşükmüşdoktorumu aradım şimdi yarın gel bir daha bakalım dedi offff offff bir belli olamadı gitti şu an moralim çok bozuk normalde 25 30 olması gerekiyormuş yarın yine gideceğim doktora bakalım inşallah artık pozitif olur ne yapacağımı şaşırdım
Selam kızlar bugün kan test yaptırdım 0.59 cıktı doktor yaşlı bana var dedi ben acayip sevindim baktık ki noktayı yanlış yerde görmüş yok yani çok moralim bozuldu çok sevinip olmadığını duyunca iğnenin 15. Günüydü başka bahara kaldı((((
inş.bidahakine güzel haberlerini verirsin ne moral bozucu birşey demi sanki hiç olmayacak kapılar kapanmış gibi geliyor insana süreçler çok zor rabbim sabrını versin bizlere inş.en kısa zamanda sende burda güzel haberini paylaşırsınSelam kızlar bugün kan test yaptırdım 0.59 cıktı doktor yaşlı bana var dedi ben acayip sevindim baktık ki noktayı yanlış yerde görmüş yok yani çok moralim bozuldu çok sevinip olmadığını duyunca iğnenin 15. Günüydü başka bahara kaldı((((
KIZLARRRRRRR test sonucum 12.2 ama yine çok düşükmüşdoktorumu aradım şimdi yarın gel bir daha bakalım dedi offff offff bir belli olamadı gitti şu an moralim çok bozuk normalde 25 30 olması gerekiyormuş yarın yine gideceğim doktora bakalım inşallah artık pozitif olur ne yapacağımı şaşırdım
kız diyecemmm ama demiyorum erkekte olabilir bebeğinde senin gibi sürpriz yapabilir korkuyorum demeyebbbz benım canım kıymalı şeyler cekıyor ve hamur ısı ıle sarma:) tatlı hıc cekmıyor.
canım ya evet hayırlısı sağlıklı olsundaneyse canım hayırlısı olsun oğlan olursa da çok sevinirim ama şaşırırım şuan kendimi nedense kız diye hazırlıyorum neyse sağlıklı olsundabu arada beni hepten karıştırdınız bazınız kız bazınız erkek ne hissedeceğimi şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?