- 10 Ekim 2011
- 1.212
- 219
- 163
iyiyim canm sağol sen nasılsın..evet canm yüzde doksan erkek dedi sende başından beri öyle hissetmiştin zaten..amiin canım benim önemli olan sağlıklı ve hayırlı bi evlat olması..bu sene bayağı bir erkek patlaması var mart anneleri topiğimizdeki kızların çoğunun erkek kız çok az aramızda..inşallah canım bakalım zaman göstericek hayırlısı olur inşallah..
kız kım ne ayıplıycakmış hamileliğinde nesi ayıplanıyormus ayy cok bılıyolar..kimsenin lafını takma boşver sen canım bu anının kıymetını cıkar bence ahh ahh senın yerınde olmak ıseteyen kimler varr meselaa benngez bakalım kız doktoruna soruyormusun uzun yol zararlı degıldır ınş.
allah razı olsun bıtanem rabbım dualarımızı duyandır en yakın zamanda bıze cvb verır inşallah..gitmedim cnm daha ne yapcagıma karar veremedım bı dıyorum bıdaha aşılama yapıyım bıde dıyorum hıc gerek yok dırek tüp bebek yaptırıyım şuan kafam karısık karar veremedım allahım hayırlı kapılar açsın bizi doğru yolda ilerletsin inşallahh..ama aşılamaya ben pek sıcak bakmıyorum nıyeyse zaten olma ıhtımalıde cok düşük..
canım sewındım yumurtalarının ıyı olmasına kac tane ve kac mm lik oldular..sürekli yaz bize aklım hep sende olucak inşallah bu sefer herşey yolunda olucak sende kendını rahat bırak stresten uzak olmaya çalış..dualarımız seninlee
karanfiltoşşşşş nsılsın canım nerelerdesın..demek oğluşumuz gelıyorrrnçok net ıcıme oyle doğmuştu..inşallah saglıklı sıhhetlı ahlaklı yakısıklı ve hayırlı bı delıkanlı olur..topıkımızdekı kızların cogu erkek beklıyor bu sene oğlan senesi herhalde
sağol canım inş.ya damla nasıl iyimi canım ne ne kadar kalacak hastanede bebiş
slm söyle halasından ona kavuştuğunuzda yerimede öp yeğenimiiiii
sağol canım karanfiltoşummmmm kız dua et bebeğinle hıı gelde stres yapma anam yağlarım eridi desemmm yeriidir korku stres bi tonnn
rabbim her daim iyi etsin sizi demekkk erkek ve biz tuturdukkkk yakışıklımı bari nasıldı nasıl bir duyguyduuu inş.rabbim bizlerede nasip ederrr o güzel duyguyu yeğene slm söyle bendennn
progesteronn 0.85çıktı normal değermişşş
10 tane yumurta varmış doktor en büyüğü 19mm dedi küçükleride var tabii embriyolog ayıklar artıkkk işe inş.yarayacak olanlar vardr tabii herşeyin hayırlısı naip kısssmet birsoş korku var çok garip tuhaf birşey ya yolun sonuna gelir ya insan onun gibi birşey rabbim emeklerimşizi boşa çevirmesin inş. yazarım ayolll laptopuda götürecezzzz
kızlar selam hepinize bugün konuştum kbrısla çarşamba günü orda olmam gerek 9:30da yumruta toplama işlemim olacak bizde yetişemeyiz diye yarın akşam üstü gitmeyi düşünüyoruzzz
BU SEFER ŞÜKÜR YUMURTALAR ÇOK SORUNLU ÇIKMADI İNŞ.RABBİM HEPİMİZE GİTTİĞİMİZ YOLU HAYIRLI KILAR VE HİÇ BİRİMİZİN HİÇ KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMAZ OLANLARINKİİDE ONLARA BAĞIŞLASIN İNŞALLAH
birsen sormuşsun yumurta toplama işlemi nasıl diye sıfır ağrısız anasteziyle olduğu için ağrı falan yok bitek adet olacakmışsın gibi oluyorsun
anammmm bu seferde sıfır heyecan veeee korku var kızlar korkimmmm valla stresi çok yaaaa
laptopu götürecez ordan yazarım sizeeeeee
kızlar dua edin bana ne olurrrrrr offff çok enterasan durum vallahiii i
eyloş nasılsın canım.. amaan canım çevreye bakarsak hiçbişi yapamayız..face de yeni fotonu gördüm gerçi göbiş belli olmuyo ama daha bi güzellik gelmiş hamişlik yakışmış kuzum..
kız kım ne ayıplıycakmış hamileliğinde nesi ayıplanıyormus ayy cok bılıyolar..kimsenin lafını takma boşver sen canım bu anının kıymetını cıkar bence ahh ahh senın yerınde olmak ıseteyen kimler varr meselaa benngez bakalım kız doktoruna soruyormusun uzun yol zararlı degıldır ınş.
progesteronn 0.85çıktı normal değermişşş
10 tane yumurta varmış doktor en büyüğü 19mm dedi küçükleride var tabii embriyolog ayıklar artıkkk işe inş.yarayacak olanlar vardr tabii herşeyin hayırlısı naip kısssmet birsoş korku var çok garip tuhaf birşey ya yolun sonuna gelir ya insan onun gibi birşey rabbim emeklerimşizi boşa çevirmesin inş. yazarım ayolll laptopuda götürecezzzz
zeynoşum çok sevindim canım benim bu sefer olucak inşAllah güzel şeyler yazıcaksın buraya inanıyorum bu seferde ortadan kaybolup bizi merakta bırakma sakın Rabbim yardımcın olsun canım dualarımız seninle...
birsoşum seninde hakkında hayırlısı olsun canım benim bakarsın tüpe gerek bile kalmaz mucizen seninle olur Rabbim hakkında en hayırlı kararı vermeyi nasib etsin canım
iyiyim canm sağol sen nasılsın..evet canm yüzde doksan erkek dedi sende başından beri öyle hissetmiştin zaten..amiin canım benim önemli olan sağlıklı ve hayırlı bi evlat olması..bu sene bayağı bir erkek patlaması var mart anneleri topiğimizdeki kızların çoğunun erkek kız çok az aramızda..
canım benim dualarımız seninle zaten..evet yavrum tutturdunuz valla..hehe çok yakışıklıçok güzel bir duygu inan bak yakında sende hissedeceksin inanıyorum canım..slm söyledim teyzesi oda seni öpüyormuş
evet canım bakmıyacam laflara ve koyucam resim beni takip edininşallah sende en kısa zamanda görrüsün bu günleri şekerim..soruyorum tabi canım doktora sormadan gidermiyim hiç zaten pimpirikliyim kız sen adet oldun mu sorucam ne zamandır unutuyorum..
koyy yavrumm takıbımdesınızzkızz maşallah bu arada gerçekten hamşlik çok yakışmış bıde boy resmını gorsek adetıme yaklasık 10 gun var saırım tatlım ıkı aydır duzensız oldum o yuzden tam tarh bılmıyorum hesapta yapmadım bu ay hıc..bidee hala ne ypıcagıma karar veremedim:97::97::97:
bende daha iyiyim çok şükür bulantılar hafifledi biraz..gez gez sen bende kısmet olursa bayramda memlekete gidicem doktorum bi sakıncası olmaz dedi..hadi hakkında hayırlısı olsun zeynoşcum inşallah ikizlerine kavuşursun bu seferkorkma dua et hep bizde sana edicez..
iyiyim canım sen nasılsın devam ediyo mu bulantılar? ayy teşekkür ederim kuzum hem hamişlik hem gezme farklı oluyo tabi :) demek oğluşun olacak hadi hayırlı olsun..Allah kucağına almayı da nasip eder inşallah..kızımı vermem ben hee ona göre
evet canım bakmıyacam laflara ve koyucam resim beni takip edininşallah sende en kısa zamanda görrüsün bu günleri şekerim..soruyorum tabi canım doktora sormadan gidermiyim hiç zaten pimpirikliyim kız sen adet oldun mu sorucam ne zamandır unutuyorum..
hadiii bakalımm ıyı yolculuklar..iyi haberlerini beklıyoruz şekercim..bencede yolun sonuna geldın sen sonunda ıkızlerıne kavuşucaksın bu sefer herşey cok guzel olucak öyle hıssedıyorum ve bu sefer yanılmıycm gör bak bırsos dedıydı dersınn
inşallah cnm hepimizin öyle olur inşallah
iyiyim bende cnm sizeleri takip edıyorum..artık eskı neşemz keyfımız yok sankı eskıden cdaha cok eglenıyor guluyorduk hep bırlıkte bı cok arkdasımız hamiş kaldı ama foruma bı sakınlık çöktü...ben eski muhabbetleri istiyorumm artıkkewt yaa bende hep erkek duyuyorum bu sene vee bende hamiş kalırsam kendımede erkek hıssedıyorum
koyy yavrumm takıbımdesınızzkızz maşallah bu arada gerçekten hamşlik çok yakışmış bıde boy resmını gorsek adetıme yaklasık 10 gun var saırım tatlım ıkı aydır duzensız oldum o yuzden tam tarh bılmıyorum hesapta yapmadım bu ay hıc..bidee hala ne ypıcagıma karar veremedim:97::97::97:
merhaba kızlar, kaç yere yazdım kimse bana cevap yazmadı
ben de yumurta takibi yaptırdım 10. günümde 19mmdi yumurtam, kolmen falan kullanmadım bir sorunum yok ama eşim göreve gidecek o yuzden hızlandırmak istedik. dr iyi dei ertesi gün ovitrelle vuruldum 36 saat sonra ve ondan sonra her gn ilişkiye girdik. ancak kasık agrılarım hiç olmadı. akıntım da su gibi bazen de sarı-beyaz gibi. ama uzayan akıntı olmadı hala catlamamış olmaz heralde? agrısız catlayan oldu mu? agrıyı yapan klomen mi acaba?
bu ayın sonunda hasta olucam olmazsam da bebişim gelecek:)
allah isteyen herkese nasip etsin, olmayanlarınki de zor. benim gibi sorunu olmayıp da eşi aylarca yanında olmayanların da
kızlar selam hepinize bugün konuştum kbrısla çarşamba günü orda olmam gerek 9:30da yumruta toplama işlemim olacak bizde yetişemeyiz diye yarın akşam üstü gitmeyi düşünüyoruzzz
BU SEFER ŞÜKÜR YUMURTALAR ÇOK SORUNLU ÇIKMADI İNŞ.RABBİM HEPİMİZE GİTTİĞİMİZ YOLU HAYIRLI KILAR VE HİÇ BİRİMİZİN HİÇ KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMAZ OLANLARINKİİDE ONLARA BAĞIŞLASIN İNŞALLAH
birsen sormuşsun yumurta toplama işlemi nasıl diye sıfır ağrısız anasteziyle olduğu için ağrı falan yok bitek adet olacakmışsın gibi oluyorsun
anammmm bu seferde sıfır heyecan veeee korku var kızlar korkimmmm valla stresi çok yaaaa
laptopu götürecez ordan yazarım sizeeeeee
kızlar dua edin bana ne olurrrrrr offff çok enterasan durum vallahiii i
cok şükür damla iyiye gidiyo canım inş. böyle devam eder cok korkuyorum bışey olacak dıe bayrama iyi olursa cıkcak gıbı bellı degıl tam tamam halası öperim cıkınca
arkadaşlar selam hepinize kimseyle karşılaşıpta bi sohpet edemedik ne zamandır..
bugün kontrolümüz vardı şimdilik herşey iyi çok şükür.. zeynocum ve birsoşum tebrikler doğru tahminde bulundunuz oğlum olacakmış kısmetse..rabbim eeen kısa zamanda sizede nasip etsin inşallah hanginizin kızı olursa oğluşuma isticem haa..
OOO erkek annesi olcan hehayırlı evllat olur inşallah karanfilcim bendensin yani
canım çok sağol ya rabbim hepimizi mutlu etsin inş.ne kaybolması valla gittiğim yerde net yoktu lafı dokndurdunnnnn banaaa kalbim kırıldı inanırmısınn yaban ellerde hemdeeee salı günü evde olucammmzeynoşum çok sevindim canım benim bu sefer olucak inşAllah güzel şeyler yazıcaksın buraya inanıyorum bu seferde ortadan kaybolup bizi merakta bırakma sakın Rabbim yardımcın olsun canım dualarımız seninle...
birsoşum seninde hakkında hayırlısı olsun canım benim bakarsın tüpe gerek bile kalmaz mucizen seninle olur Rabbim hakkında en hayırlı kararı vermeyi nasib etsin canım
öpmesinide bilirmiş kibar çocuk kız benim gbi zeki yavrunnn maşallahhhhhhacanım benim dualarımız seninle zaten..evet yavrum tutturdunuz valla..hehe çok yakışıklıçok güzel bir duygu inan bak yakında sende hissedeceksin inanıyorum canım..slm söyledim teyzesi oda seni öpüyormuş
inş.canım rbbim sana bağışlasın allahın izniyle kavuşacaksın damlayacok şükür damla iyiye gidiyo canım inş. böyle devam eder cok korkuyorum bışey olacak dıe bayrama iyi olursa cıkcak gıbı bellı degıl tam tamam halası öperim cıkınca
çok sağol eyloşummmmm hamilelrin duasını çifter çifter sayıyorummm yeğenlerim sağolsun anaları gibi değiller onlar dua ediyorki hııı kız bu topiğe ikiz üçüzde gerek ya uğraşacammmmhadi hakkında hayırlısı olsun zeynoşcum inşallah ikizlerine kavuşursun bu seferkorkma dua et hep bizde sana edicez..
kıbrıstayım canımmmmmmhadiii bakalımm ıyı yolculuklar..iyi haberlerini beklıyoruz şekercim..bencede yolun sonuna geldın sen sonunda ıkızlerıne kavuşucaksın bu sefer herşey cok guzel olucak öyle hıssedıyorum ve bu sefer yanılmıycm gör bak bırsos dedıydı dersınn
:97::97::97:
inş.güzel haberini verirsin takılma ağrıya tüp bebk yolundayım okadar yumurtayla benimde ne ağrım nede akıntım olduuu o iğneyle çatlamaması imkansızzzzzmerhaba kızlar, kaç yere yazdım kimse bana cevap yazmadı
ben de yumurta takibi yaptırdım 10. günümde 19mmdi yumurtam, kolmen falan kullanmadım bir sorunum yok ama eşim göreve gidecek o yuzden hızlandırmak istedik. dr iyi dei ertesi gün ovitrelle vuruldum 36 saat sonra ve ondan sonra her gn ilişkiye girdik. ancak kasık agrılarım hiç olmadı. akıntım da su gibi bazen de sarı-beyaz gibi. ama uzayan akıntı olmadı hala catlamamış olmaz heralde? agrısız catlayan oldu mu? agrıyı yapan klomen mi acaba?
bu ayın sonunda hasta olucam olmazsam da bebişim gelecek:)
allah isteyen herkese nasip etsin, olmayanlarınki de zor. benim gibi sorunu olmayıp da eşi aylarca yanında olmayanların da
Sanırım bugün kıbrıstasın valla bende heycanlanıyorum sizinle birlikte .Güzel haberlerini bekliyorum belki bende tüp bebek düşünebilirim bir yıldır olmuyor yumurta rezervemde azalıyordurumu kurtarmak lazım hayırlısıyla .
inşllh kuzumm bidahaki ay gideceğim artık oda zaten 40 50 gün sonra olacağı için bayağı vaktim var duaarım seninle kuzum inşllh hayırlı hbaerlerle gelllllllllllllllllllllcanımmm görümcem bizde çocukları faln evdeee tatil hiç güzel değildiii anam oraa gittiğimde aklım burda kalıyordu valla şimdi girip takip ediyorum yazmaya fırsatım hiç olmuyor burası çok sakin geçiyor artık hepimiz yoruldukmu ne
sen ne yaptın kızzzz
as canım nasılsın kız bebişin nasıl uğra tabi unutma bizi inş.bizlerde sizin gibi güzel haberlerimizi veririz bizlere dua et
hayırlı olsun yeni evin yeni şehrin inş.canım antep sana uğur getirir
canım fazla oyalanma istersen amannn tüp bebekte çok sıkıntılı şak gıdı olmuyor bazen yumurta çıkmaz istenilen boyutta olmuyor kalitesiz yumurtalar flanda filan sıkıntısı çoook yani aşılama ile istersen zaman kaybı olmasın iğne ilaçlara aşılamaya okadar para verceğine tüp bebek yaptı en iyisi
inş.pınarımmmm inş.hepimiz hayırlısıyla bu mutluluğu yaşarızzzz
kusum 5 senelik evliyimde rapor nasıl çıkacak bi bilsem...devlet hastahanesinde aşılama yaptırmam mı gerek kafam çok karışık ki ağrıda devlet hastahanesine gitmiştim aşılama yapmıyorum demişti doktorselam cnm nasılsın..nsl gecıyor hamileliğin..çok heycnlı çok pimpirikliydin yine öylemisin kız eski hallerini özledim vallaoğluşunu baya buyutmussun göbüşün çıktımı ? valla bende son umut tüp bebek kaldı oda olmazsa artık mevlam neylerse güzel eyler diycem
​kızz mataroşşş nerelerdesin bkayım..yerleştin demek..bence ıyıcene bı guzel bı doktora muayene ol o senı yönlendirir ona göre ne yapacagına karar verırsın ama dırek kesın çözüm bencede tüp bebek..sen 3 seneyı geçmedimi evlılıgın rapor çıkartamıyormusun ya da baktıgın yerlerde ssk raporu gecmıyrmu ?
bende daha iyiyim çok şükür bulantılar hafifledi biraz..gez gez sen bende kısmet olursa bayramda memlekete gidicem doktorum bi sakıncası olmaz dedi..
evet yavrum inşallah oğluşum olacak allah sağlıcakla kucaklarımıza almayıda nasip etsin inşallah..
benim oğlan çook yakışıklı hee ee bende iyi kaynana olurum kızz niye vermiyon bakim.
tamam canım ayarlıcam bi resim1 hafta önce daha adet olmadım demiyomuydun sen bakarsın hiç bişeye kalmaz bu ay süpriz olur inşallaaahhh amiinnn bence aşılama dene tabi doktorunla da konuşta tüp bebeği en sona bırak derim ben..
aynen canım bende hep diyorum eski neşe eski keyif ve muhabbetler yok bende çok özlüyorum o günleri..
bencede seninde oğluşun olucak kesin gör bak..
slmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bugün 10:40da yumurtalarım toplandı doktor toplama sırasında kistimide çekmiş nasııl çekmiş onu bilemedim yaklaşk bi saat içerde kaldım bu sefer azcık ağrım var doktorumuda gördüm hit ilgisiz diye yorumlarda çok okudummm moralim bozulmuştu şimdilik ilgisiz olara dikkatimi çekmedi bu sefer iyiydi yumrtalar dediiii
pazartesi transfr yapılacakmışşşşş kızlar dua edin lütfennnnnn ne olurrrr
inşllh kuzumm bidahaki ay gideceğim artık oda zaten 40 50 gün sonra olacağı için bayağı vaktim var duaarım seninle kuzum inşllh hayırlı hbaerlerle gelllllllllllllllllllll
kusum 5 senelik evliyimde rapor nasıl çıkacak bi bilsem...devlet hastahanesinde aşılama yaptırmam mı gerek kafam çok karışık ki ağrıda devlet hastahanesine gitmiştim aşılama yapmıyorum demişti doktor
kimselere vermicen demek haa sen niye evlendin bakimbulantılar geçsin çok keyifli kısımları başlıyo zaten oynaması falan çok güzel duygular :) gez tabi canım çocuk olunca gezmesi daha zor olur keyfini çıkart bol bol :) ben kimselere veremem kızımıı evde bana baksın
gördümmm resmini tatliş baya bellı oluyorr minik kızımızz..ee isim düşündünüzmü minik prensese :)) yok kız ben adet oldum yenı adetıme bı hafta var belkı onu demsımdır..ahh ahh bıı doktorum yokkı konişiyimmbu arada handecıgımı buldum memeriolda başlamış..
ewt çünkü karşılaşamıyoz bak ben geldim kimse yok forumda ee olmayınca sohbette olmuyor..kızz nezaman olucak o oğluşumm ne kadar daha beklerım sence kuşumm
a.s zeynoşş geeçmişlerr olsunn zor kısmı atlattınn çok şükür..kız kistinin nsl çekmiş sorsaydın doktora..canımm inşallah herşey gonlunce olur inan çok yurekten ıstıyorum hamıle olmanı..bu arada benım bı hafta fln geçmedi zeynoşş adetıme bı hafta var daha pehh..
canım ınternete yazsana orda çıkar..devlette aşılama yaptırmak gereklı dıye bılmıyorum ben sadece 3 senelık evlı olmak fln fılna var işte..bi araştır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?