ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

Selam kızlar ara ara ugrayıp bakıyorum hamıle kalan arkadaslar var mı yenı? ALlah ınsallah kısa zamanda sıze de nasıp eder...Merakla beklıyorum haberlerı.Ne olur umudunuzu yıtırmeyın

selam hatunar...herşey yolundadır umarım ..

sonunda yereeştim evime tam anlamıyla olmasada çoğu gitti azı kaldı...

dün gazi eurefertilin önünden geçerken girdim hemen reglimin ilk günüydü doktor muayenesine 250 lira isteediiler:)) herneyse aşılama 1100 civarı tutuyormuş tüp bebekte 6000 civarı...

tabi benm planım bu aydan itibaren direk tüp bebek yaptırmaktı ama içimden gitmek gelmiyor bu duyguyu anlatamıyorum ama çok korkuyorum ya tüp bebekte olmazsa diye sanırım ciddi ciddi hazırlamam gerek kendimi bu ay olmaz gitmeyeceğim doktora falan..

Allahım yardım etsin hepimize ne diyim şimdide erteleme psikolojisine girdim..

bbbz kuzum transfer olmamış henüüz sanırım eminim sende çok strelsindir umarı artık 2013 bitene kadar bizde hamişler kervanına katılırız...

mrhb kızlar, geçen gün dr a gittik kontrol için bebeğimin kilosu 700 gr olmuş.. dr iri bebek dedi gizli şeker oalbilir dedi.. sizinkiler ne kadar olmuş?? şeker yüklemesini erken y<apacak pzartesi inş.. şeker çıkmasın yaaa..

günaydın hanımlar nasılsınız bakalım.

kimleri getirdin yanında zeynoş tatil nasıl geçti ??? herkes tatil yaptı ben kala kaldım burda(((((((
canımmm görümcem bizde çocukları faln evdeee tatil hiç güzel değildiii anam oraa gittiğimde aklım burda kalıyordu valla şimdi girip takip ediyorum yazmaya fırsatım hiç olmuyor burası çok sakin geçiyor artık hepimiz yoruldukmu ne
sen ne yaptın kızzzz

Selam kızlar ara ara ugrayıp bakıyorum hamıle kalan arkadaslar var mı yenı? ALlah ınsallah kısa zamanda sıze de nasıp eder...Merakla beklıyorum haberlerı.Ne olur umudunuzu yıtırmeyın
as canım nasılsın kız bebişin nasıl uğra tabi unutma bizi inş.bizlerde sizin gibi güzel haberlerimizi veririz bizlere dua et
hayırlı olsun yeni evin yeni şehrin inş.canım antep sana uğur getirir
canım fazla oyalanma istersen amannn tüp bebekte çok sıkıntılı şak gıdı olmuyor bazen yumurta çıkmaz istenilen boyutta olmuyor kalitesiz yumurtalar flanda filan sıkıntısı çoook yani aşılama ile istersen zaman kaybı olmasın iğne ilaçlara aşılamaya okadar para verceğine tüp bebek yaptı en iyisi
inş.pınarımmmm inş.hepimiz hayırlısıyla bu mutluluğu yaşarızzzz

günaydın kızlar nasılsınızzz neler yapıyorsunuzzzz bzim mekan çok sakşn geçiyor ya herkes yorgunnn galiba bende misafir var arada girip göz atıyorummm
ayşegülüm kız iyimisin bebeğin nasıl inş.ikinizde iyisinizz
diğer kızlar aşamalarınız neler tedavide olan varmıı
hamişlerrr sizlerde maşallahhh büyütmüşsünüz bebelerinizi burdan görüyorum maşallah bebekleriniz güzelleşmişşş
tabi siz göremezsenizdeeee

bu arada kızlar bu seferki iğnelerimin dozu biraz yüksek yumurtalarım iyi gibi bakalım ne olacak şimdilik en büyüğü 13mm yinw gwç gwliştiler cuma gittim en büyüğü 13mm pazartesi gününe kadar inş.büyümüşlerdrrrr
öyle umuyorummm inş.kaliteli yumurtalarım oluşmuştr allaha kaldı artıkkk
ödemeyi yapmıştık geçen gittiiğimizde bu sefer pek bir masrafımızda yok kafam rahatttt vallaa
ama stres heyecan umutsuzluk yoğun bir şekilde sürüyor allah hepimize yardı etsin inş.benim gittiğim yola yolunuz düşmaden hayırlısıyla rabbim en kısa zamanda sizlere nasip etsin canlarım olanlarınkinide onlara bağışlasınnnn
MEKTUP KADAR UZUN YAZDIMMM DAHADA YAZARDIM AMA ŞİMDİ BANA KIZARSINIZ DESTAN YAZSAYDIN DİYE ÖPTÜM CANLAR

Son düzenleme:

ben hiç bişey yapmadım zeynoşum elim kolum bağlı bekliyorum tedavi yok canım sıkılıyo onun için hacdan sonra türkiyeye gelicem nasib olursa o zaman başlıycam tedaviye orda normal iğne tedavisi orda bir sürü doktorla irtibata geçtim hepsi burdaki tedavimin yanlış olduğunu söylüyolar yani seçilen iğne yanlış işte öyle canım dua edin de Rabbim hayırlısıyla doğru tedaviyle ilk aydan nasib etsin

malesef haber yok canım kurban bayramı burda hac ya haccdan sonra gelebilirim inşAllah yani öyle temenni ediyorum bakalım nasib sen neler yapıyosun bakalımm

canım sıkma canını demekkı anne olmana bıraz daha zaman var rabbim seni bak ne kadar sevıyorkı bence ıst'e geldıgın gıbı ılk tedavıde hamıle kalıcaksın..o yüzden şuan zamanının gelmesını beklıyorsun hac zamanıda bızler ıcın bol bol dua et canım çok şanslısın kutsal topraklardasın sabret herşey çok güzel olucak inan bak

&#8203;bakk bakk herkes konuşsun sen sussmuş..hıh..sen benım umutlarımı kac kez tavan yaptırdın hıh ben sana bişey dedimmi..cadıı kızzzz..bak hala sana eşlik edıyorum hala hamıle degılım :)) kız kıbrısta nasıl süreçlerden geçtin anlatsana bıraz sımdı yenıden orayamı gıdıceksın başka iğnemi kullanıyorsun bıdee yumurtama toplama işlemi nsl oluyor agrın sancın oldumu şubatta bende tüp bebek yapıcam allah ızın verırs bıraz bılgılendır bakalım bizi..inşallah bu seferr herşey yolunda olur cimcimee

selam cnm nasılsın..nsl gecıyor hamileliğin..çok heycnlı çok pimpirikliydin yine öylemisin kız eski hallerini özledim valla oğluşunu baya buyutmussun göbüşün çıktımı ? valla bende son umut tüp bebek kaldı oda olmazsa artık mevlam neylerse güzel eyler diycem

&#8203;kızz mataroşşş nerelerdesin bkayım..yerleştin demek..bence ıyıcene bı guzel bı doktora muayene ol o senı yönlendirir ona göre ne yapacagına karar verırsın ama dırek kesın çözüm bencede tüp bebek..sen 3 seneyı geçmedimi evlılıgın rapor çıkartamıyormusun ya da baktıgın yerlerde ssk raporu gecmıyrmu ?

as canım nasılsın kız bebişin nasıl uğra tabi unutma bizi inş.bizlerde sizin gibi güzel haberlerimizi veririz bizlere dua et

cnm sag ol bebısımle ben ıyıyız. unuturmuyum hıc unutsam ugrarmıydım ask olsun.ınsallahhhh Allahım sızın de yuzunuzu guldurur...Guzel beklıyorum cnm Allahım bebek ısteyen herkese hayırlısıyla nasıp eder ınsallah

kız bebişinden değil de hep çevre de ayıplıyolar ya ondan..bana hediye geldi onlardan da dışarda giymelik değil evin içinde giyiyorum :) hiç sorma kız sokağa çıkmıyorum ama şehir şehir geziyorum bu sene eşim bunalmıştı öyle ufak bi tatil yaptık gezindik işte doğurma zamanına gezmem daha inşallah

olur canım 2de olur 3de olur inşallah umutlu olucaz :) dua edicez sana bebişimle :)

canım yaa ağzından bal damlıyo inşAllah olumlu olur herşey Rabbim utandırtmaz bizleri inan bana her daim dualarımdasınız hiç unutmuyorum kendime ederken hep aklımdasınız hacda da çok dua edicem emin ol hepimiz hamiş olmadan dualar bitmiycek :) sağol canım benim sen doktora gittin mi? neden tüpe karar verdin aşılama denemiycekmisin

kızlar selam hepinize bugün konuştum kbrısla çarşamba günü orda olmam gerek 9:30da yumruta toplama işlemim olacak bizde yetişemeyiz diye yarın akşam üstü gitmeyi düşünüyoruzzz
BU SEFER ŞÜKÜR YUMURTALAR ÇOK SORUNLU ÇIKMADI İNŞ.RABBİM HEPİMİZE GİTTİĞİMİZ YOLU HAYIRLI KILAR VE HİÇ BİRİMİZİN HİÇ KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMAZ OLANLARINKİİDE ONLARA BAĞIŞLASIN İNŞALLAH
birsen sormuşsun yumurta toplama işlemi nasıl diye sıfır ağrısız anasteziyle olduğu için ağrı falan yok bitek adet olacakmışsın gibi oluyorsun
anammmm bu seferde sıfır heyecan veeee korku var kızlar korkimmmm valla stresi çok yaaaa
laptopu götürecez ordan yazarım sizeeeeee
kızlar dua edin bana ne olurrrrrr offff çok enterasan durum vallahiii i

AMİN zeynoşcum inş. bu sefer hayırlısıyla olur canım ya

eyloş nasılsın canım.. amaan canım çevreye bakarsak hiçbişi yapamayız..face de yeni fotonu gördüm gerçi göbiş belli olmuyo ama daha bi güzellik gelmiş hamişlik yakışmış kuzum..

a.s canım çok sevindim yumoşların durumuna inşallah bu sefer herşey çok güzel olacak..sende stres yapma çok olumlu düşün allahın izniyle olacak bu sefer..dualarım seninle tatlım

arkadaşlar selam hepinize kimseyle karşılaşıpta bi sohpet edemedik ne zamandır..
bugün kontrolümüz vardı şimdilik herşey iyi çok şükür.. zeynocum ve birsoşum tebrikler doğru tahminde bulundunuz oğlum olacakmış kısmetse..rabbim eeen kısa zamanda sizede nasip etsin inşallah hanginizin kızı olursa oğluşuma isticem haa..

inşallah canım bakalım zaman göstericek hayırlısı olur inşallah..

kız kım ne ayıplıycakmış hamileliğinde nesi ayıplanıyormus ayy cok bılıyolar..kimsenin lafını takma boşver sen canım bu anının kıymetını cıkar bence ahh ahh senın yerınde olmak ıseteyen kimler varr meselaa benn gez bakalım kız doktoruna soruyormusun uzun yol zararlı degıldır ınş.

allah razı olsun bıtanem rabbım dualarımızı duyandır en yakın zamanda bıze cvb verır inşallah..gitmedim cnm daha ne yapcagıma karar veremedım bı dıyorum bıdaha aşılama yapıyım bıde dıyorum hıc gerek yok dırek tüp bebek yaptırıyım şuan kafam karısık karar veremedım allahım hayırlı kapılar açsın bizi doğru yolda ilerletsin inşallahh..ama aşılamaya ben pek sıcak bakmıyorum nıyeyse zaten olma ıhtımalıde cok düşük..

canım sewındım yumurtalarının ıyı olmasına kac tane ve kac mm lik oldular..sürekli yaz bize aklım hep sende olucak inşallah bu sefer herşey yolunda olucak sende kendını rahat bırak stresten uzak olmaya çalış..dualarımız seninlee

karanfiltoşşşşş nsılsın canım nerelerdesın..demek oğluşumuz gelıyorrrnçok net ıcıme oyle doğmuştu..inşallah saglıklı sıhhetlı ahlaklı yakısıklı ve hayırlı bı delıkanlı olur..topıkımızdekı kızların cogu erkek beklıyor bu sene oğlan senesi herhalde

AMİN zeynoşcum inş. bu sefer hayırlısıyla olur canım ya
sağol canım inş.ya damla nasıl iyimi canım ne ne kadar kalacak hastanede bebiş
slm söyle halasından ona kavuştuğunuzda yerimede öp yeğenimiiiii

a.s canım çok sevindim yumoşların durumuna inşallah bu sefer herşey çok güzel olacak..sende stres yapma çok olumlu düşün allahın izniyle olacak bu sefer..dualarım seninle tatlım
sağol canım karanfiltoşummmmm kız dua et bebeğinle hıı gelde stres yapma anam yağlarım eridi desemmm yeriidir korku stres bi tonnn
rabbim her daim iyi etsin sizi demekkk erkek ve biz tuturdukkkk yakışıklımı bari nasıldı nasıl bir duyguyduuu inş.rabbim bizlerede nasip ederrr o güzel duyguyu yeğene slm söyle bendennn
progesteronn 0.85çıktı normal değermişşş
10 tane yumurta varmış doktor en büyüğü 19mm dedi küçükleride var tabii embriyolog ayıklar artıkkk işe inş.yarayacak olanlar vardr tabii herşeyin hayırlısı naip kısssmet birsoş korku var çok garip tuhaf birşey ya yolun sonuna gelir ya insan onun gibi birşey rabbim emeklerimşizi boşa çevirmesin inş. yazarım ayolll laptopuda götürecezzzz

zeynoşum çok sevindim canım benim bu sefer olucak inşAllah güzel şeyler yazıcaksın buraya inanıyorum bu seferde ortadan kaybolup bizi merakta bırakma sakın Rabbim yardımcın olsun canım dualarımız seninle...

birsoşum seninde hakkında hayırlısı olsun canım benim bakarsın tüpe gerek bile kalmaz mucizen seninle olur Rabbim hakkında en hayırlı kararı vermeyi nasib etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…