inş.canımmmm ya zaten bi kaç kişi kaldık bizdeee haırlısıyla tadsakgurbet ellerde üzülme zeynoşum rabbim şifa versin ben seni üzermiyim hiççGüzel haberlerini eksik etme bizden bu sefer herşey çok güzel olucak 2013 bitmeden bizde hamiş oluruz inşallahhh
şak gıdı tüp bebekte yapılmıyor bak ben 6 ay oldu uğraşıyorummm canım elini açık tut birsenin dediği gibi devlette karşılıyor bunu üstüne dursan araştırsan yapabilirsinnninşllh kuzumm bidahaki ay gideceğim artık oda zaten 40 50 gün sonra olacağı için bayağı vaktim var duaarım seninle kuzum inşllh hayırlı hbaerlerle gelllllllllllllllllllll
anlamadım ki geçen seferde çekmişler dedi herhalde içindeki birikmiş kanı çekmişşş hit amcammmm kız görsen endamını devvvv gibiiiii ilgiliydide hastasından haberi yok dediler gördüğü gibi geçen 4 tane vardı şimdi daha güzel dediiiii
a.s zeynoşş geeçmişlerr olsunn zor kısmı atlattınn çok şükür..kız kistinin nsl çekmiş sorsaydın doktora..canımm inşallah herşey gonlunce olur inan çok yurekten ıstıyorum hamıle olmanı..bu arada benım bı hafta fln geçmedi zeynoşş adetıme bı hafta var daha pehh..
sSELAMMMM CANLARIMMMM nasılsınızzzz
kızzlar istanbuldaki doktorum 10 üstü yumurtan var demşti embriyolog sabah aradı 16 tane yumurtam varmış 4 tanesi olgun değilmiş 12 tanesini döllenmeye bırakmışlarr düün 3üde gitmiş döllenememşler 9 tanesiyle şimdilik yola deammış sanş diledi bana demek ki herşey nasip kısmet veee şansa bağlıymışş pazartesi gününe kadar bakalım kaç tane döllenmeye dewam edecekkkk dua edin kızlar
inş.canımmmm ya zaten bi kaç kişi kaldık bizdeee haırlısıyla tadsak
üzmüştünnn kız neyse bak unuttummmm sen yarına yine kırarsınnn üzersin biliyorummm
şak gıdı tüp bebekte yapılmıyor bak ben 6 ay oldu uğraşıyorummm canım elini açık tut birsenin dediği gibi devlette karşılıyor bunu üstüne dursan araştırsan yapabilirsinnn
anlamadım ki geçen seferde çekmişler dedi herhalde içindeki birikmiş kanı çekmişşş hit amcammmm kız görsen endamını devvvv gibiiiii ilgiliydide hastasından haberi yok dediler gördüğü gibi geçen 4 tane vardı şimdi daha güzel dediiiii
kız senin oğluşun olacakkkk dimi bende 3 gündür kucağımda anammm 3 yaşında erkek bebek görüyorum benimde değil başkasının
birsoşşşş diyorum ki sende karanfil destesi gibi yap iğne kullan sonra çatlatma iğnesi ilişki olsun belki bir mucize olur onun gibi hı olmazmı
selam kızlar, benim iğneden sonraki 8. günüm.
göğüs hassasiyetim, bel agrım ve midemin sag tarafında kramp var, acaba belirti mi yasıyorum;(
ne zman test yapıcam yaa ufff
amin cANnım ya allah razı olsun ümitlensemmi ümitlenmesemmi bilemedim ama hiç heyecan yok nedenseeeecanimm insallah Rabbim bu defa gonlune gore verir :)
bekle canımmm hepimiz o yollardan geçtik sende ki belirtileri çoğumuz yaşadııı günleri sayma istersen yada say kafana göre takıl inş.güzel hayırlı sonuç alırsınnnselam kızlar, benim iğneden sonraki 8. günüm.
göğüs hassasiyetim, bel agrım ve midemin sag tarafında kramp var, acaba belirti mi yasıyorum;(
ne zman test yapıcam yaa ufff
amannn canım hep herşeyi soruyordukta ne oldu en iyisi bazı şeyleri bilememekkk şimdi kafa rahatttkızz nıye sormuyosun neyı cektınız nsl cekıldı fln fılan yıne soru sormadan doktoramı bakıyosun acık göz ol kız merak ettıgın herseyı şak şakadak sor..ilgili olcak tabi dünyanın parasıını alıyor..rüyanda gördüğün bebek senin zeynoşumm senınde oglusun gelıyorr hatta ıkısıde tutarsa bı kız bı erekek gelıyorr bı taşla ıkı kuş vurucaksın hadi inşallah yavrucum...bugun haber varmı yumoşlardan inşallah gerı kalan hepsi döllenir..bkalım gıdıcem bende cnm doktorla bı goruselım bakalım ona göre krar verrırz ne yapıcagımıza bakalm..
kızz nıye sormuyosun neyı cektınız nsl cekıldı fln fılan yıne soru sormadan doktoramı bakıyosun acık göz ol kız merak ettıgın herseyı şak şakadak sor..ilgili olcak tabi dünyanın parasıını alıyor..rüyanda gördüğün bebek senin zeynoşumm senınde oglusun gelıyorr hatta ıkısıde tutarsa bı kız bı erekek gelıyorr bı taşla ıkı kuş vurucaksın hadi inşallah yavrucum...bugun haber varmı yumoşlardan inşallah gerı kalan hepsi döllenir..bkalım gıdıcem bende cnm doktorla bı goruselım bakalım ona göre krar verrırz ne yapıcagımıza bakalm..
slm cnm hoşgeldin aramıza..bu kadar heycanlı streslı olma canım normal hayatına devam et..öyle fazla belırtılerede takılma..bi çoğu bazen psikolojik olabiliyor...inşallah bebişin seninledir az kalmış sabret 14. gün idrarda 12. gun kanda baktırabılırısın
kimselere vermicen demek haa sen niye evlendin bakimtamam kız evi naz evi anladık e artık azcık alttan alıcaz..hem belkim kızın oğluma aşık olucak nerden biliyon..
gördümmm resmini tatliş baya bellı oluyorr minik kızımızz..ee isim düşündünüzmü minik prensese :)) yok kız ben adet oldum yenı adetıme bı hafta var belkı onu demsımdır..ahh ahh bıı doktorum yokkı konişiyimmbu arada handecıgımı buldum memeriolda başlamış..
yok benim kızım anası gibi terbiyeli olur öyle aşık maşık olmaz bacaklarını kırarım onun
tabiki terbiyeli hanım hanımcık olur kızın ona bi şüphem yoktamam yavrum senin kızın evde kalsın ozaman ben gelinimi buldum zeyno nun kızını alıcam oğluma
artık 5,5 aylık oldu teyzesi belli olsun yani :) yok canım isim konusunda babasıyla kavga edip duruyoruz bi anlaşamadık :) ee şimdi handeye mi başlıcan gene
ayy zeynocum kızını vericen demek haa tamam yavrum napalım kızı alana kadar biraz alttan alıcaz tabikKIZLARRRRRRRRR ÇOOOKKKK AYIPPP NE O KIZIMI VERMİYORUM YOK BLMEM KIZINI ALACAMMM AAAA
siz şimdiden anlaşamıyorsunuzzz ikinizden iyi dünür olmaz
BENİM İKİZİM YANİ Bİ KIZIM Bİ OĞLUM OLURSA EYLOŞ KIZINA TALİBİZZZ
KARANFİLLL KIZZZZ KIZIMIDA TOSUN PAŞAYA VERİRİMMM YALNIZ BİZİM ADETTEN GİDERİZZZ ÇOOK AYIPTIR SÖYLEMESİ MASRAFI ÇOKTA
Nerdesiniz yaban ellerde yalnız birakisiniz beni
ayy zeynocum kızını vericen demek haa tamam yavrum napalım kızı alana kadar biraz alttan alıcaz tabi
gerçi senden nasıl dünür olur biraz endişeliyim:18::18: yinede fena anlaşmayız ya geçinip gideriz demi..
kızz bak senin yüzünden eyloşun kızından vazgeçtim hele bi kız doğurma gösteririm ben sana
canım benim net yoktu kaçgündür ondan yazamadım..
dualarımız seninle canım seninle ilgili çok güzel hissediyorum inşallah çooook güzel olucak..bebişlerini alıp geliceksin inşallah seni hiiç bırakmicaklar
canım ya adet günü testtemi var çizgiyi bende gördüm hayırlı olsun şimdiden kandann baktır bugünEki Görüntüle 810222
bi baksanıza kızlar
bana bak pasaklı kadın ev iş yemek çay bilmez kalkmış bana senden nasıl dünür olur endişeliyim diyorrr ayıp ayıp vermiyorum eyloşun kızını alllll sen şimdiden laf sokuyonnnn
kız hakattenmi güzelmi hissediyorsunnnn nasıl güzellll
canım ya adet günü testtemi var çizgiyi bende gördüm hayırlı olsun şimdiden kandann baktır bugün
Eki Görüntüle 810222
bi baksanıza kızlar
cnm bence yarın sabah hemen yaptır bende de hafif çizgi çıkmıştı hem de yarım saat sonra falan kızları dinleyip test yaptırdım aldım bebiş haberini darısı sana ve tüm isteyenlere inşallah hemen sonucu bize de bildir:)
kankamanka canım sonuç olumlu gibi gözüküyo tebrik ederim şimdiden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?