Birsencım ocak anneleri tıpıgınde gordum dua mı okkutuyordun. tamamladın sanırım ama ben de okuyabılırdım ama senın ıcın kendımoyle okudum ayetel kursi dımı nolcak kız okur herkes kısacık zaten 1 kez okuncaktı dımı...Rabbım ınsallah bu bayram gununde sans getırır sana ınsllah hamıle kalırsın cnm hayırlısıyla hadı sıra sende.
aminnnn canım rabbim bu bayramda çifte bayram şeklinde yaşatsın sanaaaa
ewt kız aralık ocak şubat mart annelerıne dagıttım sagolsun kızlarda ookudu 41 i geçti bile çok güzel dualar aldım rabbimm inşallah bu duaların yüzü suuuyu hurmetıne banada yasatır bu duyguları..sanada ıyı bayramlar cnm öpüyorummm
aminnn canımmm rabbim olmayan arkadaşlarımızaaa sırasıyla hepberaber yaşatsın inş.kızlarr hepinizin bayramı mübarek olsun..gönlünüzde ne muradınız varsa Rabbim hepinize nasip etsin inşallah
iyi bayramlarrrr canm bol kavurmalı bayramlar demişsin alın fikrin yemekteeee bak demedi deme 2 kilo alacan b bayrammm kavurma yiyeceğine çocuk yap kızzz ben baktım yapamamıştımArkadaşlar hepinizin kurban bayramını kutluyorum .iyi mutlu bol kavurmalı bayramlaaaaarrrrrr
iyi bayramlr canımmmmKizlar herkese iyi bayramlar,bugun kirmizi kart yedim cok umitlenmistim ama olmadi bu ay cok uzgunim moralim sifirin altialti
Kizlar herkese iyi bayramlar,bugun kirmizi kart yedim cok umitlenmistim ama olmadi bu ay cok uzgunim moralim sifirin altialti
canım tedavide ikinci ayım,üzülmemek elde değil ama nasip değilmiş henüz:)) canmmm daha yenisin sanırım ilk başlarda bu kadar üzme kendini inşllh bizim kadar üzülmeden kavuşursun bebeğine:))
aminnnn canım rabbim bu bayramda çifte bayram şeklinde yaşatsın sanaaaa
kız olursa bayramiyeee erkek olursa bayram ismini veririrzzzz yavruşuna olurmu kızzzz
aminnn canımmm rabbim olmayan arkadaşlarımızaaa sırasıyla hepberaber yaşatsın inş.
iyi bayramlarrrr canm bol kavurmalı bayramlar demişsin alın fikrin yemekteeee bak demedi deme 2 kilo alacan b bayrammm kavurma yiyeceğine çocuk yap kızzz ben baktım yapamamıştım
iyi bayramlr canımmmm
moralinin bozulmasında haklısın rabbim sabır versin inş.çok aratmadan en kısa zamanda nasip eder sana ve tüm arkadaşlarımıza
yola dewam et canım pes etmek yok
arkadaşlar slm hepinizeinşallah hepinizin bayramı çok güzel geçmiştir..
eyloş nasılsın canım inşallah tehlikeli durumun geçmiştir..
zeyno,birsen, nalyec, keria, servet ve diğer bütün kızlar inşallah hepinizde iyisinizdir kimsede yeni gelişmeler yok sanırım..
zeyno,birsen, nalyec, keria, servet ve diğer bütün kızlar inşallah hepinizde iyisinizdir kimsede yeni gelişmeler yok sanırım..
nerdesinizzz kızlarrrr çokmu kavurma yedinizdeeee ağırlık yaptıda gelmiyorsunuzzzz hıııı
kızlar nasılsınız bayramın bırıncı gunu kızım evımıze geldı haber vermek istedım çok guzel bışeymış ya allahım herkese nasıp etsın her gece yatarken sızler ve tum bebek isteyenler için dua edıpte yatıyorum kızımdan gıremıyorum ama arada okuma fırsatım oluyo
kızlar merhabaa:80::80::80::80: bayadır gıremıyodum topıge artık bundan sonra fırsat buldukca gırmeye calısıcambbbz canım hamıleymıssın ne guzel cok mutlu oldum allah sag salım kucagına almayı nasıp etsın canım trnaysglde dogum yapmıs okudugum kadarıyla rabbım en guzel gunlerde buyusun bebıs ınsallah hayırlı evlat olur canım bu arada bende bu ay asılama sonucu hamıleyım betamız ılk baslarda agır agır ılerlıyodu hatta su an haftasına gore bıraz dusuk ama olsun son 2 testte ataga gectı benım kucuk sıpam sanırım hemen arayı kapatıcaz kuzumlaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?