ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

canım biz şu an gün aşırı devam ediyoruz zaten yarın kontrole gidicem bakalım yarın sabah vururse ben de her akşam ilişki düşünüyorum riske atmamak lazım gerçi eşim bıktı biraz bu durumdan ama ne yapayım bebiş tutturana kadar sıksın dişini :))))))))))))))

canım hafta sonu gırıyo zaten araya bakarsın gelmezse daha yaparsın duruma görede gıdersın doktora inş hamışsındır
Aminn canimmm ins.dua edin bana artik cok umutsuzum.sanki hic cocugum olmicak gibi hissediyorum

2senedir her ay negatifi sende gorsen yapamazsin inan canim.hic istek gelmiyo icimden merak ediyorum ama test yapmak istemeyisim daha one geciyo

canım benim ben de durumum aynı senle test negatif ama daha olmadım bi kan testimi yaptırsam bilmiyorum bekliyorum daha

Kızlar adetiniz geçti mi geçtiyse kanda baktırabilirsiniz bence...ben de o salak tek çizgiye sinir oluyorummmmmmmmmmmmmm

canım bekleme bence artık bı test yap negatıf cıkarsa doktora gıdersın en aazında

canım eşimde aynısını diyor oda hastanede çalışo gel bakalım diye ama ben yok diyorum bu defa utanıyorum inan her ay gidip de artık baktırmaya zaten artık düşünmemey çalışıyorum kendimi yün işlerine adadım teyzoşdan patik yapmayı öğrendim onu yapıp kafamı dağıtıyorum

nuray ve nazarboncuk kızlar ikinizde tahlilden baksanıza nasıl dayanıyosunuz belki bebişşş vardr sesinizi duymuştr

canım kafa öğle dağıtılmaz bi kaç güne dur bebişimede patik öreyim dersin belki bu sefer vardr ki inş.ta vardr

anlıyorum canım haklısın ama bıde dusun allah korusun ya yumurtan catlamadıysa ondan adetın gelmıyosa ben hep böyle dusunup zamaan kaybetmemem gerektıgını soylerım kendıme bılıyorum sureklı gıdıp tesstın negatıp çıkması utanc verıcı ama yapabılıcek bışeyımız yok canım bunu dusun kendınde olsa bı test yap derım hem belkı bıze mutlu bı haber verırsın

nuray ve nazarboncuk kızlar ikinizde tahlilden baksanıza nasıl dayanıyosunuz belki bebişşş vardr sesinizi duymuştr

canım hatırlarsan eğer ben hafta başında dayanamıyp yapmıştım negatifti o cesaretim kırıldı bikere daha o yüzden bekleyim diyorum

canım hatırlarsan eğer ben hafta başında dayanamıyp yapmıştım negatifti o cesaretim kırıldı bikere daha o yüzden bekleyim diyorum

unutmadım ya ama aradan baya bi geçti canım ya tahlil yada testi tekrarla bence ne olur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…