memnun oldum canım bende hatice ben 3 ünde vuruldum hadi hayırlısı senin ağrın oldumu iğnenin 2. günü benim çok fena ağrım oldu sağ ve solda bide senin yumurta kaç mm idi
genelde öluyo canım benımde oldu bende memnun oldum canım hatırlamıyorum valla canım ya her ay yapıldıgından artık karısmaya basladı hersey bırbırıne
memnun oldum canım bende hatice ben 3 ünde vuruldum hadi hayırlısı senin ağrın oldumu iğnenin 2. Günü benim çok fena ağrım oldu sağ ve solda bide senin yumurta kaç mm idi
inşallah büyür benim geçen cuma 12 idi pazartesi 19 olmuştu kasıklarında hafif hafif batmalar oluyosa büyüyordur ben iğne yaptırdığımız günle beraber 3 gün dedi doktor yastık koy sonra 1 saat dinlen dedi bazılarınada gün aşırı diyomuş ona göre bizim cumurtesi gününe kadar şansımız varhayırlısı inşallah tutturmuşuzdur haa bide bana 12 günü yumurta büyümemiş deyince ben 3,4 gün sabah akşam incir suyu içtim
Aminn canimmm ins.dua edin bana artik cok umutsuzum.sanki hic cocugum olmicak gibi hissediyorumcanım hafta sonu gırıyo zaten araya bakarsın gelmezse daha yaparsın duruma görede gıdersın doktora inş hamışsındır
19 günmü ben çatlardım daha benim iğne yapılalı 3 gün oldu yapasım varbence yap canım bizede hayırlı haber ver moral olsun geçen pazar erken oluyo zaten ama hala olmadıysan ümit var bu da güzel ama yoksa allahın taktiri demi canım öbür ay için doktora gitmek için geç kalmazsın hadi yap kız iyi sabır v ar maşallah
Aminn canimmm ins.dua edin bana artik cok umutsuzum.sanki hic cocugum olmicak gibi hissediyorum
etmezmıyım canım hiç ama test ypmamanı gayet ıyı anlıyorum benımde yapasım gelmıyo artık ama böyle gecıkınce yapmıyorum sonra pişman oluyorum boşuna beklemışim dıye
testı takrarlasaydın canım ya baya olmuş belkı çıkmamış olabılır testte haklısın sureklı negatıfler ınsanı boguyor resmen ama eger bebegın varsa kı inşallah vadır doktora falan gıdersın yoksada belkı yumurtan catlamamıştır doktor adet sokturucu verır bıran önce devam edersın tedavıne canım bır sanıye bıle degerl bızım için
AMANN SAAT 5E GELİYO BEN YAVAŞTAN TOPARLANIYOM KIZLAR MESAİ BİTCEK :))))))))) Sizlerden çalışanınız var mı?
Kızlar adetiniz geçti mi geçtiyse kanda baktırabilirsiniz bence...ben de o salak tek çizgiye sinir oluyorummmmmmmmmmmmmm
canım cesaretimi bi toplasam baktırcamda o yürek kalmadı bende 2 yıldır hep negatif görünce bekliyorum artık
canım cesaretimi bi toplasam baktırcamda o yürek kalmadı bende 2 yıldır hep negatif görünce bekliyorum artık
kız adliyede misin?
canım bekleme bence artık bı test yap negatıf cıkarsa doktora gıdersın en aazında
canım eşimde aynısını diyor oda hastanede çalışo gel bakalım diye ama ben yok diyorum bu defa utanıyorum inan her ay gidip de artık baktırmaya zaten artık düşünmemey çalışıyorum kendimi yün işlerine adadım teyzoşdan patik yapmayı öğrendim onu yapıp kafamı dağıtıyorum
canım eşimde aynısını diyor oda hastanede çalışo gel bakalım diye ama ben yok diyorum bu defa utanıyorum inan her ay gidip de artık baktırmaya zaten artık düşünmemey çalışıyorum kendimi yün işlerine adadım teyzoşdan patik yapmayı öğrendim onu yapıp kafamı dağıtıyorum
inş canım zaten ilk ona başladım.
nuray ve nazarboncuk kızlar ikinizde tahlilden baksanıza nasıl dayanıyosunuz belki bebişşş vardr sesinizi duymuştr
canım hatırlarsan eğer ben hafta başında dayanamıyp yapmıştım negatifti o cesaretim kırıldı bikere daha o yüzden bekleyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?