ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

benim gibi bu ay çatlatma iğnesi yapıp da bekleyen kaç kişi var aranıza yeni katıldığım için bilmiyorum ben kimlerle beraber gün sayıyorum
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

ben varım canım ayın 28inde oldum iğnemı beklemedeyım bu arada adım aysegul

Son düzenleme:
Kızlarrr napıyonuz özledim valla sabahtan beri işlerden fırsat bulup giremedim vallahiii (( ben de yarın doktora gidicem yumurtalara bakıcak bakalım büyümüşler mi inşallahh büyümüşlerdir yaa bende o tahlilden mi yaptırsam ki neydi kız adı e2 diye mi dicez

benim gibi bu ay çatlatma iğnesi yapıp da bekleyen kaç kişi var aranıza yeni katıldığım için bilmiyorum ben kimlerle beraber gün sayıyorum

canım ben de olacam inşallah gerçi daha iğneyi olamadım ama yarın kontrolüm var bakalım büyümüşlerse olcam iğneyi...iğneden sonra kaç kere ilişki oldu sizin canım ve hangi saatlerde?

iyiyiz canım sen napıosun estradıol e2 canım hayırlısı canım inş buyumuştur yumurtaların

canım ben de olacam inşallah gerçi daha iğneyi olamadım ama yarın kontrolüm var bakalım büyümüşlerse olcam iğneyi...iğneden sonra kaç kere ilişki oldu sizin canım ve hangi saatlerde?

canım bu akşamı sakın kaçırma bence eğer dün akşam çatladı ise şu an hala canlıdır yumurtan 24 saat canlı kalabiliyo bu akşamı aman kaçırma geçte gelse ne olursa olsun boşver gece 1de olsa kaçırma derim ben şahsen...çünkü doktorlar 36 saat veriyo ama illa 36 saat sonra çatlıcak diye bişey yok bünyeye göre değişiyomuş...

kızlar aslında sperm sayısı hareketi iyi ise bu çğneden sonra bence her gün yapmak lazım 2-3 gün üst üste ne olur ne olmaz....gerçi benim eşim de çok sıkıldı artık bu durumdan...gün vardı şimdi bi de saat çıktı diyo :))))))))))))))

Son düzenleme:

olmazsa acile gideriz artık ne yapalım pazar gününe kalırsa yarına büyümüş olur inşallahta doktor hallediverir :))))))

memnun oldum canım bende hatice ben 3 ünde vuruldum hadi hayırlısı senin ağrın oldumu iğnenin 2. günü benim çok fena ağrım oldu sağ ve solda bide senin yumurta kaç mm idi

inşallah büyür benim geçen cuma 12 idi pazartesi 19 olmuştu kasıklarında hafif hafif batmalar oluyosa büyüyordur ben iğne yaptırdığımız günle beraber 3 gün dedi doktor yastık koy sonra 1 saat dinlen dedi bazılarınada gün aşırı diyomuş ona göre bizim cumurtesi gününe kadar şansımız var hayırlısı inşallah tutturmuşuzdur haa bide bana 12 günü yumurta büyümemiş deyince ben 3,4 gün sabah akşam incir suyu içtim

memnun oldum canım bende hatice ben 3 ünde vuruldum hadi hayırlısı senin ağrın oldumu iğnenin 2. günü benim çok fena ağrım oldu sağ ve solda bide senin yumurta kaç mm idi

inşallah büyür benim geçen cuma 12 idi pazartesi 19 olmuştu kasıklarında hafif hafif batmalar oluyosa büyüyordur ben iğne yaptırdığımız günle beraber 3 gün dedi doktor yastık koy sonra 1 saat dinlen dedi bazılarınada gün aşırı diyomuş ona göre bizim cumurtesi gününe kadar şansımız var hayırlısı inşallah tutturmuşuzdur haa bide bana 12 günü yumurta büyümemiş deyince ben 3,4 gün sabah akşam incir suyu içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…