- 10 Ekim 2011
- 1.212
- 219
- 163
Âmin canım inşallah bende şuan çok kilo aldım benimde bebeğim önden gidiyor şimdilik erken doğum riskimde var inşallah sağ salim alırım kucağına bende.. Seninde tekrar hayırlı olsun canım adıda çok güzel prensesin Rabbim hiç ayırmasın sizi..sagol cnm amin darısı sana inşallah 37. haftada geldi karnım çok büyümüştü bebek irileşti bi haftada karnımda 1 kilo aldı bide aşırı kaşıntım vardı su birikmiş bide nefeste problemi vardı korkuttular epey ama iyiyiz şimdi teyzesi:))
kaç kilo almışsın peki şimdiye kadar..inşallah canım hayırlısıyla vaktinde gelir inşallah bebişlerimiz..
Şuana kadar 16kilo aldımhe iyi bari canım sorun olmasında..kaç kilo doğdu tombuş nisa hanım :)( Buda şuan için fazla biraz.. Ellerim ve ayaklarımda şiş var hatta burnum bile kocaman şişmiş:)Napalım canm vakti zamanında sağlıklı bir şekilde Alalımda kucağımıza artık bişekilde verilir kilolar..
arkadaşlarım hani hep diyordumya inş. zeynoşdan sonra sıra bizde ,dün test yaptım veeee hamileyim , şükürler olsun....
Çook sevindim hayırlı olsun.. Sağlıklı ve güzel bir hamişlik geçirirsin inşallah.. Keseyi kalp atışlarını nezaman duyarsın heralde daha çok yeni Rabbim tamamına erdirsin canım..
sağol ayşegülcüm amin inş.tebrik ederım zeynepcım çok sevıındım canım inş. allahım saglıkla kucagına almayı nasıp eder
Çook sevindim hayırlı olsun.. Sağlıklı ve güzel bir hamişlik geçirirsin inşallah.. Keseyi kalp atışlarını nezaman duyarsın heralde daha çok yeni Rabbim tamamına erdirsin canım..
sağol canım ...henüz 3 gün geçti adet tarihim 4-3 sanırım sen bilirsin önümüzdeki hafta içi gitsem keseyi görürlermi acaba ?
arkadaşlarım hani hep diyordumya inş. zeynoşdan sonra sıra bizde ,dün test yaptım veeee hamileyim , şükürler olsun....
hayırlı olsun canım tebrikler,darısı bizlere inşallah..[/QUO
Teşekkürler canım. inş. darısı sizlere sen rahim filmi çektiricektin sanırım, bak ben çektirdiğim ay hamile kaldım.
hayırlı olsun canım tebrikler,darısı bizlere inşallah..[/QUO
Teşekkürler canım. inş. darısı sizlere sen rahim filmi çektiricektin sanırım, bak ben çektirdiğim ay hamile kaldım.
evet canım çektirdim bende 1hafta olacak temiz çıktı şükürler olsun..Kısmet diyelim inş benim de olur ama doktor kist için ilaç verdi pztesi başlıcam pek ümidim yok bu ay..
arkadaşlarım hani hep diyordumya inş. zeynoşdan sonra sıra bizde ,dün test yaptım veeee hamileyim , şükürler olsun....[/QUO GÖZÜN AYDIN CANIM ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINADA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH .
kimisi ilaç olmadan kistin eridiğini söylemiş benim bikaç tane vardı gerçi belki ondan ilaç yazdı doktor.Öyle canım ya ben hsgden sonra kafam rahatladı acaba sorun mu var tüplerde diyordum iyi ki yaptırmışım diyorum inşallah teker teker alırız hamileyim haberlerini..
iyi canım en güzeli rahat olmak sen varya kendini rahat bırak yakın zamanda olur inş
enteresan aslında bu ay korunmanı isteyebilirdi de gün aşırı ilişki demiş:SSarkadaşlar dün rahim filmi çektirdm herşey normal çktı.doktorum bu ay ilaç tedavi vermedi ama gün aşırı ilişki dedi.ben pkoluyum kendlğmden adet olmam ve yumurtam gelşmyo ki ilşki önerdi bunu bile bile:44:filmden sonra ilşki önermenn nedei ney acaba:26:bilginz varsa yardmcı oln lütfen
hsg çekilen arkadaşlar,
yarın 1 hafta olacak çekilmem 3 gün ilaç kullandım ama benim hala kahverengi şekilde akıntım var bu normal mi??
kızlar hepinize çok teşekkürler Allah bidaha yaşatmaz inşallh ne bana ne başka birilerine çok zor gerçekten..şükürler olsun yinede beterin beterinden saklasın allahım...
çok sancım var karnımda belimde kürtajın 2. gününden beri..düşük yaptırmak için kullanılan cytotec denen bi ilaç kullanıyorum içerde parça kalması ihimaline karşı o yapıyor bir toz alayım çamaşır asayım dedim bugun ölecektim biraz korkutuyor bu kadar ağrı aslında doktora ulaşıp sormak istiyorum ne kadar yatacağım böye((
zeynepcim hayırlı olsun inşallh tamamına erdirir Allah....
sağol canım,amin
amin inş. canım bak bi kaç kişi kalmıştık sırayla müjdeli haberleri alıyoruz, belkide kim bilir sıra sendedir cnm.arkadaşlarım hani hep diyordumya inş. zeynoşdan sonra sıra bizde ,dün test yaptım veeee hamileyim , şükürler olsun....[/QUO GÖZÜN AYDIN CANIM ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINADA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH .
canım hayırlı olsun çok sevindim..hemen bize aktar neler yaptın bu ay..ilaç iğne kullanddınmı:26:adetin kaç gün geçti ve idrar testi yaptnmı???çook sordum farkındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?