ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

Âmin canım inşallah bende şuan çok kilo aldım benimde bebeğim önden gidiyor şimdilik erken doğum riskimde var inşallah sağ salim alırım kucağına bende.. Seninde tekrar hayırlı olsun canım adıda çok güzel prensesin Rabbim hiç ayırmasın sizi..

Çook sevindim hayırlı olsun.. Sağlıklı ve güzel bir hamişlik geçirirsin inşallah.. Keseyi kalp atışlarını nezaman duyarsın heralde daha çok yeni Rabbim tamamına erdirsin canım..[/QUOTE]

sağol canım ...henüz 3 gün geçti adet tarihim 4-3 sanırım sen bilirsin önümüzdeki hafta içi gitsem keseyi görürlermi acaba ?

Çook sevindim hayırlı olsun.. Sağlıklı ve güzel bir hamişlik geçirirsin inşallah.. Keseyi kalp atışlarını nezaman duyarsın heralde daha çok yeni Rabbim tamamına erdirsin canım..

sağol canım ...henüz 3 gün geçti adet tarihim 4-3 sanırım sen bilirsin önümüzdeki hafta içi gitsem keseyi görürlermi acaba ?[/QUOTE]

Kan testi yapmadın sanırım kese kanda değer 1. 500lerde vajinal ultrasonla 5000 ve 6000 binlerde de karından ultrasonla görülür.. Gidersende bence Perşembe yada cuma git ozaman kadar belli olur kese.. Sonrasında kalp atışı derken çok güzel bir süreç seni bekliyo Rabbim sıkıntısız geçirmeni nasip etsin..

Son düzenleme:
sağol canım ...henüz 3 gün geçti adet tarihim 4-3 sanırım sen bilirsin önümüzdeki hafta içi gitsem keseyi görürlermi acaba ?

Kan testi yapmadın sanırım kese kanda değer 1. 500lerde vajinal ultrasonla 5000 ve 6000 binlerde de karından ultrasonla görülür.. Gidersende bence Perşembe yada cuma git ozaman kadar belli olur kese.. Sonrasında kalp atışı derken çok güzel bir süreç seni bekliyo Rabbim sıkıntısız geçirmeni nasip etsin..[/QUOTE]

amin canım cümlemize. kanda baktırdım dün akşam kanda baktırmasaydım bu kadar emin konuşamazdım ama değer yazmıyor kanda sadece pozitif yazıyordu evet inş. bebişim sıkı sıkı utunurda sürecin keyfini yaşarız....

kızlar hepinize çok teşekkürler Allah bidaha yaşatmaz inşallh ne bana ne başka birilerine çok zor gerçekten..şükürler olsun yinede beterin beterinden saklasın allahım...

çok sancım var karnımda belimde kürtajın 2. gününden beri..düşük yaptırmak için kullanılan cytotec denen bi ilaç kullanıyorum içerde parça kalması ihimaline karşı o yapıyor bir toz alayım çamaşır asayım dedim bugun ölecektim biraz korkutuyor bu kadar ağrı aslında doktora ulaşıp sormak istiyorum ne kadar yatacağım böye((

zeynepcim hayırlı olsun inşallh tamamına erdirir Allah....

iyi canım en güzeli rahat olmak sen varya kendini rahat bırak yakın zamanda olur inş

arkadaşlarım hani hep diyordumya inş. zeynoşdan sonra sıra bizde ,dün test yaptım veeee hamileyim , şükürler olsun....

canım hayırlı olsun çok sevindim..hemen bize aktar neler yaptın bu ay..ilaç iğne kullanddınmı:26:adetin kaç gün geçti ve idrar testi yaptnmı???çook sordum farkındayım

arkadaşlar dün rahim filmi çektirdm herşey normal çktı.doktorum bu ay ilaç tedavi vermedi ama gün aşırı ilişki dedi.ben pkoluyum kendlğmden adet olmam ve yumurtam gelşmyo ki ilşki önerdi bunu bile bile:44:filmden sonra ilşki önermenn nedei ney acaba:26:bilginz varsa yardmcı oln lütfen

hsg çekilen arkadaşlar,
yarın 1 hafta olacak çekilmem 3 gün ilaç kullandım ama benim hala kahverengi şekilde akıntım var bu normal mi??

enteresan aslında bu ay korunmanı isteyebilirdi de gün aşırı ilişki demiş:SS

bende pcosluyum hap olmadan büyümesi büyüsede çatlaması zor oluyor evet dediğim gibi gelece ay başlayacaktır tedaviye..
hsg çekilen arkadaşlar,
yarın 1 hafta olacak çekilmem 3 gün ilaç kullandım ama benim hala kahverengi şekilde akıntım var bu normal mi??

bende çektirmiştim 2 gün falan çok hafif lekelenmeler olmuştu ama doktoruna telden sorsana endişeleniyorsan canım

canım hayırlı olsun çok sevindim..hemen bize aktar neler yaptın bu ay..ilaç iğne kullanddınmı:26:adetin kaç gün geçti ve idrar testi yaptnmı???çook sordum farkındayım

canım 1.5 senedir çocuk istiyordum 3 klomen kullanmam başaısızdı , ama hep dediğim bişey vardı bende sarımsı bi akıtı var bu engellermi ? daha önce fitil vermişlerdi geçiremedi,son iki ayda sperm testi bu ay başındada rahim filmi çektirdim sonuçlar iyiydi.ben yine bu akıntıya taktm yok dedim bundan kurtulucam doktordan zorla iyi bi fitil istedim kullandım kahverengi akıntı geldi 3-4 gün benden sonrasında akıntıdan krtulmuştum artık, ve hamileyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…