hayit suyunu 2 ay bnde kullandim ama etki etmedi bnmde denemedgm kalmadi sogan suyu polen tozu bal allh ne zamn uygun gorduyse o zmn artik
onların hepsını bende denedım canım vaktı var demk kı inş. daha fazla bekletmeden gelır bebklerınız
bende 24 yaşındaym canm..seni çok iyi anlıyorum bende her gece dua ediyorum diyorum var bi zamanı ozamn olucak.Allahtan yaşımız genç canm şansımz yüksek oyüzden.. ya ben bu ayda olmazsa aşılama düşünüyorum sende düşünsen olmazmı ?[/QUO
cok istiyorun genc anne olmak herseyin vardr bi zamani napalim beklicz artik bnm de tek duam bu zaten :) bi kac ay daha klomen denerm herlde baklm doktr ne dick snra tabiki asilamayi da denerim ins bunlarn hic birinede gerk kalmz
inşallah gerek kalmaz canm.. ben serophone 3 defa kullandm bu ayda olmazsa ya dr. değştrcem yada aşılama olucam
inşallah gerek kalmaz canm.. ben serophone 3 defa kullandm bu ayda olmazsa ya dr. değştrcem yada aşılama olucam
ben her gittigimde baska bi doktra gttm bu gttigimde cok asiri kalablik pek ilgilnmio gibi gelio baklim 1 2 ay daha gidicm olmazsa degistrcm bnde
ben her gittigimde baska bi doktra gttm bu gttigimde cok asiri kalablik pek ilgilnmio gibi gelio baklim 1 2 ay daha gidicm olmazsa degistrcm bnde
Allah yardmcımız olsun canm.. ben özele gidiyorum bide.
ins cnm cok tesekkurlr allh senin bebegine de saglikli uzun omurlr versn
bnmkide ozel ama kalablik arastrdm interntten bunu buldm herkes cok iyi faln yszmis iyi doktr herseyi anltyo faln ama kalblik oldugu icn cok vakt ayiramiyo
bnmkide ozel ama kalablik arastrdm interntten bunu buldm herkes cok iyi faln yszmis iyi doktr herseyi anltyo faln ama kalblik oldugu icn cok vakt ayiramiyo
ya sorma ilgili doktor bulmakta zor..hangi şehirdesin ?
ya sorma ilgili doktor bulmakta zor..hangi şehirdesin ?
bursa sen
bursa sen
Giresun canım . sen büyük şehirdesin imkanların daha geniş iyi bir hastane bul oralarda tüp bebek için oraya gelenler vaar burdan
damlanın kuvezden cıktıgındn itibaren saymaya basladık canım suan 3 ay bıttı norml doğlı ise 5 ay bıtcek bırhfta sonra doğum nezmn bellı oldumu canım
Giresun canım . sen büyük şehirdesin imkanların daha geniş iyi bir hastane bul oralarda tüp bebek için oraya gelenler vaar burdan
bakalm iste bu doktrn isminu cok duydm ne olck. mutlka hber ver canm bana gelismrlerden :)
bakalm iste bu doktrn isminu cok duydm ne olck. mutlka hber ver canm bana gelismrlerden :)
tamm canm.. sende haber ver :) iğneden 12 gün sonra test yapılabiliomş acaba çıkarmı yapsam acelede etmek istemiorum ama ne bilim
tamm canm.. sende haber ver :) iğneden 12 gün sonra test yapılabiliomş acaba çıkarmı yapsam acelede etmek istemiorum ama ne bilim
yapma bnce daha erkn 14 gun olsn umitsizlige kapilma canm
yapma bnce daha erkn 14 gun olsn umitsizlige kapilma canm
aslında hiç yapmicamda günümü beklicem ama haftaya diş dolgusu için randevum var şimdi onun içinde ilaç verrler falan sıkıntı olur eğer gebelik varsa.. neyse artık 14 gün olnca bi yaparm hayrlısı canm
ben 11. gün idrar testinde 12. gün kan testinde pozitif sonuç almıştım.
slm canm çıkıyo ozaman canm benmde bugün 10,günüm peki belirti yaşamışmydn hç benm sol yomurtalık sncılanıyo ama idrar yollarıylamı alakalı tam bilmiorum senn nasıl olmştu?
hafif bel ağrısı vardı. yumurtalılarda kalp atışı gibi birşey hissediyordum. ateşiö normaldi 36.3 idi. birde meme uçlarım da dokununca acıma hissediyordum. bende sonuç hüsran oldu benimki dış gebelik oldu. daha önceki hamilelik başlangıcımda da meme uçlarımda acıma olmuştu oda hüsrandı. ama onuda idrarda 11. gün öğrenmiştim 67hcg ile
çatlama iğnesi kullandığımdaki hcg 2200 küsürdü 12. gün. ve ikiz dış gebelikti
çok geçmiş olsun canm çok üzüldüm peki şuan yok mu bebek ? nasıl tedavi görüyosun ? benm bu 2. ovitrelle vurulmam geçen ay tutmadı bu ay beklemedeym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?