ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

anladım canm hayrlsıyla olur inşllh.. bende hsg çektrdm temz çıktı.. birbuçuk yıldr evliyim ben hç hamile kalamadım ovitrelle vuruldu yine bikaç gün içinde test yapcm ama sol yumurtalğmda sızı var başkada belirti yok daha erken ama bakalım kısmet

ben daha hgs cknmedm istemedi hc doktr benmde hic belirtim yok zaten adet olcagim zamn da hic belirtm olmaz yeni gogus agrisi ne bel ne karin

Son düzenleme:

sağol canm desteğin için bende ikinci ovitrelle vurulmam 10 oldu ama sol yumurtalığmda bir sancı var ümitlenmekte istemiyorum ama ne zamn test yapmalym ?

kızlar yarım edın bana dun catlatma ıgnesı vuruldum 920 de ne zaman ılıskı olmalı ıgnenın vuruldugu gun ılıskı oldu :)sorun olurmu sızce ne zaman tam zamanıdır

evet canım dogum tarıhı dogdu gun ben baska sehırde baska doktorda dogum yaptım o yuzden bı sebep bulunamadı bende ıyıce arastırmayı unuttum zaten kızımn sıkıntısından inş. hayırlısınyla kucagına alırsın bebegını

sağol canm desteğin için bende ikinci ovitrelle vurulmam 10 oldu ama sol yumurtalığmda bir sancı var ümitlenmekte istemiyorum ama ne zamn test yapmalym ?
15 gun snra falan test yap canım ben 18. gun yapmıştım
kızlar yarım edın bana dun catlatma ıgnesı vuruldum 920 de ne zaman ılıskı olmalı ıgnenın vuruldugu gun ılıskı oldu :)sorun olurmu sızce ne zaman tam zamanıdır

iğnegı vuruldugun gun ve 3 gun ust uste ilişki olabılır canım sperm sorunu yoksa yada gun asırı olabılır

merhaba kızlarr nasılsınızz..bayadırr gıemedım ama sızı cok özledim..eyloşcumm maşallah cok az klmış doğuma..hala berencıgın odasını gostermedın bızeee

karanfılcım sen nasılsın telefonumu degıstım numran sılınmıs whatsappdan yazarsan bana eklerım tatlım
zeynocan yıne kayıp gozukmyor...ayşegulcuk resımdekı damlamı ne kadar buyumus maşallah kuzucuga..

kızlarr ben dün o bahsettıgım doktora gıttım ozel muayenehanesıne..yarım saatten fazla konuştu muayene ettı herseyı tek tek anlattı..benım meger tek tüpüm kapalı değilmiş

film sırasında kendımı sıkmısım ve rahım tarafından ılac verılen yerden sıktıgım ıcın spazm olmuş ve hava kabarcıkları oluşmuş oda kapalı dıye gostermiş.. eger kapalı olsaydı yumurtalıkları oldugu traftan olurdu dedı şok olduk kaldık eşimle..kaç tane doktora gıttık hıc bıri nsl anlamadı hayret ettım..bendekı sorun e2 hormonumla alakalıymış..rahım kalınlıgım ınceymıs ve kullndıgım klomen ve dıger yumurtlama ılacları ıyıcene ınceltmıs onlarla berber hap kullanmam gerekırmış..ultrasyonda baktı gösterdı gerçekten rahım duvarım 8 olması gerekırken 4.5 cıktı..onumuzdekı adetle doktora gıdıcem ve soyledıgı tedavıyı uyguluycaz %100 e yakın hamılelık sansımın oldugunu soyledı..rahım duvarım ınce oldugu ıcın bebek olusuyormus ve adetle tutunamayıp gıdıyormuş ​kaç tne dooktor gezdım nsl hıc bırısı dıkkat etmedı nsl gozden kactı bılmıyoru ama bunca zaman boşuna onca ılaclar kullanmısım..yınede cok fazla umut baglamak ıstmıyorum ama bakalım bıdhakı ay bana neler gosterıcek..

cok saol cn komen ictim gunde 4tane sagyumurtam 20 olunca igne vurundum ins olur cok masrafli bi surec valla ins ilk denemede tutar tutmazsa asilamaya gecicem ilk de tutan varmi

sanırım o 2. hamileliğinde belli olur canım belki ozaman görüşüyo olmayız aklında bulunsun 2. çocuğun olduğu zaman çok dikkat et kendine ve doktorun mutlaka bilsin erken doğum yaptığını..rahim ağzı yetmezliği olabilir o da hamilelikte dikiş atılarak doğuma engel olunuyo..amin canım hayırlısıyla bi an önce gelse artık :)

evet canım doğurdum doğurucam bekliyorum burda ama kızımda bi hareketlenme yok şimdilik heyecanla bekliyoruz işte :) en yakın zamanda fotolarda geliyo inşallah :) inanmıyorum canım nasıl hiçbir doktor anlamaz ya..ama çok şükür ki sorun yokmuş bi de o kadar tüp bebeğe falan alıştırmıştın kendini ama inşallah kullandığın bu ilaçlarla hemencecik hamiş olursun da beklediklerini unutursun bundan sonra morelini yüksek tut ve beklemeye başla bakalım

birsencım resımdekı damla buyudu artık cok şükür teyzesı
eyloşcum tavsıyen için tesekkur ederımm ikincıyı nasıl duşunurum şu yasadıklarımdan sonra bılemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…