7 aralıkta laparoskopi oldum ben aynı zamanda kürtajda yaptılar. ben 2 regl dönemi korunacakmışım . sonrasında hsg çekilecek sonuca göre bir yol izleyeceğiz. eğer tüpler de problem yoksa yapışıklık gibi , ben normal yolla denemeye devam edeceğim. henüz çocuğum yok . 1 yıllık evliyim.
anladım canm hayrlsıyla olur inşllh.. bende hsg çektrdm temz çıktı.. birbuçuk yıldr evliyim ben hç hamile kalamadım ovitrelle vuruldu yine bikaç gün içinde test yapcm ama sol yumurtalğmda sızı var başkada belirti yok daha erken ama bakalım kısmet
ben daha hgs cknmedm istemedi hc doktr
ama mutlaka çektr dış gebelik tüplere zarar verebiliyomş yapşıklık yapıomş ve hsgyle açılıomş
bu ay sorayim bakalm doktra
ben daha hgs cknmedm istemedi hc doktr benmde hic belirtim yok zaten adet olcagim zamn da hic belirtm olmaz yeni gogus agrisi ne bel ne karin
tedavı gören ovıtrelle olan arkadslar stres yapmamaya calışın tutmazsada umutsuzluga kapılmayın ben kac ovıtrelle oldugumu hatırlmıyordum artık hamıle kaldıgımda belkı 6 yada daha fazla o yuzden umudunuzu kaybetmeyın tutmazsa
doğum tarihi olarak doğduğu gün sayılıyo dimi ama..maşşallah kocaman olmuş şimdi o sana bütün sıkıntıları unutturur zaten..neden erken doğum yaptığını doktorlar anlamadı mı canım..bizim de 28 ocak diye beklıyoruz ama bundan sonra her an gelebilir tabi :)
15 gun snra falan test yap canım ben 18. gun yapmıştımsağol canm desteğin için bende ikinci ovitrelle vurulmam 10 oldu ama sol yumurtalığmda bir sancı var ümitlenmekte istemiyorum ama ne zamn test yapmalym ?
kızlar yarım edın bana dun catlatma ıgnesı vuruldum 920 de ne zaman ılıskı olmalı ıgnenın vuruldugu gun ılıskı oldu :)sorun olurmu sızce ne zaman tam zamanıdır
15 gun snra falan test yap canım ben 18. gun yapmıştım
iğnegı vuruldugun gun ve 3 gun ust uste ilişki olabılır canım sperm sorunu yoksa yada gun asırı olabılır
evet canım dogum tarıhı dogdu gun ben baska sehırde baska doktorda dogum yaptım o yuzden bı sebep bulunamadı bende ıyıce arastırmayı unuttum zaten kızımn sıkıntısından inş. hayırlısınyla kucagına alırsın bebegını
merhaba kızlarr nasılsınızz..bayadırr gıemedım ama sızı cok özledim..eyloşcumm maşallah cok az klmış doğuma..hala berencıgın odasını gostermedın bızeee
karanfılcım sen nasılsın telefonumu degıstım numran sılınmıs whatsappdan yazarsan bana eklerım tatlımzeynocan yıne kayıp gozukmyor...ayşegulcuk resımdekı damlamı ne kadar buyumus maşallah kuzucuga..
kızlarr ben dün o bahsettıgım doktora gıttım ozel muayenehanesıne..yarım saatten fazla konuştu muayene ettı herseyı tek tek anlattı..benım meger tek tüpüm kapalı değilmiş
film sırasında kendımı sıkmısım ve rahım tarafından ılac verılen yerden sıktıgım ıcın spazm olmuş ve hava kabarcıkları oluşmuş oda kapalı dıye gostermiş.. eger kapalı olsaydı yumurtalıkları oldugu traftan olurdu dedı şok olduk kaldık eşimle..kaç tane doktora gıttık hıc bıri nsl anlamadı hayret ettım..bendekı sorun e2 hormonumla alakalıymış..rahım kalınlıgım ınceymıs ve kullndıgım klomen ve dıger yumurtlama ılacları ıyıcene ınceltmıs onlarla berber hap kullanmam gerekırmış..ultrasyonda baktı gösterdı gerçekten rahım duvarım 8 olması gerekırken 4.5 cıktı..onumuzdekı adetle doktora gıdıcem ve soyledıgı tedavıyı uyguluycaz %100 e yakın hamılelık sansımın oldugunu soyledı..rahım duvarım ınce oldugu ıcın bebek olusuyormus ve adetle tutunamayıp gıdıyormuş​kaç tne dooktor gezdım nsl hıc bırısı dıkkat etmedı nsl gozden kactı bılmıyoru ama bunca zaman boşuna onca ılaclar kullanmısım..yınede cok fazla umut baglamak ıstmıyorum ama bakalım bıdhakı ay bana neler gosterıcek..
birsencım resımdekı damla buyudu artık cok şükür teyzesı
eyloşcum tavsıyen için tesekkur ederımm ikincıyı nasıl duşunurum şu yasadıklarımdan sonra bılemıyorum
bu akşam test yapıcam iğneden sonra 15. günüm ..dua edin bana
15 dğl 13, gün ya yanlş hesaplamşm
ne yaptn cnm yaptn mı test
evet yaptım ama bişey aanlamadm yaa. hafif pembemsi ikinci silik çizgi belrdi başta baya silik oldu sonra bilmiyorumki anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?