silik çizgi gebelik var demek
kızlar cok acıl yardımınıza ıhtıyacım var ben 17 sınde catlatma ıgnesı oldum ıgneden sonra neye dıkkat etmem gerek bı tanıdıgım hıc bııs yapma demıs doktoru benım doktor bırsey demedı malum ev hanımıyız yemek bıde benım ev sobalı kovayı degıstır yak ugrasıyorum agır kaldırmak flan sakıncalımı sızce sıze neler yapmayın dedı doktorunuz
bu akşam test yapıcam iğneden sonra 15. günüm ..dua edin bana
erken daha canım adetın gecerse yap testı ben 18. gun yaptıgım halde kıpkırmızı degıldı istersen bak gerıdekı sayfalara 11 marttı testın resmını koymuştum
evet canm erken yaptm bekliyorum şimdi günümü :)
cok saol canım ıcım ıcımı yedı benımde cunku bana doktor bırsey demedı baskasından da duyunca korktum soba kovasını kaldırınca karnım acıdı bıraz bende korktum
evet canm erken yaptm bekliyorum şimdi günümü :)
bence test yapma bekle adetnı canım
yok canm zaten yapmicam daha bekliyorum sancılarım oluyo ara ara sanırım adet olucam günüm yaklaşıyo
inşallah olmazsın canım
kızlar ben dün aksam 8 de vuruldum ıgnemı doktor bugunden ıtıbaren gun asırı ılıskı verdı ama ıgneyı vuruldugum ablada 3 gun boyunca art arda yapın dedı yumurta persembe sabah 8 de catlıcak nappıyım sımdı sıce doktorun dedıgı gıbı gun asırımı olsun yoksa hergunmu doktorun dedıgı gıbı olursa ama persembe gunu bos gecmıs olucak ne olur yardımcı olun siz nasıl yaptınız
merhaba canım öncelıkle soyle yardımcı olmaya calışayım dokturm banada senın gıbı ilişki gunu verıyodu olmuyodu her turlusunu denedık en sonunda iğnegı vuruldugum gunle beraber 3,4 gun art arda ilişkı denemıştık o ay tuttu bnce vuruldugun gunude degerlendır inş. tutturursun canım
inşallah canım vuruldugm gun olmadı maalesef( bu 3 gunu degerlendırırım artık dua et benım ıcın ne olurr (
olsun sen bugunden basla 3,4 gun dene sonra gun asrı devam et inş. tutar canım
inşallah olmazsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?