ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

kızlar cok acıl yardımınıza ıhtıyacım var ben 17 sınde catlatma ıgnesı oldum ıgneden sonra neye dıkkat etmem gerek bı tanıdıgım hıc bııs yapma demıs doktoru benım doktor bırsey demedı malum ev hanımıyız yemek bıde benım ev sobalı kovayı degıstır yak ugrasıyorum agır kaldırmak flan sakıncalımı sızce sıze neler yapmayın dedı doktorunuz

gunluk hayatına dıkkat et canım ban her iğneden sonra dıkkat ederdım son iğnede merdıvenlerden koşa koşa inmiştım işim aceleydı ma hafıften karnma agrı gırmıştı meger ben hamıleymışım hiç bişeyde olmadı doktorum gunluk hayatına devam et demıştı

cok saol canım ıcım ıcımı yedı benımde cunku bana doktor bırsey demedı baskasından da duyunca korktum soba kovasını kaldırınca karnım acıdı bıraz bende korktum

cok saol canım ıcım ıcımı yedı benımde cunku bana doktor bırsey demedı baskasından da duyunca korktum soba kovasını kaldırınca karnım acıdı bıraz bende korktum

rıca ederım ne demek sen yınede öle cok asırı agır bışey kaldırma az koy kovanın içine böylece endışeyede kapılmamış olursun canım

kızlar ben dün aksam 8 de vuruldum ıgnemı doktor bugunden ıtıbaren gun asırı ılıskı verdı ama ıgneyı vuruldugum ablada 3 gun boyunca art arda yapın dedı yumurta persembe sabah 8 de catlıcak nappıyım sımdı sıce doktorun dedıgı gıbı gun asırımı olsun yoksa hergunmu doktorun dedıgı gıbı olursa ama persembe gunu bos gecmıs olucak ne olur yardımcı olun siz nasıl yaptınız

merhaba canım öncelıkle soyle yardımcı olmaya calışayım dokturm banada senın gıbı ilişki gunu verıyodu olmuyodu her turlusunu denedık en sonunda iğnegı vuruldugum gunle beraber 3,4 gun art arda ilişkı denemıştık o ay tuttu bnce vuruldugun gunude degerlendır inş. tutturursun canım

inşallah canım vuruldugm gun olmadı maalesef ( bu 3 gunu degerlendırırım artık dua et benım ıcın ne olurr (

inşallah olmazsın canım

canım ben bu topiğin başlarını okumamıştm seni takip ettm ve okudum ve okuyorum hala ya sen neler yaşamışsn aynen benm düşüncelerimde öle sende hiç anne olamacağnı düşünmüşsün bende öle düşünüyorumm ama çok şükür allah sana nasip etmiş yaa ne güzelll valla bana moral oldun :)

Arkadaslar bende bu ay klomen ve catlatma ignesi kullandim. 14. Gunumde negatif sonuc aldim testte. Bugn 17. Gün oldu. Yaklasik 6 saat once adet oldum sandim cok az kirmizi geldi ve bitti . Hicbi belirtim yok agrim yok bunun anlami nedir?

bugün iğnemden sonra 15. günüm ve sancım vardı çok az kahve rengi akıntım geldi .tabi buda adet olduğumun işareti yine olmadııııı ne zaman kısmet olucak bakalım hamileyim yazmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…