canım ben bu topiğin başlarını okumamıştm seni takip ettm ve okudum ve okuyorum hala ya sen neler yaşamışsn aynen benm düşüncelerimde öle sende hiç anne olamacağnı düşünmüşsün bende öle düşünüyorumm ama çok şükür allah sana nasip etmiş yaa ne güzelll valla bana moral oldun :)
çok şeyler yasadım ama cok şükür bu gunlerımıze asılama olmak için doktoruma baskı yapmıştım o benı dınlemedı bu ayda deneyelım normal dedı ve oldu demek kı zamanı gelmış sızllerınde var demekkı zamanı ıçınızde kuçucukte olsa umut olsun dıger ay yıne denersın bırde ilişkiden sonra ayaklarından sılkelet ayaklarını duvara bıyere daya öyle yat yarım saat bır saat bırde öyle dene
aynen o dediklerini yapıyorum.. ama sen aşılamada kullanan iğneleri kullanmşsın ben sadece ovitrelle vuruldum 2 defa serophone var tabi öncesnde.. iğne daha faydalı ozamn ?
ben ovıtrelle öncesı klomenı cok kullandım onuda fazla kullanınca kıst faln yapıyomuş o yuzden iğneye baslamıştık klomene göre daha ıyı etkı edıyo pregon du adı
kızlar çatlatma iğnesi vurulalı 17. günüm ve çok az kahve rengi leke gelio oda az az bu durumu yaşayan var mı ? adetin haberciside olablr ama kafam karışık
slm cnmbenimde bgun 13. Gunum test yaptm negtf clKtı ama hala bı umut beklyrm
benmki adete dönüştü canmm inşallah sende vardr bebişş.. bende yarın doktoruma gidicem ve aşılama olmak sitediğimi sölicem böle olmuyo çünküü
Canim sen kacinci catlatma igneni olmustun merak ettim
ikinci çatlatma iğnemdi canm ama benm hormonlar yüksekmş ondan olmadı
Hmmmm benimde hormonlar normal degil 1. Ignede olmadi ama 2.ignedede olmasa devam etmeyi dusunuyorum canim erken degilmi asilama icin
ikinci çatlatma iğnemdi canm ama benm hormonlar yüksekmş ondan olmadı
eşimde erken diyo canmm yaa bilmiyorumki ben oyalanmak istemiyorum ama zamanı dğlse aşılamada yapsan olmaz .var bir zamanı demekki.. senn hangi hormonlar canmm?
Lh im yuksekti en son zaman zaman degisiyo:)doktorumla konusmustum 5 kere deniycez olmazsa asilama bence sende boyle yap dedigin gibi vakti zamani gelmeden ne yapsak olmiycak zaten
bu ay bana doğum kontrol hapı verdi canm dr. hormon tahillerime bakarak yumurtan çatlamamş ve kist olmştr dedi ve hormon düzenleyici olarak verdi.. doktor değiştrmeyi düşünüyorumm ben bide bitki çayları içiyorum belki hormonlarm düzene girer ve kendiliğinden olur ilaçtan daha iyi.
Bendede kist olmus olabilir doktora gidemedim suan sehir disindayim donunce gitcem hemen muhtemelen bendede ole bisey var zaten bekarligimdan beri kistlerle ugrasip duruyom yaaaaaaa
bu ay bana doğum kontrol hapı verdi canm dr. hormon tahillerime bakarak yumurtan çatlamamş ve kist olmştr dedi ve hormon düzenleyici olarak verdi.. doktor değiştrmeyi düşünüyorumm ben bide bitki çayları içiyorum belki hormonlarm düzene girer ve kendiliğinden olur ilaçtan daha iyi.
aynen canm bende yaahayrlısıyla bi çocuk sahibi olabilsek keşke
Olur insaalllah napalim belki gecol masi daha iyi sukrunu biliriz insaallah fazla uzamasa bu surec daha iyi tabiii maddi manevi goturuyo insandan bazilari icin cok basit biseyken bizim icin mucize:)
evet canm gerçekten öle yaa..Allah sevdiği kullarını imtihan edermişş bende diyorumki sen sınavını başarıyla verirsen zaten allah katında sevabını kat kat fazla alacaksn yok eğer veremezsen bu sınavı hem bu dünya hem ahiret azap olur. inşallah bu sınavı hayırlısıyla Allah inancıyla geçeriz ..Rabbim doğru yolundan ayırmasın şeytana uydurmasın.. hayırlı evlatlar versn inşallah isteyen herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?