ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

enson konuştuğumuzda demiştin rahim ağzı kısalmış diye ençokta oyüzden merak ettim neyseki iyisiniz.. bende zor dönemler geçirdim ama çok şükür iyi şimdi oğlum 4 gün sonra 4 ay bitiyor zaman okadar hızlı geçiyorki.. seninkiler nekadarlık oldular gelişimleri filan nasıl

Evet karanfiltosummm o aralar sikintilar yasadim igne ilac serumlarla durdurduk sukur 36.haftads dogum oldu simdi iki ay bitti duzeltilnis olarakta 1 ayligiz mamayla besleniyoruz gunde iki kez sut sagip veriyorumm idare ediyoruz
Massllah pasa buyumus 4 aylik olmus kiz yakisiklimi birde tembelmi kiz pasa

Aysegul kiz damla aylik ne kadar kilo aliyordu birde mama kullaniyormusun ben aptamil kullaniyordum doktor degidtirmemi istedi humana kullan dedi 1 aydr onu kullaniyorum

Aysegul kiz damla aylik ne kadar kilo aliyordu birde mama kullaniyormusun ben aptamil kullaniyordum doktor degidtirmemi istedi humana kullan dedi 1 aydr onu kullaniyorum

damla 6 aya kadar ayda 900 grm falan alıyordu daha sönra az alıyomuş bebekler doktoru öle söyledı bende mama verıyodum hem emıyodu aptmıl verdım hep halada öle verıyorum doktoruna söyledım en ıyı mamayı verıyomuşsun gayet ıyı dedı

maaşallh cnm yinede çok iyi 36. haftaya kadar girmişsin emziryormusun hiç sağıpmı veriyorsun süt benimde ilk hafta sütüm gelmedi sonra küvözde kaldı diye üzüntüden gitti sütüm ilk 1 ay genelde mama verdik humana sonrada hiip organik mama verdik şimdi de çok şükür yetiyor sütüm.. teyzesi çok yakışıklı benim paşam nişanlısını merak ediyor:)) tembel değil aksine maaşallahı var çok hareketli çok erken dönmelere ayaklarının üstüne durmaya başladı eli ayağı sürekli hareket halinde.

slmmm topigim slm kizlar nasilsiniz takip edemedim sizi dogum yaptim zor gunler gecirdim sukur kuzucuklarim benimlee rabbim olmayanlara da versin hep dualarimdasiniz hamile olan varmii

İnanmıyorum zeynom gelmiş

Cnm çok merak ettık seni nasılsın iyimisin. .bebisler doğmuş çok sevindim cnm seninde brbrklerinde iyi olmasına. .
Isimleride çok güzel teyzeleri yer onları. . Ben bıraktığın gibiyim Zeyno yerimde sayıyorum 😢😢😢 hala bi bebişim yok

zeynooo hoşgeldin canm bebişleri öp yerime annesiii yerim minik miniklerdir :)))

içimdeki boşluk gitgide ağırlaşıyor...memlekete gitmek istemiyorum aslında hiçbişe yapmak istemiyom çok iniş çıkışlı duygularım var bi sıra aman hayırlısı desemde bazen ağlama krizleri geliyor ( sonumu hiç hayırlı görmüyorum böyle giderse (

(( napcaz biz birsenim yaa

maşallah kuzucuklarıma isimlerıde cok guzelmış kızmı 3ude damla bır taneyken ben çıldırıyorum allah kolaylık versın valla canım neden sagıp verıyosun gögsunu tutamıyolar mı

(( napcaz biz birsenim yaa

Cnm duyguları ma tercüman olmuşsun yukarda hafta sonu bende memleket e gidiyorum ve kara kara düşünüyorum kimbilir neler diyecekler arkamdan. . Benimde çok iyi olduğum söyle nemez kuzum. . Bi ameliyat geçirdim bu sürede eylülde tüp bebeğe basliycam bu bekleyiş hepten sinir bozucu. . Sen ne durumdasin. .

canm hiçbirşey yapmıyorum doktorda ona gitmeemi soylemişti eylüle kadar zaten hiç gidesimde yok bıktım artık hep aynı şeyler eylül ekim gibi yine olmazsa kesin tüp bebeğe başlıcaz...iyice psikolojim bozuluyor bu memlekeete gitme muhabbetlerinde ya çok zoruma gidiyor (

Aynen cnm bende aynı durum dayım. . Eylül ekim gibi beraber başlarız 😕😕

Aynen cnm bende aynı durum dayım. . Eylül ekim gibi beraber başlarız 😕😕

ya tüp bbişde olmazsa ( yminle şu ramazan gününde isyan etmicem birşey demicem hayırlısı diyorum ama içim acıyor ..ya oda olmazsa birsen

Medipol üniversite hastanesi ne gidiyorum ameliyatı mida orda oldum doktorum çok iyi.. Tüp bebegide orda yaptiricam cnm .. hastahane üniversite hastanesi olduğu için raporu kendileri çıkartıyor. . Ilaclar la fln 3000 -3.500 arası tutuyor param hazır benim .. inşallah kendiliğinden gelir ozaman a kadar meleklerimiz

ne güzel daha makul bi fiyata halledeceksin..ben aşılama kısmını atladığım için devlet karşılamıyor.ama bu durumun değişmesi gerek çok şükür hadi bizler veriyoruzda veremeyecek yüzlerce inssan var..nasıl devlet kapsamına alınmıyor tamamen bu durum anlamıyorum

Devlet Hastanesi nde Tamam'ı karşılanıyor diye biliyorum yalnismi biliyorum cnm ozeller katkı payı alıyor. . Ewt ya az buz para değil bu duruma bencede bo el atmali devlet. .
Bugün sinsice geldi Kırmızılar cnm sıkkın yine

hadi ya ah balım biliyorum o duyguyu kalbin acıyo azda olsa varolan umutlar yerlerde ... birgün bardak çanak indireceğim diyorum bende Allah esirgesinde...kendimi hamur işlerine adadım sahurda paso hamur yiyip duruyoz iyi mi gün zaten geçmiyo dışarı çıksam sıcak çok susuyorum mecbur yine tek odak noktam bu oldu yine

Ewt kuzum suan moralim yerlerde yine depresyona girdim ..
Oh maşallah beceriklim benim ben zaten sistim çok kilo aldım sahurda da yersem hepten siserim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…